فوت و فن کال کباب در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن کال کبابو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
لگ و پنکه کال کباب
فوت و فن کال کباب و راز طعم کال کباب خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
غذاهای گیلانی و شمال ایران با تنوع مواد تازه و متفاوت در رستوران های مختلف بسیار معروف است. این غذاها به دلیل طعم شگفت انگیز و ظاهر هنری بسیار محبوب هستند.
علاوه بر غذاهای سنتی گیلانی معروف مانند فسنجان، شیرین خورشت، قیمه شمالی و قورمه سبزی گیلانی، کال کباب نیز یکی از غذاهای پرطرفدار است که هم به عنوان غذای کامل و هم به عنوان پیش غذا برای سایر غذاها سرو می شود. در زیر دستور پخت کل کباب شمالی را توضیح می دهیم.
محصولات لازم برای تهیه گوشت کبابی
بادمجان یک کیلویی
250 گرم گردو
یک بوته کامل سیر
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
یک فنجان دانه انار
فلفل سبز 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، گلپر، پیازچه خشک به میزان دلخواه
طرز تهیه گوشت کبابی
برای تهیه کال کباب خوشمزه ابتدا بادمجان های بلند را بشویید و خشک کنید و سپس روی آن را نزدیک دم بادمجان ببرید. آنها را روی آتش زغالی قرار دهید تا بادمجان ها بپزند و دقت کنید که هر طرف بادمجان ها خوب پخته شوند.
پس از کباب کردن بادمجان ها، آن ها را در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید تا راحت تر پوست آن ها جدا شود. می توانید بادمجان ها را در سینی بچینید و روی آن ها را با پلاستیک بپوشانید. بعد از 5 تا 10 دقیقه پوست بادمجان ها را جدا کرده و کنار بگذارید.
سپس بادمجان ها را خرد کرده و با گوشت کوب دستی آنها را خرد کرده و پوره درست کنید.
گردوها را خرد یا چرخ کرده و به بادمجان ها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
یک حبه سیر را به مدت 5 دقیقه خیس کنید، پوست آن را جدا کرده و سپس آبکشی کرده و رنده کنید. سیر را به بادمجان اضافه کنید.
برای عطر و طعم دادن به کباب، چوهاگ و جوجن خشک را ریز خرد کرده و به مخلوط اضافه کنید.
دانه های انار را جدا کرده و نیمی از آن را خرد کرده و به بادمجان ها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
در آخر نمک، فلفل، روغن زیتون و پودر گلپر را به مواد اضافه کنید و همه چیز را خوب مخلوط کنید. کباب را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با دانه های انار و گردو تزئین کنید.
لگ و پنکه کال کباب
هنگام انتخاب بادمجان برای پخت، به دنبال انواعی با پوست مشکی و براق باشید.
وقتی بادمجان ها برشته شدند، تمام قسمت های تیره پوست را جدا کنید تا تلخی و تیرگی در تفت داده نشود.
اگر نمی توانید از زغال استفاده کنید، بادمجان ها را در فویل بپیچید و به مدت 10-15 دقیقه در فر 180 درجه قرار دهید.
اگر پلاستیک برای پوست کندن بادمجان کبابی در دسترس نیست، می توانید از کاسه ای پر از آب سرد استفاده کنید تا دستتان نسوزد و بادمجان را تمیز کنید.
برای طعم دادن به کباب از انار ترش استفاده کنید و از افزودن قسمت های سفید انار به کباب خودداری کنید.
اگر انار ندارید، می توانید به جای آن از شاهی استفاده کنید، اما به یاد داشته باشید که آب لیمو همان اثر را نخواهد داشت.
توصیه می شود مقداری از دانه های انار را به گونه ای له کنید که آب آن گرفته شود و به رنگ کباب اضافه شود.
گردوها را با چاقو نبرید تا کباب نرم و یکدست بماند و تکه های گردو اذیت نشوند.
هرگز سیر تازه را از دستور کال کباب حذف نکنید زیرا طعم واقعی کال کباب از سیر تازه می آید.
در فصل هایی که سیر تازه در دسترس نیست، می توانید به جای آن از پودر سیر استفاده کنید.
اگر به پیازچه دسترسی ندارید، می توانید با افزودن نعناع خشک، جایگزینی برای آن بیابید.
اگر مجاز به استفاده از روغن نیستید، می توانید روغن زیتون را از دستور حذف کنید.
کل کباب را هم سرد و هم گرم بخورید. اگر باقیمانده بود، در ظرف در بسته نگهداری کنید و قبل از استفاده، آن را برای مدت کوتاهی از یخچال خارج کنید تا به دمای اتاق برسد.