هنر کوکو بادمجان
هنر کاکائو و بادمجان راز بادمجان کاکائویی خوشمزه و خانگی در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
نارگیل بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که شاید به اندازه نارگیل سبزی یا نارگیل سیب زمینی شناخته شده نباشد اما به دلیل استفاده از بادمجان طرفداران زیادی دارد. این کوکو را می توانید به عنوان یک شام سبک و خوشمزه سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه بادمجان کو کو
بادمجان متوسط 4 عدد
3 عدد تخم مرغ
1 عدد پیاز بزرگ
سیر 1 حبه
روغن مایع به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه نارگیل بادمجان
برای تهیه نارگیل بادمجان ابتدا بادمجان ها را بجوشانید. اگر طعم کبابی شبیه میرزا قاسمی می خواهید، بادمجان ها را کبابی کنید. اگر طعم بادمجان کبابی را دوست ندارید، بادمجان ها را پوست بگیرید و بجوشانید.
پس از جوشاندن بادمجان ها، آنها را در ظرف مناسبی بریزید و بگذارید کمی خنک شوند. سیر و پیاز را رنده کرده و آب آنها را بگیرید و به کاسه بادمجان اضافه کنید.
نمک، فلفل و زردچوبه را به مخلوط اضافه کنید و با گوشت کوب یا همزن هم بزنید تا بادمجان ها کاملا له شوند. در صورت تمایل می توانید بادمجان ها مانند سیر و پیاز را نیز رنده کنید.
در ظرفی جداگانه تخم مرغ ها را با همزن بزنید و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شوند سپس به همراه بادمجان به ظرف اضافه کنید. قبل از اضافه کردن تخم مرغ، مطمئن شوید که بادمجان ها خنک شده اند.
بعد از اضافه کردن تخم مرغ، مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا مخلوط کاکائو یکدست و هماهنگ شود. سپس یک تابه مناسب را روی اجاق گاز گرم کنید و مقداری روغن داخل آن بریزید. بعد از داغ شدن روغن، مخلوط کاکائو را داخل تابه بریزید و با پشت قاشق آن را صاف کنید.
اجازه دهید یک طرف نارگیل کاملا قهوه ای شود، سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز قهوه ای شود. در آخر کوکو را با گوجه فرنگی و ترشی و نان سرو کنید.
طرز پخت نارگیل بادمجان در فر
اگر ترجیح می دهید کاکائو را در فر بپزید، ابتدا فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. در این مرحله فرم مناسبی را انتخاب کنید و کف و کناره های آن را با روغن مایع چرب کنید.
پس از آماده شدن قالب، مخلوط کاکائو را داخل آن بریزید و روی آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید. کاکائو را حدود 15-20 دقیقه در فر بپزید تا آماده شود. توجه داشته باشید که دمای فرهای مختلف متفاوت است و بنابراین زمان پخت ممکن است متفاوت باشد.
طرز تهیه کوکو بادمجان با بادمجان خام
می توانید نارگیل بادمجان را به روش های مختلفی بپزید، یکی از این روش ها استفاده از بادمجان خام است، مانند دستور پختی که در بالا توضیح داده شد. برای این کار ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و سپس به همراه سیر و پیاز رنده کنید.
یک نکته مهم در مورد تهیه نارگیل با بادمجان خام این است که وقتی بادمجان را رنده می کنید آب زیادی خارج می شود. بنابراین، قبل از افزودن ادویه و تخم مرغ، باید آب اضافی بادمجان را جدا کرده و سپس به جوشاندن نارگیل ادامه دهید.
برای رفع شل شدن توده کاکائویی چه باید کرد؟
اگر با مشکل رقیق بودن مایه کوکو مواجه شدید، راه حل پیشنهادی این است که به تدریج کمی آرد گندم به مایه کوکو اضافه کنید و با بقیه مواد خوب مخلوط کنید تا مایه کوکو به غلظت مناسبی برسد.
طرز تهیه کوکوی بادمجان سرخ شده
برای تهیه کاکائو بادمجان به صورت سرخ شده باید مخلوط کاکائو کمی رقیقتر و چسبناکتر از حد معمول باشد. پودر سوخاری را با مقدار مناسب فلفل، نمک و پودر سیر ترکیب کنید و آن را در دست نگه دارید تا هنگام سرخ کردن نارگیل از آن استفاده کنید.
مقداری از مخلوط کاکائو را بردارید و با دست به آن حالت دهید سپس آن را در مخلوط آرد سوخاری بغلتانید تا کاملا آرد شود. سپس کاکائو را در تابه ای پر از روغن داغ سرخ کنید (همانطور که فلافل را سرخ می کنید). پس از سرخ شدن، نارگیل ها را روی توری سیمی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.