سبک زندگی

کاهش «کلسترول بد» با یک میوه معجزه گر

خرید فالوور از سایت اینبو

تاکنون تحقیقات زیادی در مورد نقش فیبر گلابی در کاهش کلسترول خون انجام شده است، اما مطالعه جدیدی که در مجله “Food, Science and Nutrition” منتشر شده است نشان می دهد که گلابی حاوی 2 میلی گرم آنتی اکسیدان “کوئرستین” و … وجود قسمت بالایی این آنتی اکسیدان می تواند سطح کلسترول بد را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.

به گزارش سرگرمی روز، کلسترول یک لیپید ضروری برای بدن است و باید نوع خوب و بد آن را تشخیص دهیم. این لیپید آزادانه در خون گردش می کند و دو پروتئین مسئول انتقال آن در بدن هستند: یکی لیپوپروتئین با چگالی بالا (HDL) که به آن کلسترول خوب می گویند و دیگری لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL) که معروف به کلسترول بد

لیپوپروتئین با چگالی بالا یا کلسترول خوب از تشکیل پلاک بر روی دیواره سرخرگ ها جلوگیری می کند و کلسترول اضافی را که در اندام ها ایجاد می شود به کبد می رساند تا از بین برود. اما لیپوپروتئین با چگالی کم کلسترول اضافی را در اندام های مختلف پخش می کند و باعث رسوب چربی در دیواره عروق می شود که منجر به پیدایش پلاک یا رسوبات چربی می شود.

به گفته متخصصان، کورستین می تواند کلسترول بد را بدون کاهش کلسترول خوب کاهش دهد. یکی دیگر از مزایای این آنتی اکسیدان کاهش “پروتئین های واکنش دهنده C” است که در التهابات و بیماری های قلبی مختلف نقش دارند.

چه نوع گلابی بخوریم؟

گلابی به تابستان و زمستان تقسیم می شود. گونه تابستانی از جولای تا آوریل در دسترس است و گونه های پاییزه و زمستانه در ماه سپتامبر برداشت می شوند و اغلب پوست سفت و ضخیم تری نسبت به انواع تابستانی دارند.

بیش از 5000 نوع گلابی در جهان وجود دارد.

نکته مهم در مورد مصرف گلابی این است که کارشناسان توصیه می کنند مصرف گلابی قرمزتر سطح کلسترول بد خون را بیشتر کاهش می دهد.

غلظت بالای آنتی اکسیدان مفید کوئرستین به خصوص در پوست گلابی باعث افزایش اثربخشی آن می شود و بهتر است گلابی را با پوست میل کنید. بنابراین اگر چربی شکمی دارید، می توانید با خوردن یک گلابی در روز، کلسترول بد خود را کاهش دهید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا