آشپزی

فوت و فن پیراشکی مرغ در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن پیراشکی مرغو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر پیراشکی مرغ

هنر پیراشکی مرغ و راز کوفته مرغ خانگی خوشمزه در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

پیراشکی مرغ و سبزیجات با طعم دلپذیری که دارد به عنوان یک غذای محبوب در سراسر جهان شناخته می شود.

این غذای خوشمزه یک گزینه عالی برای بچه ها محسوب می شود و با پختن آن می توانید بچه ها را به خوردن سبزیجات تشویق کنید.

درست کردن کوفته مرغ زمان زیادی نمی برد و اگرچه ممکن است در نگاه اول پیچیده به نظر برسد، اما با برنامه ریزی صحیح می توان آن را به راحتی در خانه تهیه کرد.

مواد لازم برای تهیه کوفته مرغ

1 پیاز متوسط، ریز خرد شده

روغن مایع به میزان لازم

200 گرم سینه مرغ خرد شده

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

مخلوط سبزیجات 200 گرم

100 گرم قارچ ناگینی خرد شده

1 فلفل دلمه خرد شده

نمک و فلفل به میزان لازم

1 قاشق چایخوری پودر آویشن

3 تا 4 عدد گوجه فرنگی فیله شده و پوره شده

آب مرغ 100 میلی لیتر

جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری

گشنیز خرد شده 2 قاشق غذاخوری

1 بسته خمیر پیراشکی

سس کچاپ به میزان لازم

طرز تهیه کوفته مرغ

ابتدا تابه ای را گرم کنید و داخل آن روغن بریزید و صبر کنید تا روغن داغ شود. پیاز خرد شده را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و شفاف شود.

سینه های مرغ خرد شده را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا مرغ کمی سرخ شود. سپس پوره گوجه فرنگی را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط رنگ زیبایی به خود بگیرد. سپس سبزی خرد شده، قارچ، فلفل، نمک و فلفل را به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند.

آویشن، رب گوجه فرنگی و آب مرغ را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

اجازه دهید مخلوط روی حرارت ملایم بماند تا آب آن کم شود. سپس تابه را از روی حرارت بردارید و جعفری و گشنیز خرد شده را به مواد اضافه کنید.

یک قاشق غذاخوری از مواد را روی خمیر پیراشکی قرار دهید، خمیر را تا کنید و لبه ها را به هم بچسبانید. همین کار را برای کوفته های باقی مانده نیز تکرار کنید. سپس کوفته ها را در روغن داغ در تابه سرخ کنید.

کوفته های سرخ شده را با کفگیر از روغن خارج کرده و روی کاغذ روغنی قرار دهید.

کوفته های آماده را با سس کچاپ سرو کنید و با لذت میل کنید.

طرز پخت کوفته مرغ در فر

ابتدا فر را روی 180 درجه تنظیم کنید تا گرم شود. سپس پلمنی ها را در سینی فر چیده و با زرده تخم مرغ و کمی کنجد پخش می کنیم. سپس سینی را در فر قرار دهید و کوفته ها را به مدت 30 دقیقه بپزید تا پخته شوند.

طرز تهیه کوفته مرغ با خمیر رشته

برای تهیه کوفته خمیر رشته مرغ ابتدا دو لایه خمیر رشته را با کمی آب نرم کنید. سپس مخلوط مرغ را بین دو لایه خمیر رشته قرار داده و به شکل دلخواه در می آوریم. این کوفته ها را هم در فر و هم در روغن می توانید بپزید.

هنر پیراشکی مرغ

هنگام سرخ کردن کوفته ها، استفاده از روغن کنجد یا روغن مخصوص سرخ کردنی توصیه می شود، علاوه بر اینکه کوفته ها را خوش طعم تر می کند، از آسیب های ناشی از دمای بالای روغن نیز جلوگیری می کند، زیرا روغن داغ می تواند بخارات سرطان زا را آزاد کند.

یک قاشق چایخوری جوش شیرین معادل دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر است. برای بهترین نتیجه، استفاده از هر دو در ترکیب خمیر پیراشکی توصیه می شود.

برای تهیه کوفته مرغ می توانید از خمیر آماده استفاده کنید اما خمیر خانگی بافت نرم و لطیفی دارد که بعد از سرخ شدن کوفته ها را نرمتر نگه می دارد.

پس از قرار دادن مواد در خمیر، لبه های خمیر را با چنگال خوب نیشگون بگیرید یا انتهای خمیر را بچرخانید تا محتویات داخل خمیر نریزد.

کوفته ها را با سس سرو کنید تا لذت خوردن آن دوچندان شود.

برای زیباتر شدن پلمنی ها قبل از سرخ شدن روی آن ها کنجد و خرفه بپاشید و سپس سرخ کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا