فوت و فن کباب لقمه در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن کباب لقمهو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
هنر پختن لقمه
هنر پختن لقمه راز یک لقمه کباب خوشمزه خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
کباب لقمه ای به عنوان یکی از محبوب ترین انواع کباب شناخته می شود. به جای پختن آن در بیرون، می توانید این کباب خوشمزه را در آشپزخانه خود تهیه کنید. در ضمن طرز تهیه خمیر مخصوصی را به شما آموزش می دهیم که سیخ های آماده را در آن بپیچید و سرو کنید.
مواد اولیه تهیه خمیر کباب
200 گرم آرد
خمیر 1 قاشق غذاخوری
1/4 فنجان آب ولرم
نمک 2 قاشق چایخوری
شیر 3/4 پیمانه
روغن 1/4 پیمانه
مواد لازم برای تهیه مواد میانی کباب
گوشت چرخ کرده 650 گرم
فلفل قرمز 1 ق
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
1 عدد تخم مرغ
آرد سوخاری 2 قاشق غذاخوری
پنیر برای پیتزا 100 گرم
یک زرده (برای دستمال سفره).
روش درست کردن سیخ لقمه ای
ابتدا مایه خمیر و شکر را در آب گرم با دمای 37 درجه حل کرده و تا زمانی که اثر می کند به مدت 5 دقیقه کنار بگذارید.
در ظرفی دیگر آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و سپس مایه ی فعال شده را به آن ها اضافه کنید.
سپس ابتدا شیر و سپس روغن را به این مخلوط اضافه کنید و تا حد دلخواه مخلوط کنید.
خمیر را روی سطح آردپاشی شده قرار دهید و به آرامی به مدت 10 دقیقه ورز دهید.
در صورت تمایل می توانید با 100 ضربه زدن روی میز کار به خمیر بافت بهتری بدهید.
خمیر ورز داده شده را در ظرف چرب شده قرار می دهیم و روی آن را می پوشانیم و یک ساعت می گذاریم.
بعد از این مدت خمیر را باز کرده و به شکل یک مستطیل بزرگ در بیاورید.
مستطیل بزرگ خمیر را به صورت مثلث با دو ضلع مساوی برش دهید.
در ضلع 10 سانتی متری هر مثلث، مخلوط کباب و پنیر پیتزا را بگذارید و خمیر را به آرامی باز کنید.
روی خمیر رول شده را با برس زرده تخم مرغ زده و در قالب چرب شده قرار دهید سپس در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید.
برای تهیه کباب، گوشت را با پیازچه، ادویه و تخم مرغ مخلوط کرده و مقداری آرد سوخاری به آن اضافه کنید. این مخلوط را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا طعم دار شود. سپس از این مخلوط یک رول به طول 10 سانتی متر درست کنید و در روغن داغ سرخ کنید.
هنر پختن لقمه
اگر بعد از 5 دقیقه منتظر ماندن هیچ اثری از فعالیت در مخمر مشاهده نشد، این نشانه این است که مخمر احتمالا تاریخ مصرف گذشته است و دیگر نمی توان از آن استفاده کرد.
زمان آماده سازی حدود 15 دقیقه است.
تخم مرغ به عنوان یک منبع غذایی حیاتی، در تهیه بسیاری از غذاها، از پیش غذا گرفته تا دسرهای خوشمزه، نقش دارد و منبع غنی پروتئین است. پروتئین موجود در تخم مرغ ارزش بیولوژیکی بالایی دارد و از نظر محتوای پروتئین از لبنیات، گوشت و غذاهای حبوبات پیشی می گیرد. این پروتئین تمام آمینو اسیدهای ضروری بدن برای حفظ سلامتی را تامین می کند.