فوت و فن کباب کوبیده تابه ای در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن کباب کوبیده تابه ایو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
سبک کباب سرخ شده
لگ و پنکه تابه کبابی سوخاری و راز طعم کباب سرخ شده خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
پختن کباب کوبیده در تابه روشی ساده و موثر برای تهیه این کباب فوق العاده در خانه است. این روش برای افرادی که با محدودیت های زندگی در آپارتمان و چالش های عدم استفاده از باربیکیو و زغال مواجه هستند بسیار مناسب است.
مواد لازم برای پخت کباب تابه ای
500 گرم گوشت گوسفند
3 عدد پیاز متوسط
سماق ½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به اندازه کافی
روغن مایع به اندازه کافی
طرز تهیه کباب سرخ شده
برای تهیه یک کباب تابه ای خوشمزه ابتدا قیمه مورد نظر خود را ترجیحا ترکیبی از گوشت گوسفند و گوساله آماده کنید و در ظرف بزرگی بریزید. پیاز را روی رنده ریز رنده کنید و به گوشت اضافه کنید.
پیاز رنده شده را در یخچال قرار دهید تا نرم و شیرین شود، سپس آب اضافی آن را گرفته و به مخلوط گوشت اضافه کنید.
نمک، فلفل و کمی سماق را به این مخلوط اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مخلوطی یکدست و چسبناک به دست آید. اگر وقت داشتید این مخلوط را مدتی در یخچال بگذارید تا طعم دار شود.
اگر می خواهید فورا آشپزی را شروع کنید، می توانید بلافاصله آشپزی را شروع کنید. یک تابه نچسب با کمی روغن آماده کنید و مخلوط گوشت را به طور یکنواخت در تابه پخش کنید.
در حین پخت و پز، می توانید با ابزار یا انگشت خود روی گریل طرح هایی ایجاد کنید و سپس آن را روی حرارت ملایم تا متوسط قرار دهید تا کاملا پخته شود.
حرارت را مطابق ذائقه خود تنظیم کنید تا کباب به اندازه دلخواه آبدار یا ترد پخته شود.
وقتی کباب پخته شد آن را به صورت نوار برش دهید و دو طرف آن را با احتیاط قهوه ای کنید.
برای تزیین و طعم دادن، مخلوط زعفران دم کرده و کره آب شده را روی سیخ ها بمالید.
در آخرین دقایق پخت، گوجه فرنگی و فلفل سبز را اضافه کنید تا با سیخ بپزد. کباب تمام شده را در ظرف سرو بچینید و با گوجه فرنگی و فلفل سبز و با نان یا برنج سرو کنید.
هنر سرخ کردن تابه
برای حفظ سلامتی بیشتر توصیه می شود هنگام پخت سیخ از گوشت با چربی کمتر استفاده شود.
در پایان پخت مقداری زعفران پخته شده به آن اضافه کنید تا عطر و بوی خوبی به غذای شما بدهد.
برای تجربه ای متفاوت و دلچسب از کباب سماق لذت ببرید. سماق نه تنها به غنی شدن طعم کباب کمک می کند، بلکه فواید سلامتی دارد و نقش موثری در هضم گوشت دارد.
پیاز را بعد از رنده کردن آبکش کرده و تفاله آن را به گوشت اضافه کنید تا گریل نرم تری داشته باشد. از قرار دادن پیاز درشت در سس کباب خودداری کنید زیرا این کار باعث می شود بافت نامناسبی به کباب داده شود.
گوشت و ادویه ها را دقیقاً مخلوط کنید تا طعم ها به خوبی با هم ترکیب شوند. این کار را 3 تا 5 دقیقه ادامه دهید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند.
اگر زمان کافی دارید، سس کباب را قبل از پخت مدتی در یخچال بگذارید تا خوش طعم تر شود.
در حین پخت، حرارت را کمی تنظیم کنید تا کباب یکنواخت بپزد.
افزودن کمی دارچین به کباب پز طعمی بی نظیر به آن می دهد. این تست قطعا ارزش امتحان کردن را دارد.
فلفل سبز را بین تکه های کباب قرار دهید تا طعم آن به غذا منتقل شود و نتیجه خوشمزه تری به دست آید.
برای کسانی که گوشت قرمز دوست ندارند، توصیه می شود از مرغ چرخ کرده به عنوان یک گزینه جایگزین استفاده کنند.