فوت و فن کیک آلبالو در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن کیک آلبالوو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
پایه کیک گیلاس و پنکه
فن کیک فوت و گیلاس و راز کیک گیلاس خوشمزه خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
کیک ها به عنوان دسرها و میان وعده های عصرانه محبوب در نقاط مختلف جهان شناخته می شوند و در طعم های مختلفی مانند میوه، شکلات، خامه، پنیر و بسیاری دیگر ساخته می شوند که هر کدام طرفداران خاصی دارند. کیک هایی که با میوه های تازه درست می شوند به دلیل عطر و طعم دلپذیرشان همیشه محبوب هستند.
کیک آلبالو یکی از دسرهای فصلی پرطرفدار است که بیشتر در فصل بهار و تابستان که گیلاس شکوفه می دهد تهیه می شود. این کیک با استفاده از گیلاس تازه در دستور پخت طعم لذیذ و بی نظیری پیدا می کند. در قسمت بعدی طرز تهیه کیک آلبالو به همراه نکات و تکنیک های مهم برای پخت کیک عالی برای شما توضیح داده می شود تا خودتان این دسر خوشمزه را تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک آلبالو
تخم مرغ درشت: 2 عدد
آرد سفید شیرین: یک و نیم پیمانه
شکر: 1 پیمانه
کره: 150 گرم
ماست پرچرب: نصف فنجان
گیلاس بدون هسته: 1 فنجان
بکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری
وانیل: نوک یک قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک گیلاس
ابتدا آرد و بیکینگ پودر را در ظرفی بریزید و به آرامی مخلوط کنید و سپس سه بار الک کنید. سپس این مخلوط را دور بریزید.
آلبالوهای بدون هسته را در ظرفی جداگانه ریخته و کمی آرد پاشیده و خوب هم می زنیم تا کاملا آرد آغشته شود. اگر آلبالو خیلی ترش بود می توانید کمی شکر اضافه کنید تا طعم آن نرم شود.
در ظرفی دیگر کره را که به دمای محیط رسیده است بریزید و شکر را اضافه کنید و با همزن برقی با دور تند هم بزنید تا مخلوط سبک و کرمی به دست آید.
یک تخم مرغ و مقداری وانیل را به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و حدود یک دقیقه هم بزنید. سپس تخم مرغ دوم را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر همزن را بگذارید.
همزن را کنار بگذارید و مقداری از ماست را به مخلوط کره اضافه کنید و به آرامی با همزن یا همزن دستی مخلوط کنید. سپس کمی از مخلوط آرد را اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید. ماست و بقیه آرد را در سه مرحله به مخلوط اضافه کنید تا خمیر کیک به قوام مناسبی برسد.
قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید و کناره های آن را چرب کنید و نیمی از مایه کیک را داخل قالب بریزید و صاف کنید و نیمی از آلبالوها را روی آن بمالید. باقیمانده خمیر کیک را روی آلبالوها بریزید و روی آن را با بقیه آلبالوها بریزید.
به آرامی قالب را چند بار روی سطح کار ضربه بزنید تا حباب های هوا از بین برود. سپس در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 45 تا 50 دقیقه قرار دهید. بعد از پخت با خلال دندان تست کنید. کیک را از فر خارج کرده، بگذارید کاملا خنک شود و با پودر شکر، آلبالو تازه یا مربای آلبالو تزئین کنید.
پایه کیک گیلاس و پنکه
قبل از شروع پخت کیک، مهم است که همه مواد به دمای اتاق برسند. توصیه می شود حدود 30 دقیقه قبل از شروع پخت مواد را از یخچال خارج کنید.
از آنجایی که فرها از نظر دما و زمان متفاوت هستند، دما و زمان پیشنهادی ارائه شده در دستورالعمل ها ممکن است نتیجه متفاوتی در فر شما ایجاد کند. این جای نگرانی نیست زیرا با استفاده مکرر از فر به زودی دمای و زمان ایده آل برای پخت شیرینی های خود را خواهید فهمید.
لطفاً توجه داشته باشید که دمای ذکر شده در دستور پخت معمولاً برای فرهای برقی است. اگر از فر گازی استفاده می کنید، ممکن است لازم باشد دما را 10 تا 20 درجه سانتیگراد افزایش دهید، اما این بستگی به مدل فر شما دارد و به مرور نحوه تنظیم آن را یاد خواهید گرفت.
قبل از شروع پخت فر را روشن کنید تا کاملا داغ شود. قبل از اینکه کیک را داخل آن قرار دهید، مهم است که فر به خوبی گرم شود.
برای اطمینان از اندازهگیریهای دقیقتر، توصیه میکنیم از یک ترازو دیجیتال و فنجانهای اندازهگیری استاندارد استفاده کنید، زیرا دقت در مقدار مواد در هنگام پخت کیک بسیار مهم است.
هنگام هم زدن تخم مرغ ها، حتما مواد را چند بار دور ظرف بچرخانید تا تخم مرغ ها خوب مخلوط شوند و بوی آن گرفته شود.
آرد و سایر مواد خشک را سه بار الک کنید تا بافت کیک سبک و مطبوع شود.
در انتخاب قالب کیک به اندازه و جنس قالب دقت کنید. اندازه قالب باید به گونه ای باشد که بعد از ریختن مواد حدود 1/3 قالب خالی بماند. تابه های گالوانیزه یکی از بهترین گزینه ها برای پخت کیک هستند و در اشکال مختلفی وجود دارند.
اگر احساس کردید که مایه کیک خیلی سفت شده و هنوز آرد باقی مانده است یعنی به اندازه کافی آرد اضافه شده و نیازی به اضافه کردن آن نیست.
همچنین در 30 دقیقه اول پخت، در فر را باز نکنید تا کیک خوب بپزد و بافت مناسبی داشته باشد.