سبک زندگی

کاری که قند و شکر با سلامتی می‌کند

خرید فالوور از سایت اینبو

یکی از اعضای هیئت علمی دانشکده علوم غذایی و صنایع غذایی گفت: قندهای مصنوعی باکتری های مفید دستگاه گوارش را کاهش داده و در نتیجه اثرات منفی بر سلامت انسان دارد.

به گزارش مهر، غزاله اسلامیان با اشاره به اثرات مثبت و منفی مصرف شکر افزود: طعم شیرین برای اکثر افراد طعم مطبوعی است و بدون این مزه خوردن بسیاری از غذاها سخت است.

به گفته وی، اثرات روانی غذاهای شیرین کم نیست; به عنوان مثال، در فردی که از افسردگی رنج می برد، خوردن شکلات یا سایر غذاهای شیرین می تواند به تحمل این بیماری و بهبود وضعیت فرد کمک کند.

دستیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی یادآور شد: طبق دستورالعمل های تغذیه ای دنیا، حداکثر مصرف قند ساده توسط افراد سالم 10 درصد کالری روزانه است. به عنوان مثال، در یک فرد غیر دیابتی که کالری مورد نیاز روزانه او 2000 کیلو کالری است، حداکثر مصرف قند ساده روزانه 50 گرم تخمین زده می شود.

به گفته وی، طبق توصیه انجمن قلب آمریکا، قندهای ساده برای زنان به میزان 100 کالری در روز (25 گرم) و برای مردان – 150 کالری در روز (35 گرم) مجاز است.

اسلامی خاطرنشان کرد: هر حبه شکر معادل پنج گرم شکر ساده و هر قاشق غذاخوری شکر معادل 15 گرم شکر ساده است.

وی با اشاره به وجود شکر در غذاهای فرآوری شده بیان کرد: برخی از غذاهای فرآوری شده طعم شیرین ندارند بلکه حاوی شکر هستند مانند سس قرمز یا سس کچاپ که هر قاشق غذاخوری از آن چهار تا پنج گرم شکر دارد.

این دکترای تغذیه تاکید می کند: از مصرف غذاهای فرآوری شده حاوی قند در رژیم غذایی کودکان زیر 2 سال خودداری کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا