فوت و فن نان قندی در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن نان قندیو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
هنر حبه قند
علم نان قند و راز نان قندی خوشمزه خانگی در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
نان کندی یکی از محبوب ترین انواع نان در ایران است که در شهرهای مختلف به روش های مختلفی تهیه می شود. این نان در جاهایی مثل قزوین و سیو معروف است. تهیه لوف شکری آسان است و نیازی به مخمر ندارد. این نان که مانند بسیاری از نان های دیگر طعم فوق العاده ای دارد برای انواع وعده های غذایی اعم از صبحانه و شام مناسب است و همچنین در ماه مبارک رمضان می توان آن را به عنوان افطار یا سحری با چای میل کرد.
مواد لازم برای تهیه نان قندی
سه لیوان آرد
سه چهارم فنجان شکر
سه چهارم فنجان شیر
نصف پیمانه کره مایع
نصف قاشق چایخوری وانیل
یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
یک قاشق چایخوری پودر هل
و مواد لازم برای تهیه کیک شکری رونال شامل موارد زیر است:
یک زرده
زعفران نصف قاشق چایخوری
سه قاشق غذاخوری شیر
کنجد به میزان لازم
شکر به میزان لازم
طرز تهیه نان شکری
ابتدا تمام مواد اولیه مورد نیاز برای پخت نان قندی را در آشپزخانه قرار دهید تا به دمای محیط برسند. ابتدا آرد، بکینگ پودر و پودر هل را با هم مخلوط کرده و این مخلوط را سه بار الک کنید.
در مرحله دوم شکر، روغن مایع و شیر را با چنگال یا همزن دستی هم بزنید تا شکر کاملا در مایع حل شود و مخلوط به رنگ کرم درآید. سپس مواد خشک الک شده را به این مخلوط اضافه کنید و حدود پنج دقیقه خوب هم بزنید. خمیر ممکن است کمی چسبنده باشد، اما از اضافه کردن آرد اضافی خودداری کنید. خمیر در زمان استراحت نرم تر می شود و اضافه کردن بیش از حد آرد باعث خشک شدن نان می شود. خمیر را با احتیاط با نوک انگشت مخلوط می کنیم تا داخل روغن نیفتد و ساختار خود را حفظ کند.
خمیر را داخل پلاستیک بگذارید و یک ساعت در یخچال بگذارید.
پس از استراحت خمیر، آن را به ضخامت حدود یک سانتی متر پهن کنید و روی کاغذ روغنی به شکل مستطیل در آورید. سطح خمیر را با چنگال سوراخ کنید. دستمال قندی را که از مخلوط زرده تخم مرغ، زعفران و شیر تهیه می شود، آماده کرده و با قلم مو روی خمیر بمالید. کنجد و شکر را روی خمیر بپاشید. خمیر را در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه قرار دهید و بپزید. وقتی شکر روی نان طلایی شد نان آماده است.
هنر حبه قند
هنگام اضافه کردن آرد به خمیر توصیه می شود به آرامی و قاشق به قاشق این کار را انجام دهید.
بعد از اینکه نان ها از فر بیرون آمدند و کمی خنک شدند آنها را در پلاستیک بپیچید تا نان ها خشک نشوند.
برای خوشبوتر شدن طعم و بوی نان می توانید کمی زنجبیل رنده شده به خمیر اضافه کنید.
پخت نان در دمای پایین و طولانی مدت باعث خشک شدن آن می شود.
اگر نان با بافت تردتر می خواهید، خمیر را کمی غلیظ تر باز کنید.