آشپزی

فوت و فن کتلت سیب زمینی در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن کتلت سیب زمینیو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر کتلت سیب زمینی

هنر و تکنیک کتلت سیب زمینی راز یک کتلت سیب زمینی خوشمزه خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

کتلت سیب زمینی یک غذای محبوب و خوشمزه است که با سیب زمینی، پیاز، تخم مرغ و ادویه درست می شود.

مواد اولیه برای تهیه کتلت سیب زمینی

سیب زمینی: 3 عدد متوسط

پیاز: 1 عدد متوسط

تخم مرغ: 2 عدد

آرد: 1 قاشق غذاخوری (اختیاری)

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

کره: به میزان لازم

طرز تهیه قیمه سیب زمینی

سیب زمینی ها را پوست بگیرید و رنده کنید. سپس آب سیب زمینی ها را با دست بگیرید تا کاملا جذب شود.

پیاز را رنده کنید و آب آن را نیز بگیرید.

سیب زمینی رنده شده، پیاز رنده شده، تخم مرغ، آرد (اختیاری)، نمک، فلفل و زردچوبه را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.

تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید.

از مخلوط کتلت به اندازه یک نارنگی بردارید و با دست شکل دهید و در روغن داغ سرخ کنید.

پس از سرخ شدن، برش ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

می توانید کتلت سیب زمینی را با نان، سس گوجه فرنگی، سالاد یا سبزیجات دلخواه سرو کنید.

هنر کتلت سیب زمینی

می توانید به جای سیب زمینی خام از سیب زمینی پخته هم استفاده کنید. در این صورت به جای آرد ۱ قاشق سوپخوری آرد سوخاری به مخلوط کتلت اضافه کنید.

برای طعم بهتر می توانید از سبزیجات معطر مانند جعفری، گشنیز یا شوید در تهیه کتلت استفاده کنید.

برای پف کردن پفی ها می توانید 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر را به مخلوط پتی اضافه کنید.

برای زیباتر شدن کتلت ها می توانید از فرم مخصوص کتلت استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا