آشپزی

فوت و فن کیک خرمالو در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن کیک خرمالوو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

دستور پخت کیک خرمالو

پای کیک خرمالو و پنکه و راز کیک خوشمزه و خانگی با خرمالو در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

کیک خرمالو نیز مانند کدو تنبل یکی از انتخاب های منحصر به فرد برای عصر فصل پاییز است. خرمالو شیرین و گرم یکی از میوه های محبوب پاییزی است و استفاده از آن در کیک راهی عالی برای بهره مندی از فواید این میوه است. در این قسمت دستور کیک خرمایی را بررسی می کنیم و طرز تهیه آن را هم در فر و هم بدون استفاده از فر به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای تهیه کیک خرمالو

پوره خرمالو 1 و 1.2 فنجان

خرمای خرد شده 1 لیوان

شکر سفید 1 پیمانه (200 گرم)

شکر قهوه ای 1 پیمانه (200 گرم)

3 عدد تخم مرغ بزرگ

2 قاشق غذاخوری عصاره وانیل

3 فنجان آرد همه منظوره

بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری

دارچین 2 قاشق چایخوری

نمک 1 قاشق چایخوری

کره مایع 1 لیوان

مواد لازم برای تهیه تاپینگ پنیر

پنیر خامه ای 120 گرم

کره 3 قاشق غذاخوری

پودر قند 2 لیوان

دارچین 1.2 قاشق چایخوری

1.2 قاشق غذاخوری عصاره وانیل

طرز تهیه کیک خرمالو

برای تهیه فر، آن را با دمای 350 درجه فارنهایت (حدود 177 درجه سانتیگراد) گرم کنید. همچنین یک قالب کیک را چرب کرده و آماده استفاده کنید.

در یک کاسه بزرگ، پوره خرمالو کاملا رسیده (که می توانید با پوست کندن و له کردنش با چنگال درست کنید) را با تخم مرغ، شکر سفید و قهوه ای، روغن و وانیل مخلوط کنید تا یکدست شود.

در ظرفی دیگر آرد را الک کرده و با بکینگ پودر، نمک و دارچین مخلوط کنید. سپس این مخلوط خشک را از کاسه اول به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. بعد از ترکیب شدن همه مواد، یک فنجان خرمالو خرد شده را اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا خرمالوها حفظ شوند.

مایه کیک را در قالب چرب شده بریزید و به مدت 45 تا 50 دقیقه بپزید. برای تست کیک یک خلال دندان داخل کیک فرو کنید. اگر خلال دندان تمیز بیرون بیاید یعنی کیک کاملا پخته شده است. در غیر این صورت، کیک را طولانی تر بپزید.

در حالی که کیک در فر است، شروع به درست کردن رویه پنیری کنید. برای این کار کره و پنیر خامه‌ای در دمای محیط را در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن دستی یا برقی هم بزنید تا مخلوط شوند.

پودر قند، دارچین و وانیل را به تدریج اضافه کنید و بین هر افزودنی مواد را با هم مخلوط کنید تا روی آن یکدست و کرمی شود.

بعد از اینکه کیک از فر خارج شد و خنک شد، روی آن را با پنیر فراستینگ می ریزند. روی کیک را با پودر دارچین و تکه های خرما تزیین کرده و سپس سرو کنید.

نکته: اگر دوست دارید، می توانید میخک، زنجبیل آسیاب شده و/یا جوز هندی را به کیک اضافه کنید تا طعم متفاوتی به کیک بدهید. می توانید به جای خرما از سیب یا آناناس نیز استفاده کنید.

طرز تهیه کیک خرمالو بدون فر

همانطور که قبلا ذکر شد، کیک خرمالو یکی از محبوب ترین دسرهای پاییزی است که بسیاری از مردم از خوردن آن لذت می برند. اما اگر در خانه فر ندارید نگران نباشید زیرا می توانید این کیک خوشمزه را روی گاز و بدون نیاز به فر تهیه کنید.

برای تهیه کیک خرمالو بدون استفاده از فر، پس از تهیه خمیر کیک طبق دستور، کف قالبی که قصد استفاده از آن را دارید، کاملا چرب کنید. استفاده از شعله پخش کن روی اجاق گاز می تواند به پخش یکنواخت حرارت و جلوگیری از چسبیدن کیک کمک کند. سپس مایه کیک را در قالب بریزید و بگذارید حدود 45 دقیقه تا 1 ساعت بپزد.

نکته: توصیه می شود دور درب قابلمه قرار دهید یا با دستمال آشپزخانه دور درب قابلمه بپیچید. این عمل باعث تولید بخار بیشتر در تابه می شود و به پخت بهتر کیک کمک می کند.

مخلوط کیک خرمالو را زیاد مخلوط نکنید

بافت کیک خمیری اغلب ناشی از نسبت نامتعادل مواد خشک به مرطوب در دستور پخت کیک است. برای جلوگیری از این مشکل، رعایت دقیق نسبت مواد خام کیک و استفاده از اندازه گیری های استاندارد بسیار مهم است.

همچنین گاهی اوقات کیک به دلیل زمان پخت نادرست یا تنظیم نامناسب دمای فر حالت خمیری پیدا می کند. بنابراین توجه ویژه به زمان پخت و دمای فر ضروری است.

نحوه نگهداری کیک خرمالو

معمولاً کیک وقتی تازه و گرم است و همچنین وقتی پخته می شود لذت بخش ترین خوردن را دارد. اما اگر مقداری از کیک خرمالوی پخته شده باقی مانده است، می توانید آن را در ظرف در بسته در یخچال تا 4 روز نگهداری کنید. همچنین تا 3 ماه در فریزر قابل نگهداری است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا