فوت و فن کباب حسینی در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن کباب حسینیو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
هنر کباب حسینی
هنر و سبک کباب حسینی راز کباب خوشمزه حسینی خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
کباب حسینی که در بین انواع کباب های ایرانی برجسته است، از مواد مختلفی تهیه می شود و روی سیخ های چوبی و در تابه با سس مخصوص پخته می شود. این کباب بدون نیاز به گریل تهیه می شود که لذت بردن از طعم مطبوع آن را آسان می کند.
برای تهیه یک کباب حسینی لذیذ نیازی به مهارت آشپزی پیچیده ندارید، فقط طبق دستور عمل کنید و نحوه صحیح قرار دادن مواد روی سیخ را یاد بگیرید. این کباب از ترکیب پیاز، فلفل، گوشت و دنبه روی سیخ های چوبی تهیه می شود و طعمی استثنایی و بی نظیر ارائه می دهد.
مواد لازم برای تهیه کباب حسینی
نیم کیلوگرم گوشت گوسفند
1 عدد پیاز قرمز
3 سر پیاز سفید متوسط
2 عدد گوجه فرنگی
رب گوجه فرنگی 1 قاشق
نمک به میزان لازم
یک قاشق چای خوری فلفل سیاه
فلفل قرمز به میزان لازم
نصف قاشق چایخوری زردچوبه
لیمو ترش 1 عدد
2 قاشق روغن زیتون
زعفران آبیاری شده به میزان لازم
طرز تهیه کباب حسینی
مراحل تهیه سیخ های حسینی سرو عالی با تهیه گوشت گوسفندی شروع می شود که ابتدا شسته و به قطعات سیخ پسند بریده می شود و کنار می گذاریم. برای بهتر شدن طعم گوشت، پیاز سفید را به صورت خلالی درشت خرد کرده و کنار می گذاریم.
گوشت و پیاز را در یک کاسه بزرگ بریزید و مخلوط کنید و سپس زعفران پخته شده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. اجازه دهید مخلوط کمی بماند تا طعم ها بهتر با هم ترکیب شوند.
برای طعم بهتر گوشت توصیه می شود روغن زیتون، فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک را اضافه کنید و بعد از هم زدن، روی ظرف را سلفون بپوشانید و به مدت طولانی در یخچال بگذارید تا طعم ها خوب مخلوط شوند. .
قبل از تهیه کباب، سیخ های چوبی را در آب خیس کنید، پیاز قرمز را خرد کرده و فلفل و گوجه فرنگی را به همین ترتیب آماده کنید. سپس محصولات را روی سیخ می چینیم.
برای سس، پیازهای خرد شده را در روغن تفت دهید، زردچوبه و پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و پس از سرخ شدن، آب و ادویه را اضافه کنید تا سس غلیظی به دست آید.
سیخ ها را در تابه روی گوجه فرنگی های چیده شده می گذاریم، سس را روی آن ها می ریزیم و می گذاریم سیخ ها روی حرارت ملایم سرخ شوند.
بعد از پختن سیخ ها نمک بزنید و چند دقیقه دیگر استراحت دهید. در نهایت کباب حسینی آماده است، سیخ ها را با سس باقیمانده تزئین کرده و سرو می کنیم.
هنر کباب حسینی
کباب حسینی به خاطر طرز تهیه بی نظیر و مواد خاصش معروف است. تردی گوشت که از طعم دادن با ادویه های مختلف به دست می آید، ترکیب آن با پیاز و فلفل و استفاده از سس مشخص، این کباب را به یک غذای استثنایی تبدیل می کند که طعم آن تا مدت ها در ذهن می ماند. این کباب پز با تمام ویژگی های برجسته اش به راحتی در خانه آماده می شود و نیازی به استفاده از کباب پز یا سایر تجهیزات پیچیده گریل نیست.