آشپزی

فوت و فن ژله در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن ژلهو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر ژله

هنر و هنر ژله راز ژله خوشمزه و نکاتی برای تهیه ژله خوشمزه برای مهمانی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

در حال حاضر انواع ژله با رنگ ها و طعم های مختلف در بازار موجود است. قابلیت ساخت ژله به اشکال مختلف و استفاده از طرح ها و نقش های مختلف آن در شبکه های اجتماعی قابل استفاده است. یکی از دلایل محبوبیت روزافزون این دسر، جدای از خوشمزگی آن، سادگی تهیه آن است. با این حال، اگر تصمیم دارید ژله بیشتری درست کنید یا آن را از قالب بردارید، ممکن است با چالش هایی روبرو شوید. مثلا ممکن است ژله به خوبی به قالب نچسبد و تمام زحمات شما به هدر برود. این مقاله شما را با نکات اساسی برای تهیه ژله آشنا می کند.

روشی ساده برای تهیه ژله

هنگام تهیه انواع دسر به خصوص ژله، رعایت نسبت مواد از مهم ترین نکات است. ابتدا باید یک بسته ژله با طعم دلخواه خود انتخاب کنید و سپس آن را با یک لیوان آب جوش ترکیب کنید. بهتر است پودر ژله را مستقیماً به قابلمه آب در حال جوش اضافه کنید و سپس با استفاده از همزن آن را کاملا حل کنید. پس از مخلوط شدن مواد، مناسب است مخلوط را حدود یک دقیقه حرارت داده و در نهایت یک لیوان آب سرد اضافه کنید. اگر مقدار آب اضافه شده بیشتر از حد معمول باشد، ممکن است ژله خوب بماند. حالا می توانید ژله را در ظرف یا شکل دلخواه خود بریزید و صبر کنید تا خنک شود و از این دسر لذت ببرید.

نحوه انتخاب قالب مناسب

برای تهیه ژله به مقدار دلخواه از قالب های مختلف در شکل ها و اندازه های مختلف استفاده کنید. قالب های سیلیکونی و پلاستیکی به عنوان بهترین انتخاب ها معرفی می شوند، اما قالب های فلزی و پیرکس نیز گزینه های کاربردی هستند. با توجه به نوع و تعداد قالب ها می توانید اشکال و طرح های مختلفی از ژله درست کنید و از آن لذت ببرید.

چگونه ژله را از قالب خارج کنیم

به جز شما، بسیاری از افراد نگران هستند که درآوردن ژله از قالب ممکن است باعث ریختن یا جدا شدن ژله از قالب شود. اما با رعایت چند نکته می توانید به راحتی ژله را از قالب جدا کنید. به همین دلیل برخی ترجیح می دهند ژله را در ظرف شیشه ای تهیه کنند و همان ظرف را برای سرو انتخاب کنند. با این حال می توان ژله را به راحتی از قالب خارج کرد و با رعایت نکات اولیه می توانید از تهیه و سرو ژله لذت ببرید.

روش قالب را چرب کنید

برای شروع می توانید مقدار بسیار کمی کره مایع یا کره شفاف شده را به شکل دلخواه اضافه کنید و سپس روی آن کمی شکر بپاشید. سپس قالب را به مدت نیم ساعت در فریزر قرار دهید تا سطح آن یخ بزند. بعد از این مدت فرم را از فریزر خارج کرده و مایع ژله را با احتیاط داخل آن بریزید. مناسب است مایع ژله را تا نصف ارتفاع قالب پر کنید تا به طور یکنواخت در ژله پخش شود. در آخر قالب را دوباره در یخچال قرار دهید تا ژله کاملا سفت شود و آماده سرو شود.

روش چرخاندن قالب روی صفحه آسان است

اگر می خواهید ژله معمولی یا ژله بستنی را از قالب خارج کنید باید به نکاتی توجه کنید. اولین و مهمترین چیز این است که ژله شما کاملا سفت شود. برای این کار می توانید ظرفی را با آب جوش پر کنید و قالب ژله را به مدت 10 ثانیه روی بخار آب قرار دهید تا ژله محکم بچسبد و سپس به راحتی از قالب خارج شود.

برای اینکه ژله از دستتان نیفتد و آب داخل ظرف نریزد، می توانید یک صافی یا توری فلزی را روی آب در حال جوش قرار دهید و قالب ژله را روی آن قرار دهید. این روش برای ظروف پیرکس مناسب نیست، زیرا ممکن است با تغییر دما ناگهانی قالب بشکند. بهتر است از این روش برای ظروف پلاستیکی یا سیلیکونی استفاده کنید. با رعایت این نکات ژله شما به راحتی از قالب خارج می شود و می توانید از آن لذت ببرید.

چرا باید روی قالب آب بپاشیم؟

در این فرمت ها از روش بسیار ساده ای استفاده می شود. قبل از اضافه کردن مواد ژله، کناره های قالب با آب آغشته می شود. این عمل باعث می شود ژله بهتر به دیواره ها بچسبد و راحت تر جدا شود. سپس قبل از برداشتن ژله، چند دقیقه بیرون از یخچال قرار می دهیم تا کمی نرم شود. پس از آن با تکان دادن فرم، ژله را از آن جدا می کنند. لازم به ذکر است که این روش برای ژله های خیلی بزرگ می تواند کمی سخت باشد. اگر مقدار ژله زیاد است بهتر است از قالب های بزرگتر و مناسب استفاده کنید تا جداسازی آن راحت شود.

چرا باید ماتریس را گرم کنیم؟

برخی از افراد ترجیح می دهند سطح قالب را خودشان گرم کنند. برای انجام این کار، فرم را برگردانده، سپس با یک پارچه گرم پوشانده و گرم می کنیم. همچنین می توانید از سشوار به عنوان محلول استفاده کنید. با قرار دادن سشوار در فاصله مناسب از قالب و قرار دادن آن روی دمای ملایم، سطح قالب گرم شده و ژله به راحتی از قالب جدا می شود. لازم به ذکر است هنگام استفاده از سشوار باید با دقت و احتیاط عمل کرد تا دچار حادثه نشود.

امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

طرز تهیه ژله شفاف

شاید برایتان عجیب باشد که بعضی ها ژله را به شکل کاملا شفاف تهیه می کنند. در واقع این سوال یک جزئیات بسیار مهم دارد. برای داشتن ژله بسیار شفاف، پس از حل شدن پودر ژله در آب جوش، ظرف مورد نظر را در بخارپز قرار دهید و به روش بین ماری استفاده کنید تا ژله کاملا حل شده و شفاف شود. این روش باعث می شود ژله داخل ظرف شفاف و بدون حباب هوا باشد.

محلول رفع سریع ژل

برای افزایش سرعت یخ زدن ژله، پس از حل کردن پودر ژله در آب در حال جوش به روش بین ماری، به جای آب سرد از سه چهارم فنجان یخ استفاده کنید. یخ را روی ژله داغ بریزید و به آرامی هم بزنید تا کاملا حل شود. سپس ژله را در قفسه بالای یخچال قرار دهید. چون این کف معمولا سردتره و بهتره ژله رو همونجا بذاریم تا زودتر یخ بزنه. این روش باعث می شود ژله سریعتر و با غلظت بیشتری یخ بزند و آماده سرو شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا