پفک در بارداری مضر است و ایا مصرف پفک برای زنان باردار خطرناک است
پفک در بارداری مضر است
پفک در بارداری مضر است ؛ ایا مصرف پفک برای زنان باردار خطرناک است همگی در سرگرمی روز و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.َ
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
پفک در بارداری مضر است
خوردن پفک در هنگام بارداری موجب افزایش ماده ای به نام آکریلامید در بدن می شود.
افزایش این ماده ممکن است روند رشد جنین را به خطر اندازد و در نهایت منجر به تولد نوازدی با سر کوچکتر نسبت به نوزادان سالم شود.
از آنجایی که پفک دارای مواد مصنوعی می باشد ممکن است در برخی افراد
سبب حساسیت شده و عوامل حساسیت زا به شیر و در نهایت به نوزاد منتقل شود.
بنابراین اگر سابقه حساسیت به پفک، چیپس و نوشابه و موارد این چنینی دارید بهتر است پفک مصرف ننمایید.
اگر هیچ گونه حساسیتی ندارید می توانید گاهی اوقات به مقدار کم پفک بخورید
البته به یاد داشته باشید که پفک در هر صورت برای هر انسانی و از هر جنسیت و سنی مضر و خطرناک است
لذا بهتر است تمامی افراد تنقلاتی مانند چیپس و پفک مصرف نکنند و یا فواصل بین مصرف آن را به چند هفته یکبار برسانند.
آشنایی با خواص دیگر پفک
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص پفک آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با پفک
پفک از پودر ذرت تهیه می شود. برای تهیه پفک، پودر ذرت پرس شده و در حرارت بسیار بالا قرار می گیرد تا به صورت حجیم در آید.
روغن موجود در پفک در چنین حرارتی می سوزد و تولید پراکسید می کند
که در حرارت و نور، میزان آن زیادتر می شود و خوردن آن سلامت کودک را به خطر می اندازد.
میزان بالای نمک پفک و شوری آن موجب می شود که ذائقه اطفال به شوری عادت کند.
استفاده از غذاهای شور، شانس ابتلا به بیماری افزایش فشار خون را بالا می برد
و فشار خون بالا در دوران بزرگسالی زمینه ساز بیماریهای قلبی ،عروقی و سکته های مغزی و قلبی می شود.
پفک ۹ برابر حجم خود آب جذب می کند. به عنوان مثال وقتی که دانش آموز از مدرسه تعطیل می شود، احساس گرسنگی بر او غالب است
و ممکن است در راه منزل یک بسته پفک بخورد، خوردن پفک به دلیل شوری موجب احساس تشنگی می شود
و هنگامی که فرد آب می خورد، یک سیری کاذب در وی ایجاد می گردد
در این صورت کودک از غذای سفره محروم می شود و در نتیجه دچار کمبودهای تغذیه ای خواهد شد.
خواص پفک برای کودکان
پفک جزء مواد مضر برای کودکان است و نباید به کودک خود پفک دهید.
تحقیقات نشان میدهد که پفک تا ۹ برابر وزن خود آب جذب میکند،
بنابراین معده کودکان را پر کرده و منجر به بیاشتهایی آنها به وعدههای غذایی اصلی میشود.
همچنین چیپس نیز به دلیل کالری بالای روغن آن منجر به سیری کاذب میشود و میل افراد را به مصرف غذاهای مغذی کاهش میدهد؛
در نتیجه این امر مصرفکننده به بیماریهایی نظیر کمخونی، کوتاهی قد، پوکی استخوان و ریزش و تضعیف مو پس از مصرف مداوم این فرآورده دچار میشود
همچنین مصرف رنگ نارنجی در پفک باعث بروز اختلالات رفتاری، اضطراب، تندخویی و آلرژی کودکان میشود.
خواص پفک برای دیابت
مصرف پفک توسط کودکانی که در سنین رشد هستند موجب اختلال بزرگی در روند تکاملی رشد آنها می شود،
از سوی دیگر کالری زیاد پفک موجب چاقی و افزایش وزن کودکان می شود
که می تواند زمینه ساز انواع بیماری های متابولیک مانند دیابت، بیماری های قلبی و عروقی، انواع سرطان ها و … شود.
خواص پفک در بارداری و شیردهی
خوردن پفک در هنگام بارداری موجب افزایش ماده ای به نام آکریلامید در بدن می شود.
افزایش این ماده ممکن است روند رشد جنین را به خطر اندازد و در نهایت منجر به تولد نوازدی با سر کوچکتر نسبت به نوزادان سالم شود.
از آنجایی که پفک دارای مواد مصنوعی می باشد ممکن است در برخی افراد
سبب حساسیت شده و عوامل حساسیت زا به شیر و در نهایت به نوزاد منتقل شود.
بنابراین اگر سابقه حساسیت به پفک، چیپس و نوشابه و موارد این چنینی دارید بهتر است پفک مصرف ننمایید.
اگر هیچ گونه حساسیتی ندارید می توانید گاهی اوقات به مقدار کم پفک بخورید
البته به یاد داشته باشید که پفک در هر صورت برای هر انسانی و از هر جنسیت و سنی مضر و خطرناک است
لذا بهتر است تمامی افراد تنقلاتی مانند چیپس و پفک مصرف نکنند و یا فواصل بین مصرف آن را به چند هفته یکبار برسانند.
خواص پفک و چیپس
پفک به خاطر افزودنیها و نمکی که دارد، چاقکننده است.چیپس هم به نظر من بدترین میانوعده است
چراکه در روغن سرخ میشود و مشخص نیست که از روغن مرغوبی برای تهیه آن استفاده شده یا نه!
و صرف اینکه سرخکردنی است، خود باعث دیرهضم شدن آن میشود.
همچنین نمک زیادی که در تهیه آن به کار رفته و حرارت بسیار بالایی که برای تهیه چیپس استفاده میشود،
همگی باعث فساد و تخریب ترکیبات روغن میشود. مثلا اگر در روغنی سرخ شود
که چندین بار برای سرخ کردن چیپس به کار رفته، ترکیبات خطرناکی مانند اکرئولین تولید میشود
یا اگر از روغن مایع در تهیه چیپس استفاده شده باشد،
این روغن بعد از حرارت زیاد و چند بار سرخ شدن، ترکیباتش شکسته شده
و منجر به ایجاد رادیکالهای آزاد میشود که چیپس را مسموم میکند
بنابراین اگر اصراری به استفاده از چیپس داریم، بهتر است با رعایت نکات بهداشتی در منزل تهیه شود.
طرز تهیه پفک
آرد نخودچی نرم یک پیمانه
آرد برنج یا ذرت یک پیمانه (میتونین از مخلوط آرد ذرت و آرد نشاسته ذرت هم استفاده کنین)
جوش شیرین (یا دو برابر بکینگ پودر جایگزین شود) ۱/۴ قاشق چایخوری
آب ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
کره یا مارگارین یک قاشق غذاخوری
پودر پنیر پارمزان ۱/۳ پیمانه
نمک به میزان لازم
ادویه جات دلخواه مخلوط یا پودر آویشن به میزان لازم
رنده یا کفگیر سوراخ دار چرب شده…
در صورت تمایل رنگ غذایی یا مقداری زردچوبه به میزان لازم
در مرحله اول آرد و زردچوبه و ادویه ها را به هر میزانی که دوست دارید مخلوط کنید.
طعم دهنده و جوش شیرین را هم جدا الک کرده و به مواد گفته شده اضافه کنید.
سپس همه را هم با هم الک کنید.
همه را در ظرفی ریخته و کره را ذوب کنید و به همراه آب و پودر پارمزان به این مواد اضافه کنید.
کمی مواد را ورز دهید، وقتی خمیر سفت شد، آماده است.
با استفاده از رنده یا کفگیر سوراخ دار می توانید خمیر را رنده کنید و بعد در روغن داغ بریزید تا سرخ شوند.
روی یک سینی چند دستمال کاغذی بگذارید و پفک ها را روی آن بریزید تا روغن آنها گرفته شود.
بجای استفاده از ۱/۸ قاشق چایخوری جوش شیرین میتوانید از ۱/۴ قاشق چایخوری بکینگ پودر استفاده نمایید.
میزان ادویه و نمک آن کاملا دلخواه است.
اضافه کردن آویشن نیز به ذائقه شما بستگی دارد.
می تونید از رنگ های مجاز خوراکی پودری یا ژله ای استفاده کنید.
برای رنگی کردن پفک، خمیر را به چند بخش تقسیم کرده و سپس هر خمیر را جداگانه سرخ کنید و سپس در بسته یا در ظرف با هم مخلوط نمود.
زردچوبه و زعفران رنگ دهنده های خوب و مناسب تری هستند.
به جای رنگ خوراکی می توانید از آب لبو یا آب ترشی کلم بنفش هم استفاده کرد، البته به مقداری که مزه را تغییر ندهد.
کشتن موش با پفک
یک روش کشتن موش با پفک است. چون موشها علاقه زیادی به پفک نشان میدهند
میتوانید با آغشته کردن پفک به سیانور سعی در از بین بردن موشها با استفاده از این روش کنید.
علت اینکه این روش به آن صورت روش محبوبی نیست این موضوع است
که موشها پس از خوردن سم ممکن است به نقاطی که دستیابی به آن سخت است بروند.
در این شرایط اجساد آنها کمی سخت پیدا میشوند و ممکن است خود این مساله ناقل انواع بیماریها باشد.
نکتهای که بایستی به آن توجه کنید این است که در صورتی که کودک خردسال در منزل دارید آنها را دور از دسترس کودکان قرار دهید.
پفک برای سگ
پفک ذرت فراوری شده به همراه رنگ های مجاز خوراکی است، به دلیل حساسیت زا بودن
و خاصیت چسبندگی که در هنگام هضم پیدا میکند، آن را در لیست غذاهای ممنوعه برای سگ قرار دهید.
پفک برای گربه
در اصل نمیشه گفت پفک برای گربه ضرر داره. اما معمولاً جزو غذاهای مضر برای گربه دستهبندی میشه.
چون پفک برای گربه دارای حجم زیادی از چربی و سدیم بالاست.
پس اگه گربهتون موقع پفک خوردن دست از سرتون برنمیداره، میتونین یکم بهش بدین. اما زیاد به این کار عادتش ندین.
پفک برای معده و اسهال و یبوست
خوردن پفک به دلیل خاصیت حجیم شده آن باعث خستگی سیستم گوارش به ویژه معده می شود
و استفاده از آن و مواد مشابه غذایی در کودکان و نوجوانان در حال رشد باعث اختلال در رشد آن ها می شود
زیرا مصرف این ماده چسبنده و حجیم شده باعث اشغال حجم زیادی از معده، اشغال مضاعف، خستگی سیستم گوارش و فلج شدن معده می شود.
«پفک» یکی از تنقلات بسیار مضر مخصوصا برای کودکان زیر ۲ سال است که در آنها باعث ایجاد مشکلات گوارشی مخصوصا اسهال میشود.
این تنقلات محتوای چربی بالایی دارد و نمک زیادی هم به بدن وارد میکند.
هر دو این مواد باعث کم آبی بدن میشوند و نه تنها باعث ایجاد اسهال میشوند بلکه اسهال را بدتر هم میکنند.
غذاهای فرآوری شده مانند چیپس سیبزمینی، پفک نمکی و بعضی از برشتوکهای صبحانه محصولات کارخانهای دستکاری شدهای هستند
که همه موادغذاییشان از بین رفته است و به همین خاطر باعث ایجاد یبوست میشوند.
پفک برای کرونا
در دوران قرنطینه به جای مصرف تنقلات چرب و پرنمک مانند آجیل و تخمههای نمکی، چیپس، انواع پفک
و مواد شیرین مانند انواع شیرینی و بیسکویت و نوشیدنیهای شیرینشده با قند، از انواع میوهها استفاده کنید.
پفک برای عروس هلندی
یک تکه کوچک پفک میتواند منجر به تشنگی بیش از حد و کمبود آب بدن عروس هلندی شما
و درنتیجه باعث نارسایی کلیه و مرگ آن شود. بنابراین غذاهای شور از غذاهای ممنوعه برای عروس هلندی هستند.
پفک برای سرماخوردگی و گلودرد
مصرف پفک در دوران سرماخوردگی و گلودرد باعث بدتر شدن حال شما می شود و پروسه درمان را به تاخیر می اندازد.