قیمت مرغ در بازار امروز ۱۸ فروردین

اگرچه قیمت مرغ تا یک ماه قبل کیلویی 85 هزار تومان و کمی بالاتر از قیمت مصوب است، اما تکه های مرغ دو برابر قیمت به فروش می رسد.
به گزارش فارس، طی یکی دو ماه گذشته گوشت مرغ با قیمت مناسب تا حدودی جایگزین گوشت قرمز گران قیمت شده و مصرف سرانه مرغ از 26 کیلوگرم به بیش از 30 کیلوگرم رسیده است، اما اخیراً بسیاری در حال فروش هستند. تکه های مرغ دو برابر قیمت مشاهدات منطقه 19 تهران حاکی از آن است که مرغ کیلویی 85 هزار تومان فروخته می شود اما فیله مرغ کیلویی 165 هزار تومان است.
پیش از این وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرده بود که میزان جوجه ریزی به 152 میلیون قطعه در ماه افزایش یافته و به 160 و 170 میلیون قطعه می رسد، این در حالی است که به گفته کارشناسان، 130 میلیون قطعه جوجه کشی کشور به حدود 2.5 میلیون تن برای تامین نیاز دارد. جوجه. بر اساس آمار در اسفندماه سال گذشته یک هزار تن مرغ به عراق صادر شده است.
ارسلان قاسمی، رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون می گوید: اگر 350 هزار تن مرغ صادر کنیم تا 600 میلیون دلار درآمد داریم. این در حالی است که تولیدکنندگان نیز نگران هستند که اگر تولید بیش از نیاز باشد و بازارهای صادراتی جدید تامین نشود، قیمت کاهش یافته و متضرر شوند. نگرانی از این مشکل باعث افزایش فروش قطعات مرغ با قیمت بالا شده است. در منطقه 19 تهران فیله مرغ 165 هزار تومان، سینه مرغ با استخوان 100 هزار تومان، سینه مرغ بدون استخوان 148 هزار تومان، بال مرغ 100 هزار تومان، کتف مرغ 100 هزار تومان به فروش می رسد. تومان .
مرغ فروشان برای افزایش سود خود به فروش قطعات مرغ با قیمت های بالاتر روی آورده اند که به گفته آنها با تثبیت قیمت مرغ در محدوده 85 هزار تومان کاهش یافته است.
ابراهیم مرادزاده، کارشناس کشاورزی و دامپروری که طرفدار فروش تکههای مرغ است، میگوید: فروش تکههای مرغ در مرغفروشیها احترام به ذائقه خریدار است که خرید پا، سینه، فیله یا … را بر اساس نوع غذا انتخاب میکند.
از سوی دیگر افشین حقانی کارشناس تغذیه معتقد است که تکه تکه شدن مرغ باعث شیوع بیماری می شود. همچنین از آنجایی که تکههای مرغ قیمت مصوبی ندارند، فروشندگان با قیمتهای بالا به فروش میرسند و این بر قیمت بقیه تأثیر میگذارد. کالاها
کارشناسان معتقدند اگر تولید مرغ با هزینه کمتری انجام شود حاشیه سود خوبی برای مرغدار و فروشنده به همراه خواهد داشت که در این صورت انگیزه ای برای عمده فروشی مرغ ندارند. ضمناً فروش قطعات باید محدود، کنترل شده و در محیط بهداشتی باشد. ضریب تبدیل خوراک در مرغداری ها بالا بوده و مواد اولیه مورد نیاز مرغداری ها 70 درصد به واردات وابسته است.