چکار کنیم کلم بروکلی زرد نشه و راهکارهایی برای جلوگیری از زرد شدن کلم بروکلی
چکار کنیم کلم بروکلی زرد نشه
چکار کنیم کلم بروکلی زرد نشه ؛ راهکارهایی برای جلوگیری از زرد شدن کلم بروکلی همگی در سرگرمی روز و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
چکار کنیم کلم بروکلی زرد نشه
روش اول نگهداری کلم بروکلی:
درون یک حوله کاغذی بپیچید و بعد درون یخچال بگذارید:
فروشگاه های مواد غذایی از مایستر استفاده می کنند، تا سبزیجات تازه تر نگه داشته شوند.
آب را روی کلم بروکلی اسپری می کنند و بعد درون حوله کاغذی می پیچند تا محیط مشابهی را برای نگهداری آن در دوره کوتاه فراهم کنند.
حوله کاغذی فقط مقدار مناسبی از رطوبت را برای آنها فراهم می کند.
همچنین از نگهداری آنها درون فریزر اجتناب کنید، زیرا تماس مستقیم با سرما ،دشمن تازه ماندن کرم بروکلی میباشد.
کلم برو کلی مرطوب را درون دستمال حوله ای قرار دهید و سپس در یخچال بگذارید.
کمی با اسپری سراسر آن را مرطوب کنید .اما نباید خیلی تر باشد.
دستمال حوله ای را دور آن بپیچید و ساقه آن را با یک دستمال ضخیم تر بپوشانید.
سپس بروکلی پیچیده شده را درون یخچال قرار دهید .
اگر بعد از روز دوم احساس کردید دستمال خیس شده است ،آن را با یک دستمال دیگر جایگزین کنید.
اما این بار دیگر اسپری نکنید. در این روش، بروکلی به مدت ۲ تا ۳ روز خوب و تازه باقی می ماند .
روش دوم نگهداری کلم بروکلی:
در یک شیشه آب درون یخچال نگهداری شود:
یک دست از کلم بروکلی ،می تواند مانند گلهای تازه درون یک شیشه نگهداری شود.
هر وقت کلم بروکلی را از درون شیشه دربیاورید، تازه و ترد باقی مانده است .
با این حال باید روزانه آب آن را عوض کنید.
برای این روش ،یک کاسه یا شیشه را با آب سرد پر کنید و کلم را درون آن قرار دهید و در قسمتی از یخچال جای دهید.
برای جلوگیری از فاسد شدن حتما هر روز آب را تعویض کنید.
با استفاده از این روش ،کلم برای ۳ تا ۵ روز تازه و سالم باقی می ماند .
روش سوم نگهداری کلم بروکلی:
درون یک ظرف با تهویه مناسب ،قرار دهید:
اگر شما همیشه پر مشغله هستید و هر روز وقت عوض کردن آب درون ظرف را ندارید،روش قبل را فراموش کنید و کلم را درون یک ظرف سوراخ دار نگهداری کنید.
سوراخ های موجود روی آن، گردش هوای مناسب را حفظ می کند تا بروکلی شما را چند روز تازه نگه دارد .
تمام چیزی که شما برای این روش نیاز دارید، یک عدد کیسه زیپ دار و یک دستگاه پانچ است.
که با استفاده از دستگاه پانچ روی کیسه، سوراخ هایی را ایجاد کنید و بروکلی را درون کیسه گذاشته و آن را درون یخچال بگذارید و هرگز قبل از اینکار بروکلی را نشورید.
در این روش ،کلم ها، دو تا سه روز سالم و تازه باقی می مانند.
روش چهارم نگهداری کلم بروکلی:
گل کلم های بروکلی را در یک ظرف محفوظ از هوا سرد کنید.
راه دیگر نگهداری کلم بروکلی وآماده سازی آن برای پختن این است که گل های آن راجدا کنید و آن هارا در یک ظرف محفوظ از هوا نگهداری کنید.
آشنایی با دیگر خواص کلم بروکلی
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص کلم بروکلی آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با کلم بروکلی
کلم بروکلی که با نام گل کلم سبز و گل کلم بروکلی هم شناخته می شود یکی از انواع سبزیجات مفید و پر فایده از خانواده کلم است
که با سبزیجات شناخته شده ای مثل کلم برگ ، گل کلم و کلم بروکسل در یک خانواده قرار می گیرد.
کلم بروکلی متعلق به کشور ایتالیا می باشد.کلم بروکلی برای لاغری عالی است چرا که در یک فنجان ان تنها ۳۱ کالری انرژی موجود است.
از هم خانواده های بروکلی می توانیم به کاهو و کلم پیچ و کلم چینی و گل کلم و کلم قرمز و کلم قمری و کلم سفید اشاره کنیم.
خواص کلم بروکلی برای معده
کلم بروکلی به دلیل داشتن فیبر فراوان برای درمان یبوست مفید است ، کسانی که اختلالات معده دارند دچار بیماری یبوست می شوند.
این افراد باید غذای فیبردار خود را زیاد کنند تا حرکت روده ها به درستی انجام شود.
منیزیم و ویتامین های موجود در کلم بروکلی باعث درمان حالت اسیدی معده می شود.
گوارش را بهبود می بخشد و التهابات معده را تسکین می دهد.
فیبر موجود در این گیاه باعث تنظیم هضم غذا می شود ، اگر می خواهید باکتری های سالم در روده شما افزایش پیدا کند بهتر است کلم بروکلی میل کنید.
خواص کلم بروکلی برای چشم
در کلم بروکلی ویتامین آ ، بتاکروتن ، زاگزانتین و سایر ویتامین ها به وفور یافت می شود ، ویتامین های نام برده شده برای جلوگیری از بیماری های چشمی مفید است.
اگر می خواهید در سنین بالاتر آب مروارید نگیرید بهتر است از کلم بروکلی در رژیم غذایی خود استفاده کنید.
از خواص کلم بروکلی میتوان به تقویت بینایی چشم اشاره کرد.
لنز چشم انسان حاوی آنتی اکسیدانهایی مانند لوتئین و زاکسنتین است که متعلق به خانواده آنتی اکسیدانی است که کاروتنوئید نامیده میشود و برای دید بهتر مفید است.
کاروتنوئید در کلم بروکلی فراوان است و این گیاه را به یک ماده مناسب برای سلامت چشم و بهبود بینایی تبدیل کرده است.
در واقع آنتیاکسیدانهای موجود در بروکلی ز تخریب سلولهای چشم، بروز بیماری آب مروارید و صدمه به عدسی چشم پیشگیری میکنند.
بروکلی همچنین دارای ویتامین A است که برای دید چشم بسیار مناسب است.
کلم بروکلی برای بهبود سیستم عصبی
می دانید که پتاسیم برای حفظ سیستم عصبی ضروری است ، پتاسیم در کلم بروکلی به مقدار کافی وجود دارد ، اگر می خواهید سیستم عصبی خود را بهبود ببخشید بهتر است از این گیاه در رژیم خود استفاده کنید.
خواص کلم بروکلی برای سلامت استخوان ها
بروکلی به دلیل کلسیم فراوان و همچنین داشتن منیزیم ، زینک و فسفر برای سلامت استخوان ها مفید است. مادران ، افراد کهنسال و کودکان می بایست از کلم بروکلی در رژیم غذایی خود استفاده کنند. کسانی که در معرض پوکی استخوان هستند کلم بروکلی را فراموش نکنند.
خواص کلم بروکلی برای سلامت مغز
این گیاه دارای ویتامین کا و کولین است و رشد حافظه کمک می کند. سولفورفان های موجود در کلم بروکلی باعث جلوگیری از آلزایمر شده و بیماری های گوارشی را کاهش می دهد.
خواص کلم بروکلی برای ریه
کلم بروکلی حاوی ماده ای است که از بروز بیماری های خطرناک ریوی پیشگیری می کند.
ماده موسوم به »سولفوراپان« در کلم بروکلی فعالیت ژنی را در سلول های ریوی انسان افزایش می دهد که با این واکنش از سلول های ریه ها در برابر آسیب های ناشی ازمواد سمی حفاظت می کند.
این ترکیب در کلم بروکلی می تواند از آسیب های وارده به رگ های خونی ناشی از بیماری دیابت نیز جلوگیری کند.
این سبزی خوراکی در کاهش خطر بروز حملات قلبی و سکته های مغزی هم تاثیر به سزایی دارد.
سولفورافن موجود در کلم بروکلی برای پاکسازی و سم زدایی ریه ها مفید بوده و به پیشگیری از سرطان ریه به ویژه در افراد سیگاری کمک می کند.
خواص کلم بروکلی برای کرونا
یافتههای جدید دانشمندان دانشگاه مونپلیه فرانسه از تاثیر احتمالی کلم در پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا خبر میدهد.
به تازگی در مطالعهای جدید دانشمندان دریافتند کلم میتواند در مقابله با ویروس کرونا مفید باشد.
این تحقیق توسط محققان دانشگاه دانشگاه مونپلیه فرانسه انجام شد که طی آن مشخص شد کلم، خیار و کیمچی میتوانند در ایجاد مقاومت در برابر ویروس مفید باشند.
یک متخصص تغذیه آلمانی، خوردن هویج، کلم بروکلی و کلم معمولی را برای مبارزه با کرونا مؤثر میداند.
“فون بروچ”، متخصص تغذیه آلمانی معتقد است محصولاتی مانند هویج و کلم به شما کمک میکند تا از بدن خود در برابر ویروس جدید محافظت کنید.
خواص کلم بروکلی برای سرماخوردگی
مقادیر بالای ویتامین C موجود در کلم بروکلی باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و به پیشگیری و درمان سرماخوردگی و آنفلونزا کمک می کند.
نتایج پژوهشها آمریکایی نشان میدهد که بروکلی نیز سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و از سرماخوردگی جلوگیری میکند.
قدرت سیستم ایمنی بدن با افزایش سن کمتر میشود اما ترکیبات گوگردی بروکلی خواص احیاکنندگی دارد.
نتایج پژوهشها نشان میدهد که ترکیبات گوگردی بروکلی روی ژنها و آنزیمهای آنتیاکسیدانی موجود در سلولهای سیستم ایمنی بدن تاثیر میگذارد.
برای همین هم اثرات مخرب رادیکالهای آزاد را خنثی میکند.
اگر میخواهید زمستان امسال را بدون سرماخوردگی بگذرانید حتما سیر و بروکلی را وارد برنامهی غذاییتان بکنید تا سیستم ایمنی بدنتان تقویت شود و سرماخوردگی سراغتان نیاید.
خواص کلم بروکلی در ماست
پوکی استخوان به جهت کاهش جذب کلسیم توسط بدن صورت میگیرد. تحقیقات میگوید با خوردن کلم بروکلی و ماست میتوان به روند تشکیل استخوان سرعت بخشیده و از بروز این بیماری پیشگیری کرد.
بروکلی دارای ویتامین C، K و نیز سرشار از پتاسیم و کلسیم بوده و مانند شیر و پنیر از مواد غذایی استخوان ساز هستند.
طبق نتایج حاصله از تحقیقات، مصرف ویتامین C و k موجب تقویت و افزایش تراکم استخوان میشوند.
پتاسیم اثر اسیدهای متابولیک را که موجب از دست دادن استخوان میشوند، کاهش میدهد.
ماستی که از شیر گاو تهیه شده باشد سرشار از کلسیم و پروتئین بوده و عامل مهمی در استخوانسازی محسوب میشود.
همچنین افرادی که دارای پوکی استخوان هستند نباید به مقدار زیاد قهوه مصرف کنند چرا که قهوه مانع از جذب کلسیم در بدن میشود و این امر احتمال بروز پوکی استخوان را افزایش میدهد.
متخصصان تغذیه توصیه میکنند در هفته سه بار کلم بروکلی را در برنامه غذایی خود جای داده ولی ماست را هر روز مصرف کنید.