آشپزی

فوت و فن کیک براونی در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن کیک براونیو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر کیک براونی

کیک براونی فوت و فن و راز یک کیک براونی خوشمزه خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

براونی نوعی کیک شکلاتی بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که بافتی خاص و متفاوت دارد و در وسط کیک ها و شیرینی ها قرار می گیرد. این کیک گزینه ای عالی برای سرو در عصر با چای یا قهوه است و دستور پخت نسبتا ساده ای دارد. با این حال، هنگام پخت براونی، مراقب باشید که کیک نه خیلی خشک و سفت باشد و نه نیم پز و خام باشد.

مواد لازم برای تهیه کیک براونی

3/4 پیمانه آرد

3 عدد تخم مرغ

شکر 1 لیوان

کره 170 گرم

شکلات تخته ای 100 گرم

پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری

شکلات چیپسی نسوز به میزان لازم

پودر قهوه 1 قاشق غذاخوری

1 قاشق چایخوری وانیل

نصف قاشق چایخوری نمک

طرز تهیه کیک براونی

برای پخت یک کیک براونی خوشمزه، ابتدا کره و شکلات تخته ای را در ظرفی بریزید و با قرار دادن کاسه روی یک کاسه آب داغ، آنها را در یک حمام آب ذوب کنید تا محتویات کاملاً ذوب شوند. همچنین می توانید شکلات و کره را در مایکروویو به مدت 1 دقیقه با قدرت 100% گرم کنید.

وقتی شکلات و کره ذوب شد آنها را از روی حرارت بردارید و بعد از خنک شدن با دمای کم شکر و پودر قهوه را به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شکر کمی حل شود. دانه های شکر در مخلوط طبیعی هستند.

وقتی مخلوط به حدی خنک شد که دیگر داغ نباشد، تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن آنقدر هم بزنید تا ترکیب شود تا بافت کیک حفظ شود.

بعد از اضافه کردن آخرین تخم مرغ، وانیل را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.

آرد و نمک و پودر کاکائو را الک کنید و کم کم به مخلوط شکلاتی اضافه کنید و با لیسک به آرامی مخلوط کنید تا آرد گلوله نشود.

یک قالب مربع یا مستطیل را با روغن چرب کنید و کف آن را با کاغذ پخت بپوشانید تا کاغذ از لبه های قالب کشیده شود.

مقداری شکلات چیپسی روی مخلوط براونی بپاشید.

فر را از قبل گرم کنید و دمای آن را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

مخلوط براونی را در قالب بریزید و در فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه بپزید. آماده بودن کیک را با خلال دندان چک کنید. اگر قطعه به کیک بچسبد، به این معنی است که پخت بیشتری نیاز است.

بعد از خنک شدن کیک، برش بزنید و سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه سس شکلاتی

نصف پیمانه شیر

نصف لیوان شکر

1/4 فنجان کره مایع

3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو

طرز تهیه سس شکلاتی

شیر و شکر را در قابلمه ای بریزید و حرارت دهید تا شکر کاملا در شیر حل شود.

یک چهارم فنجان کره مایع را با سه قاشق غذاخوری پودر کاکائو مخلوط کنید سپس این مخلوط را به مخلوط شیر و شکر داغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

سس تند آماده شده را به آرامی روی براونی که هنوز در تابه است بریزید و چند دقیقه صبر کنید تا کیک سس را بگیرد.

هنر کیک براونی

نگهداری کیک براونی در یخچال به دلیل وجود کره و شکلات باعث سفت شدن بافت آن می شود، بنابراین مصرف براونی در روز تهیه توصیه می شود.

کیک براونی را می توانید تا سه روز در محیطی مناسب نگهداری کنید.

اگر طعم کره را دوست ندارید، می توانید به جای آن از مارگارین استفاده کنید.

در صورت استفاده از شکلات شیرین، مقدار شکر مصرفی را کاهش دهید.

به دلیل وجود شکلات و غلظت قوام، براونی کمتر پف می کند.

مخلوط کردن بیش از حد باعث سفت شدن بافت براونی می شود.

برای پخت براونی توصیه می شود از قالب های مربع یا مستطیل استفاده کنید، بهتر است از قالب های شیشه ای (مثل پیرکس) استفاده نکنید.

مطمئن شوید که دمای فر از دمای توصیه شده بیشتر نباشد.

براونی را می توانید به صورت ساده یا با سس شکلاتی سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا