نکات پخت لبو + ۱۷ ترفند برای پخت لبو که نمی دانید در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات پخت لبو + ۱۷ ترفند برای پخت لبو که نمی دانیدو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
نکات پخت لب
نکات پخت لبو + 17 نکته پخت لبو که نمی دانستید سایت چلو گشتهر کسی که عاشق لب است، اعتراف می کند که لب هایی که در خانه درست می کنند، هرگز شبیه لب های بیرون نیستند. این کاملا درست است، زیرا اگر لبو فروشان طرز تهیه آن را ندانند، کمتر کسی حاضر است چندین برابر قیمت بپردازد و همان لیپوماتیکی را بخرد که خودشان می توانند انجام دهند.در این مقاله نکات طلایی برای پخت لیپو را توضیح می دهیم. برای شما.
مواد لازم برای ساخت لب
برای تهیه نان به ازای هر سه چغندر کوچک سه لیوان آب و سه قاشق شکر نیاز دارید که اگر بیشتر داشتید باید مواد را به همان نسبت زیاد کنید.
پخت لیپو روی اجاق گاز
در این روش به پوست، سر و ته چغندر دست نمی زنید و فقط آن را می شویید و با برس تمیز می کنید و داخل قابلمه آب می ریزیم و حرارت را کم می کنیم و می گذاریم دو یا سه ساعت برای لب ها بماند. برای نرم شدن
بعد از گذشت این مدت باید نان را از قابلمه خارج کرده و پوست آن را جدا کرده و حلقه ای برش دهید و حالا برش ها را به آب نان برگردانید و مقداری شکر داخل آب نان بریزید و در قابلمه را باز بگذارید و بگذارید کمی بپزد. یک ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید و بعد از آن بیرون بیاورید و بگذارید خنک شود.
اگر از چغندر درشت استفاده کنید، آب و زمان شما افزایش می یابد.
پختن لبو در فر
این روش به روش لب پزی معروف است. کافی است چغندر را بشویید و در فویل بپیچید و به مدت یک ساعت در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید سپس آن را بیرون بیاورید و پوست لب را بگیرید و به صورت چرخ برش دهید.
پخت لیپو در زودپز
در این روش باید چغندرها را بشویید و به مدت یک ساعت و نیم در زودپز بگذارید و شکر و آب و چغندر را در قابلمه بریزید و پس از گذشت مدت زمان آن را بیرون بیاورید و پوست بگیرید و حلقه ای برش دهید.
آماده سازی لب در مایکروویو
در این روش باید چغندر را بشویید، سر و ته آن را بکوبید، ورقه کنید، کمی سرکه روی آن بمالید و مایکروویو را روی حرارت قرار دهید، برای 250 گرم نان حدود 12 دقیقه و حدود 15 دقیقه طول می کشد. دقیقه برای نیم کیلو..
نکات طلایی برای پخت لب
چغندر نباید بریدگی داشته باشد، زیرا رنگ آن از اینجا می آید و بنابراین مهم است که به بالا یا پایین آن دست نزنید.
برای حفظ رنگ چغندرها را پوست نگیرید.
لبو فروشان حرفه ای به آن شکر اضافه می کنند تا شیرین و خوش رنگ تر شود و طعم آن از سرما بازگردد.
وقتی لب ها نرم شدند، چند قطره سرکه را در آب بریزید تا زیباتر شود و سرکه برای لب ها مفید باشد.
هنگام خرید چغندر تازه و ریز انتخاب کنید.
چرا لب هایم سفید می شوند؟
دلیل اول می تواند نوع چغندر شما باشد، دلیل دوم خراش و بریدگی چغندر است که رنگ آن را از بین می برد و دلیل آخر آب زیاد است.
چرا برخی از لب ها طعم تلخی دارند؟
ممکن است خوب نجوشانند و شسته نشوند یا یخ زده باشند.
پخت لبو تنوری با ادویه
برای تهیه لیپو به این ترتیب ابتدا چغندرها را در قابلمه بریزید و کاملا بجوشانید. بعد از جوشاندن چغندرها، فر را با حرارت 200 درجه گرم کنید. چغندرها را به چند قسمت برش دهید و در سینی فر قرار دهید. سپس ترکیب مخصوص ادویه ها را برای این لابو آماده کنید. برای 700 گرم چغندر به 2 قاشق غذاخوری عسل، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون، 2 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک و 2 قاشق غذاخوری پودر آویشن تازه نیاز دارید. همه مواد را با هم مخلوط کرده و با استفاده از قلم مو این مخلوط را روی تکه های چغندر بمالید. تابه را با لبه های برش خورده در طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزید. در نهایت می توانید با افزودن نمک، گلپر و آویشن لب های خود را طعم دار کرده و نوش جان کنید.