آشپزی

فوت و فن کیک کدو حلوایی در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن کیک کدو حلواییو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

دستور پخت کیک کدو حلوایی

کیک کدو حلوایی و فن آرت راز یک کیک کدو حلوایی خوشمزه در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

پای کدو تنبل یک دسر محبوب است که برای پاییز زمانی که کدو تنبل فراوان است بسیار مناسب است. این کدو که بومی مکزیک است، با رنگ نارنجی خود به زیبایی با رنگ های گرم پاییزی جفت می شود. این کدو تنبل به دلیل اندازه بزرگ و وزن قابل توجهی که دارد به کدو تنبل معروف است. کدو تنبل علاوه بر استفاده گسترده در پخت کیک و دسر، فواید سلامتی زیادی دارد، از جمله خواص ضد التهابی، به حفظ سلامت چشم در برابر پیری کمک می کند، خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد و سرشار از مواد مغذی مهم است.

مواد لازم برای تهیه کیک کدو حلوایی

2 لیوان آرد

کدو تنبل 1 فنجان

شکر 1 لیوان

1/2 فنجان شیر

روغن 1/2 فنجان

3 عدد تخم مرغ

1/2 قاشق چایخوری وانیل

بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک کدو حلوایی

ابتدا کدوها را خرد کرده و پوست آن ها را بگیرید و دانه ها را جدا کنید. سپس کدوها را بجوشانید و مراقب باشید که در حین پخت آب نریزد. پس از پخته شدن کدوها را پوره کنید.

در مرحله دوم تخم مرغ ها را با شکر و وانیل به مدت 7 دقیقه بزنید تا سبک و حجم آن دو برابر شود.

سپس روغن و شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با بقیه مواد مخلوط شود.

در این مرحله آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و سه بار الک کرده و کم کم به مخلوط اضافه کنید.

در آخر کدو حلوایی پوره شده را به مخلوط اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید تا بافت یکنواختی به دست آید.

قالب کیک را با کره یا روغن چرب کنید و با الک کردن آن آرد بپاشید.

مواد را در قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 50 دقیقه قرار دهید. بعد از پخت کیک را از قالب خارج کنید و حدود یک ساعت صبر کنید تا کیک کاملا خنک شود و به راحتی برش بخورد.

دستور پخت کیک کدو حلوایی

برای تزیین خلاقانه روی کیک می توانید سر کدو را ببرید و بعد از پخت کیک از آن برای تزیین کیک استفاده کنید. همچنین توصیه می شود سطح کیک را با شکلات پرتقالی آب شده بپوشانید تا ظاهری جذاب به کیک بدهید.

افزودن دارچین به مواد کیک می تواند به افزایش طعم و ایجاد عطر دلپذیر کمک کند که این موضوع سلیقه شخصی است.

استفاده از قالب با سوراخ در وسط برای این کیک که بافت نسبتا سفتی دارد گزینه خوبی خواهد بود.

قبل از قرار دادن کیک در فر، کمی کنجد روی سطح آن بپاشید تا به طعم و ظاهر آن بیفزاید.

برای اطمینان از پخت کامل کیک، تا 40 دقیقه اول پخت در فر را باز نکنید. بعد از این مدت با سیخ چوبی چک کنید که کیک کاملا پخته شده یا نه. اگر ورقه بدون اینکه خمیر بچسبد بیرون آمد کیک آماده است و می توانید آن را از فر خارج کرده و بلافاصله از قالب خارج کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا