آشپزی

فوت و فن پاپ کورن مرغ در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن پاپ کورن مرغو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر جوجه پاپ کورن

هنر مرغ و پاپ کورن راز پاپ کورن مرغ خوشمزه خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

شاید نام مرغ پاپ کورن را در منوی رستوران های فست فود به عنوان یک پیش غذای خوشمزه و محبوب دیده باشید که اغلب با سیب زمینی سرو می شود. روی مرغ در این ظرف با پودر سوخاری مخصوص پوشانده شده و بسیار ترد است. در ادامه طرز تهیه مرغ پاپ کورن را در خانه توضیح می دهیم تا با انجام چند مرحله آسان بتوانید این پیش غذای خوشمزه را به راحتی تهیه کنید.

مواد لازم برای پخت مرغ سرخ شده پاپ کورن

2 عدد سینه مرغ

1 فنجان آرد سفید

بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

آویشن 1 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری

پودر پیاز 1 قاشق چایخوری

نمک و فلفل به اندازه کافی

ماست 1 لیوان

پودر سیر و روغن کافی

طرز تهیه پاپ کورن مرغ سرخ شده

تکه های کوچک مرغ را آماده کرده و بشویید و در آبکش بگذارید تا خشک شود.

مرغ را در یک کاسه بزرگ قرار دهید.

ماست، نمک و فلفل را به مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

روی کاسه مرغ را با پلاستیک بپوشانید و به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم دار شود.

در همین حین آرد را در ظرف دیگری بریزید.

ادویه هایی مانند نمک، فلفل، پودر پیاز، فلفل قرمز و آویشن را به آرد اضافه کنید و مخلوط کنید تا مخلوط یکدستی به دست آید.

یک قابلمه را روی اجاق بگذارید و روغن بریزید و بگذارید داغ شود.

یک کاسه آب خنک و یک کاسه مخلوط آرد در کنار خود آماده کنید.

مرغ ها را ابتدا در آرد می غلتانند، سپس در آب ولرم فرو می برند و دوباره در آرد می ریزند.

مرغ ها را در روغن داغ قرار دهید تا طلایی و ترد شوند.

پس از پخت، تکه های مرغ را روی دستمال کاغذی یا سبد قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

می توانید مرغ پاپ کورن تمام شده را با سس سالسا یا سس قارچ سرو کنید. این پایان دستور پخت مرغ پاپ کورن است.

مواد لازم برای تهیه پنیر با ذرت بو داده

سینه مرغ 250 گرم

1 عدد پیاز

فلفل سیاه و پودر سیر ½ قاشق چایخوری

ادویه زنجبیل و کاری ½ قاشق چایخوری

نمک 1 قاشق چایخوری

2 عدد تخم مرغ

پنیر پیتزا به میزان لازم

آرد سوخاری به میزان لازم

طرز تهیه مرغ پاپ کورن با پنیر

پیاز را با رنده رنده کنید و از صافی رد کنید تا آب اضافی آن گرفته شود.

سینه های مرغ را به غذاساز منتقل کنید و خرد کنید تا یکدست و یکدست شود.

مرغ خرد شده را با نمک، زنجبیل، پاپریکا، پودر سیر و ادویه کاری مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا خمیر یکدستی به دست آید.

در کاسه ای دیگر تخم مرغ را بزنید و با چنگال خوب هم بزنید تا یکدست شود.

مرغ را به قطعات کوچک برش دهید، روی هر کدام مقداری پنیر پیتزا بریزید و آنها را به صورت توپ های کوچک در آورید.

این گلوله های مرغ را ابتدا در آرد سوخاری بغلتانید، سپس در تخم مرغ زده شده فرو کنید تا کاملا با این مواد آغشته شود.

سپس دوباره توپ ها را در آرد سوخاری بغلتانید تا آماده سرخ شدن شوند.

یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید، کمی روغن داخل آن بریزید و بگذارید داغ شود.

گلوله های مرغ را در روغن داغ سرخ کنید تا سطح آنها طلایی و ترد شود.

پس از سرخ شدن، توپ ها را روی دستمال کاغذی یا یک سبد قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

مرغ پاپ کورن چیزی شما اکنون آماده سرو است.

هنر جوجه پاپ کورن

پاپ کورن با مرغ سوخاری انتخابی مطلوب و دلپذیر است که با رعایت نکات زیر طعم بی نظیری به خود می گیرد.

هنگام تهیه مرغ پاپ کورن کره ای، روش پخت مشابه است، اما تفاوت اصلی اضافه کردن مقدار زیادی فلفل سیاه است.

برای تهیه این غذا از آرد سفید درجه یک مانند آرد گندم سه صفر یا آرد مخصوص نان و شیرینی استفاده کنید.

استفاده از نشاسته ذرت در دستور پخت به افزایش تردی سطح آن کمک می کند.

روغنی که برای سرخ کردن مرغ استفاده می شود باید به اندازه ای داغ باشد که تکه های مرغ خوب تفت بخورد و به اندازه ای باشد که مرغ کاملاً در آن فرو برود.

از این روش پخت می توان برای تهیه پای مرغ سرخ شده نیز استفاده کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا