فوت و فن هات داگ در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن هات داگو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
هواداران هات داگ
هات داگ فنوم و راز طعم هات داگ خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
سالانه شهروندان آمریکایی حدود 20 میلیارد هات داگ مصرف می کنند که این بیشترین میزان مصرف در هر کشوری در جهان است! اگرچه هات داگ به هر شکلی خوشمزه است، اما سرعت سریع زندگی در دنیای مدرن تاثیر بسزایی در محبوبیت آن دارد. هات داگ که به عنوان فست فود شناخته می شود، در ساده ترین شکل خود از یک سوسیس سرخ شده در باگت تشکیل شده است.
مواد لازم برای تهیه هات داگ با پنیر
4 عدد باگت
2 قاشق غذاخوری کره نرم
1/4 قاشق چایخوری پودر سیر
1/4 قاشق چایخوری پودر پیاز
سوسیس 4 عدد (به صورت مورب بریده شده)
300 گرم چدار رنده شده
4 عدد پیاز خرد شده
طرز تهیه هات داگ با پنیر
برای درست کردن هات داگ های خوشمزه ابتدا از وردنه استفاده کنید تا نان باگت ها را صاف و براق کنید. در یک کاسه کوچک کره را با پودر سیر و پیاز خرد شده مخلوط کنید و سپس این مخلوط را روی نان ها بمالید.
سوسیس ها را در یک تابه بزرگ روی حرارت ملایم حدود 2 دقیقه سرخ کنید.
یکی از نان های آماده شده را در تابه قرار دهید، به طوری که قسمتی که با مخلوط پوشانده شده است، بیرون باشد. نان را با پنیر چدار، سوسیس سرخ شده و پیاز پر کنید.
سپس هات داگ را روی حرارت متوسط بپزید تا پنیر آب شود. با استفاده از کاردک نان باگت را به شکل ساندویچ هات داگ صاف کنید. این روند را برای تمام مواد باقیمانده تکرار کنید تا 4 هات داگ پنیر درست کنید.
در صورت تمایل، هات داگ ها را به جای پختن در تابه در فر یا مایکروویو قرار دهید.
مواد لازم برای پخت هات داگ سرخ شده
سوسیس 4عدد
نصف فنجان آرد ذرت
1.5 فنجان آرد سفید
یک قاشق چایخوری نمک
یک عدد تخم مرغ زده شده
یک و نیم لیوان شیر
یک قاشق چایخوری کره مایع
یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
طرز تهیه هات داگ سرخ شده
در یک کاسه آرد ذرت، آرد گندم، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید تا خمیر به دست آید.
سوسیس ها را کاملا در این خمیر فرو کنید.
در یک تابه بزرگ و عمیق، روغن را با دمای تقریبی 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
سوسیس ها را به مدت ۲ تا ۵ دقیقه سرخ کنید تا درشت و طلایی شوند.
سپس سوسیس ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
هات داگ را در نان قرار دهید و با چاشنی ها و چاشنی های مورد علاقه خود سرو کنید.
مواد لازم برای پخت هات داگ تنوری
سوسیس 4عدد
100 گرم پنیر پیتزا
4 عدد باگت
200 گرم
2 عدد گوجه فرنگی (اختیاری)
8 ترشی (اختیاری)
2 قاشق غذاخوری سس فرانسوی
کره و آویشن
طرز تهیه هات داگ تنوری
ابتدا برش های مارپیچ روی سوسیس ها بزنید تا به پخت بهتر آنها کمک کنید.
تابه ای آماده کنید و داخل آن روغن بریزید.
سوسیس ها را در ماهیتابه بریزید و تا زمانی که بزرگ و پف نشوند، آنها را برگردانید.
باگت ها را آماده کرده و با سس فرانسوی داخل آن آغشته کنید. سپس سوسیس های پخته شده را داخل نان قرار دهید.
در صورت تمایل می توانید مواردی مانند گوجه فرنگی، ترشی یا کاهو را به ساندویچ هات داگ اضافه کنید.
برای تهیه رویه قارچ و پنیر ابتدا قارچ ها را خلال کرده و در روغن تفت دهید تا آب آن ها کم شود. سپس پنیر را اضافه کنید و صبر کنید تا پنیر آب شود.
مخلوط قارچ سرخ شده و پنیر را روی سوسیس های داخل باگت بریزید تا هات داگ تنوری شما آماده سرو شود.
مواد لازم برای پخت هات داگ مرغ
سوسیس مرغ ۴عدد
4 عدد باگت
2 قاشق غذاخوری پنیر چدار
280 گرم سیب زمینی سرخ شده
کاهو و گوجه فرنگی (اختیاری)
سس مایونز به اندازه کافی
طرز تهیه هات داگ مرغ
ابتدا سوسیس های مرغ را در آب جوش به مدت دو دقیقه بپزید. در همان زمان نان باگت را از وسط نصف کرده و کمی گرم کنید.
سپس تابه ای را گرم کنید و داخل آن روغن بریزید و سوسیس ها را سرخ کنید تا طلایی شوند.
سیب زمینی ها را به اندازه دلخواه برش دهید و در روغن داغ سرخ کنید.
سپس سوسیس های گرم شده را در نان باگت بریزید و پنیر چدار را روی آن ها بریزید تا از حرارت سوسیس ها آب شود.
در آخر کاهو و گوجه فرنگی را به هات داگ اضافه کنید و با سس مایونز مزه دار کنید.
مواد لازم برای پخت هات داگ خانگی
1 فنجان آرد ذرت
1 فنجان آرد همه منظوره
یک چهارم قاشق چایخوری نمک
یک هشتم قاشق چایخوری فلفل سیاه
یک چهارم پیمانه شکر سفید
4 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
1 عدد تخم مرغ
1 فنجان شیر
روغن نباتی کافی برای سرخ کردن
250 گرم گوشت چرخ کرده
طرز تهیه هات داگ خانگی
ابتدا گوشت چرخ کرده را در لایه های نازکی برای تهیه سوسیس بریزید و مدتی در یخچال بگذارید.
در یک کاسه متوسط مخلوطی از آرد ذرت، آرد گندم، نمک، فلفل، شکر و بکینگ پودر را آماده کنید. سپس تخم مرغ و شیر را به این مخلوط اضافه کنید و مخلوط کنید.
سوسیسهایی را که در یخچال بودهاند، خارج کرده و از پلاستیک خارج کنید.
سپس روغن را در تابه ای روی حرارت متوسط گرم کنید و سوسیس ها را در آن سرخ کنید. پس از سرخ شدن، سوسیس ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
در آخر سوسیس های سرخ شده را داخل نان باگت بریزید و با ادویه ها و رویه های دلخواه تزئین و سرو کنید.
مواد لازم برای پخت هات داگ با پنیر پیتزا
سوسیس 4عدد
4 عدد باگت
یک چهارم کره آب شده
نصف قاشق چایخوری پودر سیر
سس پیتزا به اندازه کافی
پنیر موزارلا به اندازه کافی
روغن به اندازه کافی
طرز تهیه هات داگ پنیر پیتزا
ابتدا فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. نان هات داگ را آماده کنید و داخل آن را با کره آب شده بمالید. سپس داخل نان ها را با پودر سیر بپوشانید و به مدت 5 دقیقه در فر قرار دهید تا گرم شوند.
سوسیس ها را در روغن داغ سرخ می کنند تا پف کرده و طلایی شوند.
سپس بلافاصله سوسیس های سرخ شده را داخل نان باگت بریزید و روی هر کدام کمی پنیر موزارلا بپاشید.
در آخر نان رول ها را 2 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا پنیر کاملا آب شود. حالا هات داگ پنیر پیتزا آماده سرو است.