فوت و فن کیم بستنی در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن کیم بستنیو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
کیم بستنی فوت و فن
بستنی فوت و فن کیم و راز بستنی خوشمزه کیم خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
بستنی خانگی کیم یک دسر خوشمزه و سالم است که به راحتی در خانه درست می شود. این بستنی بدون استفاده از مواد نگهدارنده یا افزودنی های صنعتی با مواد اولیه معمولی و به روشی ساده و اقتصادی تهیه می شود. این دستور پخت به اندازه کافی برای تهیه شش شیرینی کیم، که برای غذا دادن به بچه ها، به عنوان میان وعده یا برای پذیرایی از میهمانان عالی است، کافی است. همچنین در تهیه این بستنی از روباه استفاده نشده است که بر ارزش سلامتی آن می افزاید.
مواد لازم برای تهیه بستنی کیم
شیر 2 لیوان
نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری
6 قاشق غذاخوری شکر
خامه صبحانه 200 گرم
یک قاشق غذاخوری وانیل
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
زعفران به اندازه کافی پخته شده باشد
طرز تهیه بستنی کیم
در مراحل تهیه بستنی خانگی کیم ابتدا شیر، نشاسته ذرت و شکر را در ظرف مناسبی ریخته و خوب هم می زنیم تا کاملا در شیر حل شوند. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و شروع به گرم کردن کنید.
با استفاده از همزن دستی، مخلوط را مدام هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد. به محض اینکه مخلوط به غلظت دلخواه رسید، قابلمه را از روی حرارت بردارید و عصاره وانیل را اضافه کنید.
در مرحله بعد خامه صبحانه را در ظرفی جداگانه می ریزیم و کمی خامه ترش گرم به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا یکدست شود. سپس بقیه مواد را به کاسه اضافه کنید.
بعد از اینکه مخلوط کاملا یکدست شد آن را به سه قسمت مساوی تقسیم می کنیم و به یکی زعفران و به قسمت دیگر پودر کاکائو اضافه می کنیم.
یک قسمت را بدون افزودنی می گذاریم و مخلوط بستنی را در قالب های بستنی می ریزیم و چوب بستنی را داخل آنها می گذاریم و در فریزر می گذاریم.
12 ساعت دیگر، بستنی کیم منجمد و آماده مصرف می شود. در نهایت بستنی ها را می توان با شکلات آب شده تزیین کرد و به عنوان دسر سرو کرد.
کیم بستنی فوت و فن
هنگام درست کردن مخلوط بستنی روی شعله گاز، می توان کاکائو یا پودر نسکافه را به مخلوط اضافه کرد تا بستنی با طعم کاکائویی یا نسکافه ای درست شود.
وقتی بستنی با شکلات پوشانده شد، میتوانید قبل از سفت شدن شکلات، موادی مانند شکلاتهای رنگی، ترافل یا آجیل اضافه کنید تا طعم آن جذابتر شود و ظاهر زیبایی به آن ببخشد.
اگر ترجیح می دهید، می توانید از افزودن کره هنگام تهیه روکش شکلاتی خودداری کنید، که به سالم تر شدن پوشش بستنی کمک می کند.