فوت و فن کیک قهوه در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن کیک قهوهو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
هنر کیک قهوه
هنر کیک قهوه و راز کیک قهوه خانگی خوشمزه در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
کیک قهوه معمولا یک کیک اسفنجی است که با طعم یا عصاره قهوه پخته می شود، یا ممکن است به عنوان بخشی از صبحانه قهوه سرو شود. این کیک لزوماً شامل قهوه نیست، اما گاهی اوقات به این دلیل نامیده می شود که با قهوه سرو می شود.
مواد لازم برای تهیه کیک قهوه
3 قاشق غذاخوری پودر قهوه
1 قاشق غذاخوری آب جوش
125 گرم کره نرم شده
½ قاشق چایخوری وانیل
115 گرم شکر قهوه ای
2 عدد تخم مرغ
175 گرم آرد
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
¼ فنجان خامه پودر
115 میلی لیتر شیر
خامه فرم گرفته به میزان لازم
طرز تهیه کیک قهوه
ابتدا کره و شکر قهوه را در ظرف مناسبی مخلوط کنید. پودر قهوه را در آب داغ حل کنید. سپس کره و شکر قهوه ای را با همزن برقی خوب مخلوط کنید. وانیل و یک تخم مرغ را به مخلوط اضافه کنید و یک یا دو دقیقه هم بزنید. سپس تخم مرغ دوم را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر هم بزنید. قهوه حل شده در آب داغ را به مخلوط اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. در ظرف دیگری آرد، خامه پودر و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.
مواد خشک و شیر را کم کم به مخلوط اضافه کنید و با کفگیر سیلیکونی هم بزنید تا خمیر یکدست شود. بعد از اضافه کردن تمام مواد خشک و شیر، مایه کیک را در قالبی که چرب کرده اید یا کاغذ روغنی انداخته اید، بریزید. برای پخت این کیک از قالب گرد به قطر 20 سانتی متر استفاده کنید. قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه قرار دهید. پخت کیک حدود 40 تا 50 دقیقه طول می کشد. بعد از پخت کیک را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود و سپس روی آن را با خامه فرم گرفته تزئین کنید.
هنر کیک قهوه
برای تهیه این کیک استفاده از پودر قهوه فوری توصیه می شود. کره استفاده شده در دستور پخت کیک قهوه باید در دمای اتاق نرم شده باشد. هنگام حل کردن پودر قهوه باید از مقدار کمی آب استفاده کنید تا خمیر کیک خیلی رقیق نشود. مدت زمان لازم برای پخت کیک حدود 40 تا 50 دقیقه است و باید دمای فر را روی 175 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
طرز تزیین کیک قهوه
برای تزیین کیک قهوه، خامه فرم گرفته انتخاب خوبی است، اما باترکرم قهوه نیز گزینه ای عالی برای زیبایی این کیک است. برای تهیه کره قهوه، 4 قاشق غذاخوری پودر قهوه را در 4 قاشق غذاخوری آب داغ حل کنید. در یک کاسه بزرگ، 100 گرم کره نرم شده و 1/4 قاشق چایخوری وانیل را با سرعت کم مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس 200 گرم پودر قند را اضافه کرده و مخلوط کنید. مخلوط قهوه را کم کم به مخلوط کره و پودر قند اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. روی کیک یک لایه از کره خامه ای آماده شده بمالید و بقیه را داخل قیف بریزید و با نوک گل روی کیک را تزئین کنید.