فوت و فن گراتن سیب زمینی در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن گراتن سیب زمینیو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
گراتن پای سیب زمینی و بادبزن
گراتن سیب زمینی و فوی گرا راز گراتن سیب زمینی خوشمزه و خانگی در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
مواد لازم برای تهیه گراتن سیب زمینی
سینه مرغ 1 عدد
3 قاشق غذاخوری ذرت کنسرو شده
200 گرم قارچ
پیاز 1 عدد (ورقه شده)
3 قاشق غذاخوری فلفل سیاه (خرد شده)
3 عدد سیب زمینی متوسط
½ فنجان پنیر پیتزا رنده شده
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
آویشن به میزان لازم
روغن به میزان لازم
طرز تهیه بلغور مرغ و سیب زمینی
طرز تهیه گراتن سیب زمینی
برای تهیه این گراتن خوشمزه ابتدا سینه های مرغ را با ادویه ها و پیاز مورد علاقه خود تفت دهید تا رنگ آنها تغییر کند.
سپس آب جوش را به مرغ اضافه کرده و در قابلمه قرار دهید و صبر کنید تا مرغ کاملا بپزد. پس از پخت، مرغ را سرد کرده و به صورت نوارهای نازک برش می دهیم.
در تابه ای کمی روغن بریزید و پیاز متوسط را در آن تفت دهید. مرغ خرد شده و ادویه ها را اضافه کنید. فلفل خرد شده، ذرت و قارچ پخته شده را به این مخلوط اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید سپس حرارت را خاموش کنید.
مخلوط مرغ را با بشامل مخلوط کنید و خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید.
سیب زمینی ها را خلال کنید، در آب جوش بجوشانید، سپس آبکش کنید و با آب سرد بشویید تا خنک شود.
آنها را با روغن، نمک و زردچوبه در تابه تفت دهید تا طلایی شوند. در یک تابه گراتن، ابتدا یک لایه سیب زمینی بچینید، سپس مرغ را بریزید و روی آن را پنیر پیتزا بریزید. این لایه بندی را تکرار کنید تا ظرف پر شود.
پنیر پیتزا را روی لایه آخر بریزید و گراتین را در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا پنیر طلایی و کاملا آب شود.
گراتن پای سیب زمینی و بادبزن
هنگام سرو گراتن می توان از قالب های تکی استفاده کرد که هر قسمت را فردی و ظاهری زیبا می کند.
برای تنوع بخشیدن به طعم گراتن، می توانید بیکن یا سوسیس را به ترکیب آن اضافه کنید که طعم غنی تری ایجاد می کند.
اگر می خواهید حجم گوشت پخته شده را بدون افزایش مواد افزایش دهید، می توانید هنگام سفارش مرغ و سیب زمینی پخته از لایه های نان تست استفاده کنید. این روش باعث می شود که غذاهای بیشتری با همان مقدار مواد سرو شود.