سبک زندگی

۱۵ خاصیت «کیوی» که از آن بی خبرید

خرید فالوور از سایت اینبو

خواص و فواید کیوی گوشت کیوی رنگ سبز بسیار روشن و طعمی مشخص دارد. (ترکیب شیرین، ترش، تند، سبک و ترش).

به گزارش رژیم غفاری، این طعم شما را به یاد ترکیبی از لیمو، پرتقال، طالبی و توت فرنگی می اندازد و سیاه دانه های زیادی دارد که به آن بافتی ترد می دهد. گوشت کیوی دارای رنگ سبز بسیار روشن و طعم مشخصی است.

(ترکیب شیرین، ترش، تند، سبک و ترش). طعم آن شما را به یاد ترکیبی از لیمو، پرتقال، خربزه و توت فرنگی می اندازد و دانه های سیاه زیادی وجود دارد که به آن بافتی ترد می دهد.

خواص کیوی به جوانسازی پوست کمک می کند

کیوی نه تنها یک میوه خوشمزه و مغذی است، بلکه یک ماده طبیعی عالی برای مراقبت از پوست است.

خواص کیوی برای پوست

ویتامین C و E آنتی اکسیدان هستند، این مواد برای تقویت و شادابی سلامت پوست ضروری هستند و علاوه بر آن کیوی سرشار از فیبر و آنتی اکسیدان است که آن را به یک ملین عالی تبدیل می کند. مصرف منظم آب کیوی در دفع سموم و مواد اضافی از بدن موثر است و از این رو پوستی سالم و درخشان دارد. کمک به بازسازی سلول های پوست با کیوی: ویتامین E موجود در کیوی پوست را مرطوب نگه می دارد. این ماده برای بازسازی سلول های پوست و ایجاد انعطاف پذیری و جوانی آنها استفاده می شود.

خواص تقویت کننده پوست کیوی

با افزایش سن، پوست سفتی خود را از دست می دهد و ما را مجبور به انجام کارهای جدی برای حفظ سلامت آن می کند (مانند روی آوردن به محصولات پوستی گران قیمت یا حتی جراحی). بهتر و معقول تر به جای استفاده از کیوی. استفاده از کیوی له شده روی پوست به انتقال مواد مغذی مهم به لایه های درم کمک می کند و در حفظ استحکام پوست موثر است. ویتامین C که به وفور در کیوی یافت می شود، یک ماده ضروری برای تولید کلاژن است. کلاژن پروتئینی است که برای استحکام و انعطاف پذیری پوست ضروری است. این ماده به بهبود خراش ها و بریدگی ها کمک می کند. همچنین از زبری پوست جلوگیری می کند. به همین دلیل استفاده از ماسک کیوی در فصل زمستان راه حل مناسبی برای از بین بردن خشکی و پوسته پوسته شدن پوست است. کیوی برای پیشگیری از بیماری های پوستی: اسیدهای چرب امگا 3 موجود در کیوی از بیماری های پوستی و سرطان محافظت می کند. همچنین به حفظ سلامت غشای سلولی کمک می کند.

خواص کیوی برای کنترل تولید بیش از حد سبوم

به من اعتماد کنید، این تنها مشکلی نیست که دختران با پوست چرب با آن روبرو هستند. به این موارد چربی، چسبندگی و آکنه و جوش های سرسیاه را اضافه کنید. تولید بیش از حد سبوم را سرزنش کنید. کیوی در کنترل تولید سبوم بسیار موثر است. کیوی برای کاهش و درمان روند پیری: کیوی سرشار از آنتی اکسیدان هایی است که رادیکال های آزاد را مهار می کند و روند بازسازی را متوقف می کند. این ماده علائم پیری مانند چین و چروک، لکه های پیری و خطوط را کند می کند.

خواص کیوی برای جلوگیری از آسیب آفتاب با کیوی

کیوی سرشار از اسیدهای آمینه و ویتامین C است که با اشعه های مضر خورشید مبارزه می کند و از آسیب خورشید جلوگیری می کند. همچنین طبیعت خنک کننده آن ناحیه آسیب دیده را تسکین می دهد. برای درمان فوری، چند تکه کیوی را روی ناحیه آفتاب سوخته قرار دهید تا درمان خنک شود. این خواص کیوی شما را شگفت زده خواهد کرد.

خواص تقویت کننده زیبایی کیوی

ویتامین C موجود در کیوی نیز به روشن شدن رنگ پوست کمک می کند. کمک به درمان و روشن کردن سیاهی زیر چشم: این عارضه رایج این روزها است. تقریباً همه خانم ها به دنبال درمان های طبیعی برای رفع سیاهی دور چشم هستند. می توانید با کمک یک تکه کوچک کیوی آن را بردارید. یک برگ کیوی را روی چشمان خود بگذارید و 10 تا 15 دقیقه استراحت دهید. وقتی کیوی را جدا کردید، صورت خود را با آب معمولی بشویید. انجام هر روزه این کار به روشن شدن حلقه های سیاه زیر چشم کمک می کند.

خواص کیوی برای مبارزه با ریزش مو

میوه هایی مانند کیوی که سرشار از ویتامین های C و E هستند می توانند به مبارزه با ریزش مو و حفظ سلامت مو کمک کنند. کیوی سرشار از این دو ویتامین ضروری است. این میوه استوایی حاوی مواد معدنی مانند منیزیم، روی و فسفر است که گردش خون را تحریک کرده و در نتیجه رشد مو را تسریع می کند. علاوه بر این، سرشار از آهن است، یک ماده مغذی ضروری برای بهبود سلامت مو. کمک به کلاژن سازی در پوست سر: کیوی حاوی مقدار زیادی ویتامین C است که به تشکیل کلاژن در پوست سر کمک می کند. ویتامین C همچنین جذب مواد مغذی را در پوست سر تسهیل می کند و موهای شما را تغذیه می کند.

خواص کیوی خشکی و زبری مو را برطرف می کند

مقدار بالای اسیدهای چرب امگا 3 موجود در روغن دانه کیوی، موها را بدون سنگین کردن آبرسانی می کند. این روغن برای خشکی و زبری بسیار مناسب است. علاوه بر این، مصرف منظم کیوی باعث تقویت رگ های خونی می شود. شرایط خشکی پوست سر مانند شوره سر و اگزمای پوست سر را درمان می کند. همچنین از التهاب پوست سر جلوگیری می کند.

خواص کیوی از سفید شدن زودرس موها جلوگیری می کند

مس موجود در کیوی رنگ طبیعی مو را حفظ کرده و از سفید شدن زودرس مو جلوگیری می کند. کیوی به مبارزه با سرطان کمک می کند: برای پیشگیری از سرطان، کیوی را در رژیم غذایی خود بگنجانید. کیوی سرشار از ویتامین C است که برای ما مفید است زیرا رادیکال‌های آزاد را که به سلول‌های پوست آسیب می‌رسانند و حتی منجر به سرطان می‌شوند، مهار می‌کند. فقط یک کیوی می تواند 77 درصد از نیاز روزانه شما به ویتامین C را تامین کند که مقدار زیادی است. در واقع، کیوی ویتامین C بیشتری نسبت به ترکیب پرتقال و لیمو دارد. علاوه بر این، خوردن کیوی می تواند به پیشگیری از سرطان روده بزرگ کمک کند. گوشت این میوه خوشمزه حاوی فیبر محلول است که از رشد باکتری های مفید در روده بزرگ حمایت می کند و خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد.

خواص کیوی برای دستگاه گوارش

کیوی با تغذیه آن و عمل به عنوان یک پروبیوتیک، هرگونه عدم تعادل در سیستم گوارش را اصلاح می کند. علاوه بر این، این میوه استوایی همچنین حاوی اکتینیدین است، آنزیمی که پروتئین ها را تجزیه می کند و به هضم کمک می کند. کیوی به کاهش وزن کمک می کند: نمی دانید کیوی چگونه برای کاهش وزن مفید است؟ خوب، اگر می خواهید وزن کم کنید، کیوی یک راه حل عالی است، اما مزه غذای شما را مختل نمی کند. کیوی چند کالری دارد؟ 100 گرم کیوی تنها 55 کالری دارد و طعم متمایز آن می تواند برای بسیاری از افراد جذاب باشد. کیوی همچنین حاوی فیبر محلول است که باعث کاهش گرسنگی و افزایش احساس سیری می شود.

خواص کیوی برای جلوگیری از اختلالات تنفسی

مصرف ویتامین C معمولا برای افرادی که بیماری های تنفسی مانند آسم یا سرفه مزمن دارند توصیه می شود. کیوی به دلیل فراوانی این ماده مغذی ضروری برای افراد مبتلا به مشکلات تنفسی مناسب است. راه های هوایی را تسکین می دهد و علائمی مانند خس خس سینه و گرفتگی بینی را کنترل می کند.

کیوی برای کنترل دیابت

خوشبختانه این یکی از آن میوه هایی است که افراد دیابتی می توانند بدون نگرانی از سلامتی خود آن را بخورند و این به دلیل وجود فیبر و فروکتوز زیاد در آن است. شاخص گلیسمی کیوی بسیار پایین است (فقط 53) و این از افزایش ناگهانی سطح قند خون جلوگیری می کند. علاوه بر این، کیوی حاوی اینوزیتول است، آنزیمی که به کنترل سطح قند خون کمک می کند.

کیوی به بهبود خلق و خوی شما کمک می کند: خوردن یک کاسه کیوی راه خوبی برای مبارزه با بد خلقی و دلسردی است. این میوه گرمسیری سرشار از سروتونین است که به بهبود حافظه، یادگیری و خلق و خوی کمک می کند. مصرف منظم کیوی اشتهای شما را تنظیم کرده و خواب شما را تسهیل می کند. خوردن کیوی یک راه خوب برای مهار افسردگی است. کیوی برای ذخیره و بازیابی

خواص کیوی برای سلامت استخوان

افرادی که استخوان های ضعیف و شکننده دارند باید کیوی را به رژیم غذایی خود اضافه کنند. این میوه، به ویژه، سرشار از ویتامین K و کلسیم است، مواد معدنی که برای سلامت استخوان‌ها ضروری هستند. این مواد به کاهش خطر آسیب استخوان و پوکی استخوان کمک می کنند.

کیوی به کنترل فشار خون کمک می کند: همانطور که قبلا ذکر شد، محتوای بالای پتاسیم موجود در کیوی با مهار اثرات سدیم در بدن به تعادل الکترولیت ها کمک می کند. به همین دلیل کیوی می تواند برای افراد مبتلا به فشار خون مفید باشد. کیوی برای تقویت سیستم ایمنی: ویتامین C موجود در کیوی می تواند به تقویت ایمنی بدن شما کمک کند. کیوی دارای مقادیر بالایی از ترکیبات آنتی اکسیدانی و ویتامین E است که به افزایش تعداد سلول های T کمک می کند و سیستم ایمنی بدن را قوی تر می کند.

خواص کیوی برای متعادل کردن قلیایی بدن

مواد معدنی موجود در کیوی به خنثی کردن اسید اضافی معده کمک می کند و شما را از ناراحتی و حالت تهوع ناشی از آن خلاص می کند، اما این تعادل به سلامت معده محدود نمی شود. تعادل اسید/قلیایی باعث جوانی پوست، خواب خوب، انرژی بالا و سیستم ایمنی قوی می شود.

کیوی برای کودکان مفید است

کیوی برای کودکان نیز انتخاب خوبی است. با داشتن مقدار زیادی ویتامین C و سایر مواد معدنی ضروری مانند کلسیم، منیزیم، آهن و سدیم می تواند برای کودکان نیز مفید باشد. خوردن یک عدد کیوی 230 درصد نیاز روزانه به ویتامین C را برای کودکان تامین می کند که به تقویت سیستم ایمنی بدن، افزایش جذب آهن و بهبود زخم ها کمک می کند.

این میوه به دلیل داشتن فیبر زیاد، یبوست را کاهش می دهد. این میوه سرشار از آنتی اکسیدان های مبارزه کننده با بیماری است که خطر ابتلا به بسیاری از بیماری های مزمن مانند بیماری های قلبی را کاهش می دهد. کیوی همچنین حاوی مواد مغذی گیاهی ضروری است که به ترمیم DNA و محافظت در برابر سرطان کمک می کند. مصرف روزانه کیوی می تواند خطر ابتلا به آسم را کاهش دهد.

کیوی همچنین سطح چربی خون را کاهش می دهد و برای سلامت کلی مفید است. اگر می خواهید کودک خود را با این میوه آشنا کنید، این کار را در 8 تا 10 ماهگی انجام دهید. از آنجایی که کیوی ماهیتی اسیدی دارد، انجام هر کار دیگری می تواند به بدن شما آسیب برساند. سلامت کبد با خوردن کیوی: کیوی یکی از بهترین راه ها برای افراد مبتلا به مشکلات کبدی است.

همانطور که قبلا ذکر شد، این میوه حاوی ویتامین C بیشتری نسبت به ترکیب لیمو و پرتقال است و بنابراین از کبد در برابر آسیب محافظت می کند. این ویتامین یک آنتی اکسیدان قوی است که رادیکال های آزاد را مهار می کند و به بازسازی سلول ها کمک می کند، بنابراین برای کبد مفید است. این مهم است زیرا کبد تنها عضوی است که قادر به جایگزینی بافت آسیب دیده با سلول های جدیدتر و سالم تر است.

کیوی برای درمان زخم های دهان

کیوی برای افراد مبتلا به زخم های دهان توصیه می شود، یک بیماری دردناک که در آن تاول ها در دیواره های داخلی دهان یا زبان ظاهر می شوند. این وضعیت همچنین باعث مشکل در خوردن غذاهای شور یا تند و یا حتی نوشیدن آب می شود. کیوی، با محتوای بالای ویتامین C، به کاهش تاول ها و بهبود وضعیت در عرض چند روز معروف است.

عوارض مصرف کیوی چیست؟

کیوی برای مصرف کاملا بی خطر است، اما موارد کمی از حساسیت وجود دارد.

مصرف بیش از حد کیوی

1. آلرژی: آلرژی و حساسیت به کیوی می تواند در برخی افراد واکنش جدی ایجاد کند. معمولا این آلرژی با اسهال، تورم خفیف، درد شکم و خارش در دهان همراه است. در موارد شدیدتر، فرد ممکن است شوک آلرژیک را تجربه کند. در چنین شرایطی باید فوراً به پزشک مراجعه کنید. این واکنش آلرژیک در کودکان بیشتر از بزرگسالان رخ می دهد. علاوه بر این، افرادی که به گرده، لاستیک و گیاهان حساس هستند، بیشتر به کیوی حساسیت دارند.

2. التهاب دهان با مصرف زیاد کیوی: مصرف زیاد کیوی به دلیل ماهیت اسیدی آن می تواند باعث التهاب دهان شود. این التهاب توسط کریستال های سوزنی کلسیم و اکتینیدین ایجاد می شود.

3. خوردن زیاد کیوی باعث اسهال می شود: اگرچه کیوی به دلیل داشتن فیبر بالا یک ملین طبیعی محسوب می شود، اما مصرف زیاد آن می تواند باعث اسهال شود.

4. تداخلات دارویی: افرادی که از بتا بلوکرها استفاده می کنند باید از خوردن بیش از یک کیوی در روز اجتناب کنند، زیرا این می تواند سطح پتاسیم را به سطوح خطرناکی برساند. این افزایش ناخواسته در سطح پتاسیم می تواند به کلیه ها آسیب برساند.

5. احتمال انعقاد خون با عوارض مصرف زیاد کیوی

کیوی روند انعقاد خون را در بسیاری از افراد کند می کند و این عامل می تواند آسیب جدی به افراد مبتلا به اختلالات لخته شدن خون وارد کند. همچنین اگر قصد جراحی دارید بهتر است حداقل دو هفته قبل از جراحی از خوردن کیوی خودداری کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا