آشپزی

فوت و فن پخت سوهان عسلی در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن پخت سوهان عسلیو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

تکنیک پخت تراشه عسل

هنر پخت سوهان عسل و راز تراشه های عسل خوشمزه و خانگی در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

سوهان عسلی یکی از انواع سوهان است که منشا آن شهر قم است. تاریخچه این نوع شیرینی به دوران قاجار می رسد. در آن زمان این نوع حلوا به «حلوای نو» معروف بود و به شاه هدیه می دادند. او بعدها به «سوهان» معروف شد. سوهان عسلی به خصوص در ایران بسیار محبوب است و می توانید آن را در مهمانی ها و جشن های شب یلدا تهیه کنید. روش تهیه تراشه های عسل بسیار ساده است، اما برای به دست آوردن نتیجه خوب، باید مواد را به دقت اندازه بگیرید. این شیرینی به دلیل داشتن بادام و عسل غنی و مغذی است اما افراد دیابتی باید در مصرف آن احتیاط کنند. سوهان عسلی باید ترد و خوش طعم باشد و به دندان نچسبد.

سوهان عسلی یکی از خوشمزه ترین شیرینی های ایرانی است. تهیه این دسر ترد و خوشمزه در خانه بسیار آسان است و یکی از شیرینی های سنتی اصفهان به شمار می رود. در اینجا می توانید طرز تهیه یک برش عسل ترد و خوشمزه و همچنین ترفندهای مفید را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه تراشه عسل

خلال بادام 1 پیمانه

شکر 1 لیوان

2 لیوان آب

روغن خوراکی 4 گرم (بهتر است از روغن نیمه سفت استفاده شود)

عسل 2 قاشق غذاخوری

2 قاشق غذاخوری زعفران آب پز غلیظ

طرز تهیه تراشه عسل

مراحل تهیه فیله عسل به شرح زیر است:

شکر، روغن، آب و عسل را در قابلمه بریزید و مخلوط کنید. سپس قابلمه را روی اجاق قرار دهید تا شکر شروع به آب شدن کند. این مرحله بسیار حساس و مهم است زیرا وقتی شکر ذوب شود شروع به تغییر رنگ به طلایی می کند.

وقتی شکر طلایی شد حرارت را کم کنید و بادام را اضافه کنید و سریع هم بزنید تا بادام با مواد ترکیب شود.

سپس در دو مرحله زعفران را به مواد اضافه کنید و باید مواد را با سرعت بالا هم بزنید تا بادام ها طلایی شوند. حتما مراقب حرارت باشید و آن را کم کنید، در غیر این صورت شکر زود می سوزد و فیله تلخ می شود.

در حین مخلوط کردن مواد، یک لیوان پر از آب و یخ را در دستان خود قرار دهید. گاهی با قاشق کمی از مواد را بردارید و در آب و یخ قرار دهید. وقتی مواد به سرعت سفت شدند و ترد و لطیف شدند، فیله فیله آماده است. این مرحله بسیار مهم است، پس زمان را از دست ندهید.

سپس بلافاصله پس از تست با یخ، مواد را به سینی فلزی منتقل کنید. اگر رسانه زودتر از این به سینی منتقل شود، ممکن است فایل ها به یکدیگر بچسبند و آسیب ببینند.

پس از خنک شدن، مواد را از سینی فلزی خارج کرده و با چای میل کنید.

تکنیک پخت تراشه عسل

طرز تهیه فیله عسل با گردو، فیله عسل با کنجد و فیله عسل با دانه و سایر مواد مغزی تقریباً به همین صورت است.

برای تهیه فیله عسل با گردو مراحل به شرح زیر است: گردو را ریز خرد کنید.

سومین گام مهم برای بهبودی عسل، تعویق است. بعد از اینکه تراشه های عسل از روی حرارت برداشته شد، آن ها را به سرعت با قاشق داغ داخل تابه می ریزیم.

اگر خرده های عسل قبل از ریختن در تابه کاملا سفت نشده اند، می توانید کمی بیشتر روی اجاق گاز حرارت دهید. اما مراقب باشید که مغزها نسوزانند، زیرا در این صورت ممکن است تلخ شوند. طلایی شدن آنها کافی است. از طرفی اگر تغییر رنگ ندهند و از حرارت خارج نشوند، چیپس ها چسبناک می شوند.

ظرف فلزی باید صاف و بدون فرورفتگی باشد و نیازی به چرب کردن آن نباشد.

اگر می خواهید فیله عسلی با طعم زعفران داشته باشید، می توانید یک قاشق غذاخوری زعفران آب پز غلیظ اضافه کنید.

برش های عسل خانگی را در ظرف دربسته در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

میزان کالری موجود در هر فایل عسلی به طور متوسط ​​60 کالری است.

اگر تعداد زیادی تراشه عسل تهیه شود، ممکن است به هم بچسبند و بشکنند. به همین دلیل بهتر است تعداد مواد را زیاد نکنید.

سعی کنید بیشتر از حد لازم مواد اضافه نکنید زیرا ممکن است زمان کافی برای پختن و پخش کردن وجود نداشته باشد.

این دستور تقریباً 400 گرم تراشه عسل درست می کند.

به جای بادام می توانید از بادام زمینی یا کنجد استفاده کنید.

برای نگهداری فیله عسل آن را در ظرف دربسته در یخچال قرار دهید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا