مرغ مجلسی رو اینجوری درست کن! + راز اصلی
مرغ زرشک پلو باید اونقدر جذاب باشه که باهات حرف بزنه!» زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای سنتی و اصیل ما ایرانیهاست که هیچ وقت نه دل را میزند و نه از یاد میرود!
طرز تهیه مرغ مجلسی:
پیاز و فلفل دلمهای را به صورت خلال نازک برش بزنید، هویج را هم به همین شکل خرد کنید و در یک تابه دیگر آنها را قرار بدهید. در این مرحله نیازی به تفت دادن یا سرخ کردن سبزیجات نیست. همین که کف تابه با آنها پوشانده شود کافی است. مرغهای سرخ شده را روی آنها بچینید و زعفران دم کرده را با سخاوت به روی مرغها بریزید!
یکی از رازهای خوشمزگی این مرغ جذاب و خوشرنگ استفاده از روغن کرمانشاهی است. یک قاشق از روغن را هم روی تمام مواد بریزید. روغن کرمانشاهی عطر بی نظیری به این مرغ خواهد داد.
در یک تابهی کوچک رب گوجه فرنگی را با مقداری روغن تفت بدهید تا رنگ آن خوب باز شود. ادویههایی که دارید را اضافه کرده، رب نارنج را هم همراه آنها داخل تابه بریزید و آب لیموترش را هم بچکانید! تلفیق زیبایی از طعم، عطر و رنگ دارید! همه مواد را خوب مخلوط کنید و 2 لیوان آب را هم اضافه کرده و اجازه بدهید سس به جوش بیاید. بعد از اینکه جوش و خروش سس را مشاهده کردید آن را روی مرغها بریزید. دست نگه دارید! حبههای سیر را هم به همراه یک عدد برگ بو که دارید داخل مرغ بریزید. در ظرف را بگذارید و اجازه بدهید 1/5 ساعت حسابی با حرارت ملایم بپزد و جادوی عطر و طعم را ایجاد کند.
در این فاصله پلو را به هر روشی که دوست دارید بپزید. فقط اگر ته دیگ زعفرانی یا ته دیگ سیب زمینی بگذارید دیگر نور علی نور خواهد شد!
برای درست کردن زرشک هم در یک تابه روغن بریزید و زرشک را به همراه شکرو خلال بادام و پسته داخل آن ریخته و ترکیب کنید. کمی که هم زدید زعفران دم کرده و یک قاشق گلاب را هم به صحنه بیاورید! زرشک شما حاضر است تا روی پلو هنرنمایی کند و در کنار مرغ لذیذ و خوشمزه یک طعم خاطرهانگیز برایتان بسازد!