آشپزی

فوت و فن پخت پیتزا مرغ در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن پخت پیتزا مرغو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر درست کردن پیتزا مرغ

هنر پخت پیتزا مرغ و راز پیتزا مرغ خانگی خوشمزه در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

پیتزا به عنوان یکی از پرطرفدارترین غذاها در دسته فست فودها شناخته می شود و در بین انواع پیتزا، پیتزا قارچ مرغ به عنوان یکی از محبوب ترین مدل های آن شناخته می شود. این نوع پیتزا همانطور که از نامش پیداست مواد اصلی تهیه آن مرغ و قارچ است. همیشه بین دوستداران فست فود رقابت بزرگی وجود داشته است که کدام بهترین است. پیتزا انواع مختلفی دارد اما تفاوت آنها عمدتاً در موادی است که روی خمیر پیتزا قرار می گیرد.

مواد لازم برای تهیه پیتزا مرغ خانگی دو نفره

نیمی از مرغ در یک طرف سینه

شش عدد قارچ متوسط

دو عدد پیاز متوسط

فلفل سبز و رنگی 100 گرم

پنیر برای پیتزا 200 گرم

در صورت تمایل یک قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی

یک قاشق غذاخوری آویشن

یک قاشق غذاخوری چاشنی ایتالیایی

نمک، زردچوبه، دارچین، فلفل سیاه، زنجبیل به اندازه کافی

ذرت، گوجه فرنگی، هویج، فلفل دلمه ای به میزان دلخواه

طرز تهیه پیتزا مرغ خانگی

برای تهیه پیتزا مرغ و قارچ می توانید ابتدا از خمیر پیتزای آماده سوپرمارکت استفاده کنید یا بهتر است خمیر پیتزا را خودتان در منزل تهیه کنید.

بعد از ور آمدن خمیر نوبت به آماده سازی مرغ می رسد. می توانید مرغ را با پیاز و مقداری زردچوبه بپزید. برای مخلوط کردن بوی مرغ از فلفل و هویج نیز استفاده کنید. سپس ادویه هایی مانند زردچوبه، دارچین، فلفل سیاه و زنجبیل را به مرغ اضافه کنید.

استفاده از زنجبیل در مرغ علاوه بر ایجاد بوی خوش، خاصیت گرم کنندگی دارد که در رفع سردی مرغ و بهبود طعم آن موثر است. پس از پختن و خنک شدن مرغ، آن را ریش ریش کنید. توجه داشته باشید که نباید مرغ را خیلی ریز بتراشید تا ظاهری زیباتر روی پیتزا داشته باشید.

حالا برای تهیه فلفل دلمه ای، پیاز باقی مانده را خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید. پس از کمی تفت دادن پیاز، فلفل ها را ریز خرد کرده و دو سوم آن را به پیاز داغ شده اضافه می کنیم. سپس مرغ را که قبلا ریش ریش کرده اید اضافه کنید و بدون روغن تفت دهید.

در این مرحله 5 عدد از قارچ ها را ورقه ای برش دهید و در قابلمه آب جوش بریزید. مقداری نمک و آب لیمو را اضافه کنید، بگذارید یک دقیقه در آب جوش بماند و سپس آب بیشتری اضافه کنید. وقتی آب قارچ ها گرفته شد، آن ها را با مرغ، پیاز و فلفل مخلوط کرده و کمی تفت دهید.

در این مرحله چاشنی ایتالیایی و پودر آویشن را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا مواد خوب مخلوط شوند. بعد از اضافه کردن ادویه ها، 5 دقیقه دیگر قابلمه را خاموش می کنیم.

اگر خمیر پیتزا را خودتان تهیه کرده اید، توجه داشته باشید که قطر خمیر نباید بیشتر از 50 میلی متر یا نیم سانتی متر باشد. خمیر را در ظرف پخت پهن کنید، در صورت تمایل مقداری سس روی خمیر قرار دهید و سپس پنیر را روی خمیر بپاشید تا مواد به خمیر بچسبد. توجه داشته باشید که هرچه مقدار بیشتری پنیر روی ته پیتزا بپاشید، پیتزا چسبناک تر خواهد بود.

بعد از پنیر پیتزا، مخلوط مواد سرخ شده را روی خمیر بریزید و دوباره روی مواد را با پنیر بپوشانید. برای زیباتر شدن پیتزا با مرغ و قارچ، باقیمانده قارچ و فلفل را روی پنیر بچینید.

فر را روی 200 درجه گرم کنید و پیتزا را در فر قرار دهید. نیم ساعت طول می کشد تا پیتزای مرغ و قارچ آماده سرو شود. در آخر قبل از برداشتن پیتزا حتما پشت خمیر را نگاه کنید و اگر پخته و طلایی شد پیتزا را از فر خارج کنید. سرو پیتزا با سس کچاپ و پودر آویشن نیز می تواند آن را خوشمزه تر کند.

مواد لازم برای تهیه پیتزا مرغ رستورانی

سس پیتزا 3/4 فنجان (معادل 180 گرم)

سس فلفل تند 1/5 قاشق غذاخوری

روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری

آرد ذرت 1/5 قاشق غذاخوری

خمیر پیتزا به میزان لازم (تقریباً 455 گرم)

پنیر پیتزا 1/5 فنجان (معادل 150 گرم)

1/5 فنجان مرغ پخته و رنده شده (معادل 190 گرم)

چند تکه ژامبون

برگ های اسفناج یا ریحان به میزان لازم (حدود یک مشت)

گوجه فرنگی (ترجیحا گیلاس) 3/4 پیمانه

پیاز خرد شده 2 قاشق غذاخوری

سس سفید و قرمز به میزان لازم

طرز تهیه پیتزا رستورانی با مرغ

مرحله اول فر را با دمای 450 درجه فارنهایت یا 230 درجه سانتی گراد گرم کنید.

سس پیتزا و سس تند را با هم مخلوط کنید.

برای تهیه پیتزا یک تابه به قطر 30 سانتی متر انتخاب کنید و روی آن را با روغن زیتون چرب کنید. سپس روغن اضافی را با دستمال پاک کنید و سطح تابه را با کمی آرد ذرت بپاشید.

خمیر پیتزا را به طور مساوی روی تابه پخش کنید.

حالا پیتزا را مرتب کنید. به صورت زیر عمل کنید:

ابتدا سس را به طور مساوی روی خمیر پخش کنید.
سپس پنیر پیتزا، مرغ، ژامبون، اسفناج و گوجه فرنگی خرد شده را به ترتیب اضافه کنید.
در آخر مقداری پیاز خرد شده را روی مواد بپاشید.
پیتزا را به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید تا خمیر دور آن بلند شود و رنگ آن طلایی و خوشمزه شود.

بعد از پخت، اجازه دهید پیتزا به مدت 5 دقیقه در دمای اتاق بماند و سپس یک سس قرمز یا سفید دلخواه مانند سس کچاپ یا سس مایونز رقیق شده به آن اضافه کنید.

هنر درست کردن پیتزا مرغ

برای تهیه پیتزا در منزل بیشتر از خمیرهای گرد و نیمه آماده استفاده می شود که معمولا کیفیت پیتزا را پایین می آورد. به جای تکیه بر پودر خمیر پیتزای آماده، بهتر است خمیر را خودتان در خانه تهیه کنید.

بعد از آماده شدن خمیر، یک لایه وسط آن را در قالب پیتزا یا تابه ای که قبلاً با روغن چرب کرده اید، پهن کنید و سپس با چنگال سطح خمیر را سوراخ کنید. سپس به مدت 5 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید تا نیمه تمام شود. بعد از این مرحله از فر خارج کرده و سطح خمیر نیمه پخته را با دقت با سس بپوشانید و مواد پیتزا را پخش کنید.

بهتر است از مواد آبدار مانند گوجه فرنگی خام یا قارچ خام در پیتزا استفاده نکنید و یا در صورت استفاده حتما روی سطح پیتزا بگذارید تا آب آن تبخیر شود و داخل پیتزا نرود زیرا این باعث نرمی و آرامش آن می شود.

برای پنیر، می توانید پنیر گودا یا پنیر آزمایشی را به صورت ورقه ای از سوپرمارکت ها تهیه کنید. این نوع پنیر شبیه پنیر پیتزا بوده و از نظر کیفیت طعم بسیار خوبی دارد. در انتخاب پنیر پیتزا دقت کنید و بهترین مارک را انتخاب کنید. ترکیب این دو نوع پنیر در پیتزا بسیار دلپذیر خواهد بود.

پیتزا ادویه های مخصوص به خود را دارد که اگر از آن استفاده نکنید تقریبا تمام طعم اصلی خود را از دست خواهید داد. ادویه های ایتالیایی طعم فوق العاده ای به پیتزا می دهند. در نهایت، قبل از قرار دادن پیتزا در فر، فراموش نکنید که روی آن را با کمی پودر آویشن و مخلوط فلفل قرمز یا سیاه و سفید بپاشید. فلفل سفید از نظر تندی ملایم است و طعم خوبی به غذا می بخشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا