فوت و فن پخت آبگوشت سیب خانگی در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن پخت آبگوشت سیب خانگیو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
هنر درست کردن سوپ سیب خانگی
هنر پخت آش سیب خانگی و راز خوشمزه آب سیب خانگی در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
اگر به تجربه جدیدی علاقه دارید و با مصرف گوشت سیب مشکلی ندارید، توصیه می شود آب سیب را امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه آب سیب
سر گوسفند (با استخوان) 500 گرم
پیاز (خرد شده) 1 عدد
نخود 140 گرم
گوجه فرنگی (له شده) 5 عدد
روغن مایع BML
سیب زمینی (پوست کنده و مکعبی خرد شده) 2 عدد
سیب (پوست کنده و خلال شده) 5 عدد
زردچوبه (پودر) 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل (ساییده شده) b.m.l
آبغوره 3 تا 4 ک.س
طرز تهیه آب سیب
مواد اصلی این غذا شامل گوشت، پیاز و نخود (که قبلا خیس کرده اید و آبکش کرده اید) است. آنها را در قابلمه ای با کمی آب جوش بریزید. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت 3 ساعت و 30 دقیقه تفت دهید تا گوشت و پیاز و نخود پخته شوند.
برای تهیه پوره گوجه فرنگی ابتدا تابه ای را با روغن داغ کرده و گوجه فرنگی ها را به آن اضافه کنید. گوجه فرنگی ها را تفت دهید تا رنگ آن زیبا شود. سپس در ساعت آخر جوشاندن آبگوشت، سیب زمینی، سیب، زردچوبه، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید تا آب گوشت کاملا جذب شود. در 30 دقیقه آخر پخت، آب گوشت را اضافه کنید. در آخر آب سیب را با سبزیجات، پیاز و نان تازه سرو کنید.
هنر و تکنیک پخت انواع آبگوشت
برای افزایش طعم آبگوشت می توانید پیاز را با زردچوبه تفت دهید و در نتیجه طعم خام آن را کم کنید.
در ابتدای تهیه آبگوشت، گوشت را نمک بزنید؛ زیرا این عمل تاثیر بسزایی در طعم آبگوشت خواهد داشت.
برای افزایش طعم آبگوشت، زمان پخت را افزایش دهید و از حرارت کم استفاده کنید. این روش آبگوشت را بسیار خوشمزه تر می کند.
این غذا را در دو مرحله مختلف سرو کنید. در مرحله اول می توانید آبگوشت را با نان ورقه شده سرو کنید و در مرحله دوم می توانید مواد را برش داده و مخلوط را سرو کنید.
برای افزایش طعم آبگوشت، از گوشت گوسفندی با استخوان استفاده کنید.
استفاده از روغن حیوانی نیز در بهبود طعم آبگوشت موثر است.
انتخاب نخود مرغوب (کلاس 1) نقش مهمی در طعم آبگوشت دارد.
حتی طعم سیب زمینی نیز در افزایش طعم آبگوشت موثر است.
برای بهتر شدن رنگ آبگوشت، پوره گوجه فرنگی را با روغن و پیاز تفت دهید. این عمل تاثیر بسزایی در رنگ آبگوشت خواهد داشت.