آشپزی

فوت و فن پنیر پیتزا در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن پنیر پیتزاو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر پیتزا پنیر

هنر پنیر پیتزا و راز پنیر پیتزای خوشمزه خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

مواد لازم برای تهیه پنیر پیتزا

4 لیتر شیر تازه گاو

1 فنجان سرکه سفید

3 قاشق غذاخوری نمک

دماسنج (برای اندازه گیری دمای شیر)

مراحل تهیه پنیر پیتزا

شیر را در قابلمه بزرگی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

با استفاده از دماسنج دمای شیر را به 90 درجه سانتیگراد برسانید.

سرکه را به آرامی به شیر اضافه کنید و مدام هم بزنید.

مخلوط را به جوش آورده و به مدت 30 ثانیه بجوشانید.

حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید مخلوط به مدت 10 دقیقه بماند.

در این مدت، تکه های پنیر باید از آب پنیر جدا شوند.

یک صافی یا پارچه پنیر را روی یک کاسه بزرگ قرار دهید.

مخلوط را در یک صافی بریزید و آب پنیر را جدا کنید.

کشک را با دست فشار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود.

پنیر را به شکل دلخواه برش بزنید و در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.

هنر پیتزا پنیر

همچنین می توانید از شیر کم چرب یا بدون چربی استفاده کنید، اما پنیر شما سفت تر خواهد بود.

برای طعم بهتر می توانید ادویه هایی مانند فلفل سیاه، آویشن یا پودر سیر را به پنیر اضافه کنید.

پنیر پیتزای خانگی را می توان تا یک هفته در یخچال نگهداری کرد.

مواد لازم برای تهیه پنیر پیتزا روش دوم

180 گرم پنیر موزارلا

60 گرم پنیر آمریکایی (چدار یا دودی)

80 گرم پنیر چدار

110 گرم کره

80 گرم آرد

به مقدار لازم آب

فلفل قرمز، فلفل سیاه، پودر سیر، جوز هندی، پونه کوهی و نمک (اختیاری)

مراحل تهیه پنیر پیتزا مرحله دوم

پنیرها را رنده کنید و در ظرفی مخلوط کنید.

ادویه ها را به پنیر اضافه کنید.

کره را در تابه ای روی حرارت ملایم ذوب کنید.

آرد را کم کم به کره اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

آب را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظی به دست آید.

مخلوط پنیر را به سس اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود.

پنیر را از روی حرارت بردارید و به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا خنک شود.

پنیر را در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.

روش دوم تهیه پنیر پیتزا

در این دستور می توانید از انواع پنیر استفاده کنید.

برای داشتن پنیر پیتزای الاستیک تر، از نسبت بیشتری از پنیر موزارلا استفاده کنید.

پنیر پیتزای خانگی را می توان تا یک هفته در یخچال نگهداری کرد.

کدام روش بهتر است؟

هر دو روش برای تهیه پنیر پیتزا در خانه مناسب است. روش اول ساده تر است و به مواد اولیه کمتری نیاز دارد. اما روش دوم به شما پنیر پیتزای الاستیک و خوش طعم تری می دهد.

انتخاب روش مناسب به سلیقه شما و مواد اولیه موجود بستگی دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا