فوت و فن پخت مربای انجیر در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن پخت مربای انجیرو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
هنر پخت مربای انجیر
هنر پخت مربای انجیر راز مربای خوشمزه انجیر خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
مربای انجیر یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین انواع مرباهای ایرانی است. این مربا مانند سایر مرباها به عنوان یک انتخاب عالی برای صبحانه یا شام محبوب است. ترکیب بی نظیر انجیر موجود در این مربا میل به خوردن آن را با خامه برای صبحانه، روی کیک های گرم یا هر پنکیک برای صبحانه افزایش می دهد.
با استفاده از مواد ذکر شده در این دستور می توانید به راحتی یک شیشه از این مربای خوشمزه درست کنید. این ترکیب عالی از انجیر با سایر مواد ترش و شیرین، یک صبحانه شگفت انگیز و خاص را برای شما به ارمغان می آورد.
مواد لازم برای تهیه مربای انجیر
2 لیوان آب
شکر 750 گرم
انجیر 1 کیلوگرم
گلاب 1 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری آب لیمو
آموزش درست کردن مربای انجیر
برای تهیه مربا از انجیر ابتدا باید ساقه ها را از انجیر جدا کرده و دقیقا بشوییم و در آبکش قرار دهیم تا خشک شوند. سپس دو پیمانه آب را در قابلمه روی اجاق قرار دهید و شکر را کم کم به آب اضافه کنید و همزمان با قاشق هم بزنید تا خوب حل شود. باید صبر کنیم تا آب بجوشد و سپس انجیر را با احتیاط به شربت اضافه کنیم. سپس اجازه دهید انجیرها نرم شوند و به مدت نیم ساعت در شربت بپزند.
بعد از این مرحله گلاب و آبلیمو را به شربت اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه مربا را از روی حرارت بردارید و کاملا تا دمای محیط خنک کنید. مربای تمام شده را در شیشه های مناسب ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم. می توانید از این مربای انجیر برای یک صبحانه خوب استفاده کنید. برای بهترین نتیجه، انجیرهایی را انتخاب کنید که اندازه آنها یکنواخت باشد و خیلی بزرگ نباشد.
هنر پخت مربای انجیر
برای حفظ طعم و رنگ مربا و تیره نشدن آن، هنگام پخت درب قابلمه را نچرخانید.
برای جلوگیری از له شدن و پاره شدن انجیر توصیه می شود دم انجیر را کمتر از انتهای آن برش دهید.
برای داشتن رنگ زیباتر و جذاب تر مربا از انجیر با پوست زرد یا سبز استفاده کنید.
اگرچه برخی افراد ترجیح می دهند پوست انجیر را تخمیر کرده و مربا درست کنند، اما این کار می تواند ظاهر مربا را تغییر دهد. بهتر است انجیر را با پوست بپزید تا مربا قوت خوبی داشته باشد.
برای خوش طعم دادن به مربا از وانیل، هل یا زعفران استفاده کنید.
مراقب باشید که انجیر شما یکدست باشد و نه خیلی سفت باشد و نه خیلی شل. این کار نتیجه نهایی مربا را بهبود می بخشد.
اگر انجیرها یکنواخت نیستند ابتدا انجیرهای سفت را در آب بریزید و بپزید و سپس انجیرهای نرم را اضافه کنید.
برای جلوگیری از چسبیدن مربا حرارت را روی متوسط تا کم نگه دارید و در فواصل زمانی مناسب مواد را هم بزنید.
میزان شکر مورد نیاز برای تهیه مربای انجیر نسبت به سایر مرباها کمتر است پس در افزودن شکر دقت کنید.
برای اینکه دانه انجیر در مربا نباشد، به محض سرد شدن مربا، انجیرها را جدا کرده و آب آن را از صافی صاف کنید، سپس انجیرها را به آب برگردانید.