آشپزی

فوت و فن کروسان در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن کروسانو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر کروسانت

کروسانت و هنر راز کروسان های خانگی خوشمزه در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

کروسان های کوچک با بافتی نرم و ظاهری جذاب، انتخابی محبوب برای صبحانه در بسیاری از کشورهای جهان است. این نان های لذیذ که به راحتی در خانه تهیه می شوند، تنوع زیادی دارند. ما دستور پخت کروسان شکلاتی را در اینجا به اشتراک گذاشته‌ایم، اما این نان‌های خوشمزه را می‌توان با انتخاب مواد مختلف به سلیقه خود سفارشی کرد.

مواد لازم برای تهیه کروسان

یک و دو سوم آرد

یک قاشق چایخوری مخمر فوری

دو قاشق غذاخوری شکر

یک چهارم فنجان آب ولرم

یک چهارم فنجان شیر کم چرب

150 گرم کره

دو زرده

یک چهارم قاشق چایخوری نمک

شکلات چیپسی به میزان لازم

طرز تهیه کروسانت

برای شروع درست کردن کروسان، ابتدا مایه مایه، آب گرم و کمی شکر را در ظرفی ریخته، خوب مخلوط کرده و به مدت 5 تا 10 دقیقه استراحت دهید تا مایه فعال شود.

سپس در قابلمه ای جداگانه بقیه شکر، نمک، شیر و کمی کره را روی حرارت ملایم حرارت دهید تا کره آب شود. این مخلوط را به ظرف دیگری منتقل کنید و آرد را به آن اضافه کنید. پس از هم زدن اولیه، مخمر فعال شده را اضافه کرده و با دست ورز می دهیم تا خمیر نرمی به دست آید.

خمیر را به مدت 5 دقیقه ورز دهید و سپس به شکل توپ درآورید و در ظرف روغنی قرار دهید. روی کاسه را بپوشانید و یک ساعت در جای گرم بگذارید تا حجم خمیر دو برابر شود. سپس روی کاسه را با فویل یا پلاستیک بپوشانید و دو ساعت دیگر در یخچال بگذارید.

با کره باقیمانده به ضخامت یک سانتی متر بمالید و در فریزر بگذارید تا سفت شود.

سطح کار را با آرد پاشیده و خمیر را باز کرده و کره سرد را در مرکز خمیر قرار دهید. لبه های خمیر را روی کره برگردانید و بچسبانید. خمیر را چند بار تا کرده و به چهار قسمت تقسیم کنید.

خمیر تا شده را 30 دقیقه دیگر در یخچال قرار دهید. سپس خمیر را خارج کرده با وردنه باز کنید و دقت کنید که کره از خمیر نیفتد. خمیر را دوباره تا کنید و 30 دقیقه دیگر در یخچال بگذارید. این کار را چندین بار تکرار کنید و در نهایت خمیر را در کیسه فریزر بپیچید و بگذارید یک شب در یخچال بماند.

پس از آخرین استراحت خمیر را روی سطح کار نازکی پهن کرده و به صورت مثلث برش داده و تکه های شکلات را در وسط خمیر قرار دهید و خمیر را به آرامی از ضلع پهن به سمت باریک رول کنید.

کروسان های آماده را در سینی فر بچینید.

هنر کروسانت

برای گرفتن نتیجه خوب هنگام تهیه کروسان، دمای خمیر نباید خیلی پایین باشد. خمیر خیلی سرد کار با وردنه را سخت می کند و در نتیجه کروسان ها بافت لانه زنبوری پف کرده خود را از دست می دهند. همچنین سطح کار باید کمی سرد باشد تا دمای خمیر در حین کار با آن حفظ شود.

پس از پخت کروسان ها، بهتر است اجازه دهید کاملا در دمای اتاق خنک شوند. برای بریدن آنها بهتر است از یک چاقوی تیز و دندانه دار استفاده کنید، زیرا استفاده از چاقوی کند یا بدون دندانه می تواند باعث فشرده شدن کروسان ها در هنگام برش شود.

هنگامی که کروسان را برش می دهید، باید بتوانید بافت لانه زنبوری مشخصی را ببینید. این بافت نشان دهنده وجود حباب های هوا به صورت منظم و ثابت در داخل خمیر است و این نشان دهنده پخت بهینه کروسان ها است.

تاریخچه نان کروسانت چیست؟

باگت، کروسانت و شکلات از زمان های قدیم بخشی از صبحانه سنتی فرانسوی بوده است. اعتقاد بر این است که تولید کروسانت به سال 1683 برمی گردد و اولین شواهد معتبر از کروسانت در فرانسه به نانوایی به نام آگوست زانگ در سال 1800 مربوط می شود. این نانوایی در پاریس واقع شده است و به عنوان یک شیرینی فروشی باشکوه شناخته می شد و محبوب ترین خوراکی ها را ارائه می کرد. زمان.

کروسانت که گاهی کروسانت نیز نامیده می شود، در سال 1920 به عنوان یک محصول ملی فرانسه شناخته شد. در ابتدا این نان در فرانسه یک محصول لوکس به حساب می آمد، اما در اواخر قرن نوزدهم جای خود را در میان غذاهای روزمره طبقه متوسط ​​باز کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا