چهار فایده بینظیر فندق
فندق طعم شیرینی دارد و می توان آن را به صورت خام، بو داده یا آسیاب شده به صورت خمیر مصرف کرد. مانند سایر آجیل ها، فندق نیز سرشار از مواد مغذی است و حاوی مقدار زیادی پروتئین، چربی، ویتامین ها و مواد معدنی است.
به گزارش سرگرمی روز، در این مطلب چهار فایده شگفت انگیز فندق برای سلامت بدن را می خوانید.
1) حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی است
با مصرف فندق مقادیر قابل توجهی از ترکیبات با خاصیت آنتی اکسیدانی دریافت خواهید کرد. آنتی اکسیدان ها از بدن در برابر استرس اکسیداتیو محافظت می کنند که می تواند به ساختارهای درون سلولی آسیب برساند، منجر به پیری زودرس شود و خطر ابتلا به انواع سرطان و بیماری های قلبی را افزایش دهد.
۲) حفظ سلامت قلب
مصرف فندق ممکن است در کاهش سطح کلسترول خون موثر باشد. افرادی که فندق مصرف می کنند سطح کلسترول بد کمتری دارند. مصرف فندق باعث کاهش سطح چربی خون و افزایش سطح ویتامین E می شود علاوه بر این، از آنجایی که فندق سرشار از اسیدهای چرب و آنتی اکسیدان است، دارای فیبر بالایی است و حاوی مقادیر قابل توجهی منیزیم و پتاسیم است، مصرف آن به تنظیم فشار خون کمک می کند.
3) منبع غنی از مواد مغذی
اگرچه فندق کالری بالایی دارد، اما منبع غنی از مواد مغذی و چربی های سالم است. هر 28 گرم فندق (حدود 20 عدد فندق) حاوی 176 کالری و 17 گرم چربی، 4.2 گرم پروتئین، 4.7 گرم کربوهیدرات، 2.7 گرم فیبر است. فندق همچنین حاوی ویتامین (E)، تیامین یا ویتامین (B1)، منیزیم، مس و منگنز است.
4) کاهش خطر ابتلا به سرطان
آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و مواد معدنی موجود در فندق خاصیت ضد سرطانی به این مغز می دهد. در میان انواع آجیل، فندق حاوی بیشترین میزان آنتی اکسیدان به نام پروآنتوسیانیدین است. تحقیقات نشان می دهد که این ترکیبات آنتی اکسیدانی می توانند در پیشگیری و حتی درمان انواع سرطان موثر باشند.