آشپزی

فوت و فن کلوچه کنجدی در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن کلوچه کنجدیو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

علم کوکی های کنجدی

علم کوکی های کنجدی و راز بیسکویت های کنجدی خوشمزه خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

شیرینی کنجدی یکی از شیرینی های سنتی است که با فرا رسیدن عید نوروز پخته و به وفور استفاده می شود. قوام این شیرینی نرم و کیک مانند است و طعم شیرین آن باعث محبوبیت آن در بین دوستداران شده است. روی شیرینی با کنجد پوشانده شده است که جلوه خوبی می دهد. کیک کنجدی یک گزینه ایده آل برای خوردن با چای به عنوان میان وعده یا شام است، به خصوص برای کودکان. تهیه این دسر سخت نیست و از مواد ساده ای مانند تخم مرغ، آرد، شکر و ماست درست می شود. این کیک را می توان با یک لیوان شیر به عنوان یک صبحانه خوشمزه نیز سرو کرد.

مواد لازم برای پخت بیسکویت کنجدی

2 عدد تخم مرغ بزرگ

پودر قند 1 لیوان

3 فنجان آرد سفید

سه چهارم پیمانه کره مایع

3 قاشق غذاخوری ماست شیرین

بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری سر صاف

نصف قاشق غذاخوری پودر هل

یک چهارم قاشق چایخوری وانیل

نمک 1 پنس یا نوک قاشق چایخوری

کنجد به میزان لازم

طرز تهیه کلوچه کنجدی

برای تهیه کیک های کنجدی در منزل ابتدا تخم مرغ ها و شکر الک شده و وانیل را در ظرفی ریخته و با همزن به مدت پنج دقیقه با دور تند هم میزنیم تا مخلوط خامه ای به دست آید و حجم آن زیاد شود.

سپس کره مایع را به مخلوط اضافه کنید و با سرعت کم هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. بیکینگ پودر را به ماست اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و کمی صبر کنید تا ماست ور بیاید و حباب دار شود سپس به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید.

با استفاده از همزن با سرعت کم، هم بزنید تا یکدست شود، سپس پودر هل را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. پس از سه بار الک کردن، آرد را همراه با نمک به مخلوط اضافه کرده و دوباره با سرعت کم مخلوط کنید تا مخلوط یکدستی به دست آید. بافت خمیر نهایی کمی سفت تر از خمیر کیک خواهد بود. سس را در ظرف درب دار بریزید و به مدت نیم ساعت در فریزر قرار دهید (یا اگر عجله ندارید دو یا سه ساعت در یخچال بگذارید).

بعد از این مدت ظرف را از فریزر خارج کرده و با قلم مو با کره مایع روی دستتان بمالید و مخلوط را به اندازه یک گردو بگیرید و روی آن را در کنجد بغلتانید سپس روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید.

فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی را حدود بیست دقیقه در فر قرار دهید، زمان دقیق پخت بسته به نوع فر ممکن است متفاوت باشد. وقتی لبه های کیک ها طلایی شد، آنها را از فر خارج کنید. مراقب باشید که شیرینی ها را زیاد نپزید تا خشک نشوند. اگر می‌خواهید روی کیک‌ها طلایی‌تر شود، می‌توانید در آخرین دقایق پخت، گریل را روشن کنید، اما لازم نیست.

بعد از خنک شدن شیرینی ها، آنها را در ظرف درب دار نگهداری کنید تا در هوا خشک نشوند.

علم کوکی های کنجدی

اطمینان حاصل کنید که بین هر کوکی و از طرفین تابه فضای کافی وجود دارد تا شکل آنها حفظ شود و در حین پف کردن و پخش شدن خوب به نظر برسند.

به جای گرد کردن کوکی ها، می توانید آنها را بیضی شکل کنید یا از یک وردنه معمولی برای خالی کردن مرکز آن استفاده کنید تا شکل دوناتی به آن ها بدهید.

مقدار موادی که برای هر کوکی استفاده می شود باید یکسان باشد تا ضخامت یکسانی داشته باشند و به طور یکنواخت در فر بپزند. ناهماهنگی در اندازه و ضخامت شیرینی ها ممکن است باعث شود برخی زودتر بپزند و طلایی شوند.

بعد از اضافه کردن آرد به خمیر، از اضافه کردن مواد زیاد خودداری کنید تا شیرینی ها خشک و سفت نشوند.

اگر بعد از افزودن بیکینگ پودر به ماست تغییری مشاهده نکردید و حباب ایجاد نشد، نشان از تمام شده است. در این شرایط استفاده از بکینگ پودر جدید توصیه می شود.

کوکی ها را تا زمانی که کاملا خنک نشده اند روی هم قرار ندهید، زیرا ممکن است به هم بچسبند و بافت را خراب کنند.

اگر ماهیتابه شما کوچک است بهتر است از دو تابه استفاده کنید و اگر به دو تابه دسترسی ندارید قبل از پخت بعدی ظرف را خنک کنید و کاغذ روغنی را عوض کنید تا دما زیاد بالا نیاید.

تعداد کوکی های دریافتی به اندازه انتخاب شده بستگی دارد. با استفاده از اندازه گیری های این دستور، حدود شانزده کوکی درست می کنید.

اگر دیدید که کیک هایی که در پشت فر قرار می گیرند سریعتر از کیک های جلویی طلایی می شوند، این به معنی اختلاف دما در آن قسمت فر است و بهتر است قالب را در فر بچرخانید.

توصیه می شود از ورقه های بیسکویت با رنگ روشن استفاده کنید زیرا ورقه های کوکی تیره گرمای بیشتری را جذب می کند و ممکن است ته کوکی ها را خیلی تیره و خشک کند.

سرد کردن خمیر شیرینی قبل از فرم دادن باعث می شود بافت آن کمتر چسبنده باشد و از پخش شدن بیش از حد آن در فر جلوگیری می کند و همچنین به ترکیب بهتر طعم ها کمک می کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا