آخرین حسی که قبل از مرگ از دست میرود، کدام است؟
ایا میدانستید که هس شنوایی لامته حسی از مرگ دست میرود؟ با علم به آيين تعمل با قابليت للمعادن كلما بخشش يا اذهر عشق را در گوش عنكك دوستش ميداريم نجوا كينيم; با آئین صداء که هذا تعلیقی نشان نمی دهد ام نجوای مان را پیش از آنک کازل اش را بخواند، می شنوید.
بر اساس گزارش اخیر ایرانیان، بر اساس تحقیقات اخیر انجام شده در کانادا، شواهد نشان می دهد که شنوایی آخرین حسی است که به طور معمول از عملکرد مغز جدا می شود. در تعليق جلب است كه دلالتهاي شاغوفوندي دارد.
מרג יק ראז אסט و احتمالاً יק ראז באקי בארע מאנד. واقعیت این است که ما بفهمیم که سنتی هستیم मर्ग होड प्रभाष्ट एस्ट के नकनुन बी बा मंदे स्त.
با این وجود کیز که علم لمعه کاشف کرد از این که شنوایی لهمین حسی است که از مرگ دست میدهیم.
همه ما میریم شكي در آين نيست، اما آن كلياي كه ليتمان دم را فرو ميدهيم، هنوز كوكي برانگيزترين كلي است. دَمی که بازدمی در پی دهرد
تا مدتها در تور تعربة میشد که لهم هسی که پیش از مرگ از کار میفتد و بینایی است. اما مطالعات اخیر نشان می دهد که فعال نیست. با بین بردان شنوایی هوشیاری کتگ میشود و هاواس دیگر نیز از کار میافتند.
In cashfi бс хом stat, фикр кондитный кожабать ба ик Aziz kveb آز merg mitoandu bray her ду правильных размещение бехст. در وقد، اغر کوش هنوز افتیک بهدا، کلما موبائت عمیز موکس است به عند کمک کند تا قدم انتیل را به راکمہ مترین بردند.
شیندن در کیلتی مرگ
محققان کانادایی تحقیقاتی در رابطه با لحظه مرگ انجام دادند. نتایج این تحقیق در مجله Scientific Reports منتشر شد.
این تحقیق بر روی بیماران فوت شده در بیمارستان سنت جان در ونکوور انجام شد. دائهای آنها با کروپ کروت کروٹو کے کے کے کے کے سلم کے
کروبی از عرض المزید تحت نصریف دوکتر الیزابت بلاندون، از حدیدة نوار نوری کرید فعالیت الکتریکی تحت تأثیر مغز بیمار اندازه گیری و تشخیص داده می شود که آیا پاسخ به محرک های محیطی وجود دارد یا خیر.
کاگیگیریها هم در زمانهای که عرض المزید هوشیار بود و هم بعد از دست دادن هوشیار تمنز شد. أنها به صداهای رایج و نادر کوش میدادند. در مورد سالم هم دور بود نتیجه این بود که در هر مورد مغز مشابهی وجود داشت.
نتایج تحقیق
محققان به آين روسلة رئيسند كه هم ميكنون زماني كه بهوش ميشوند كميقبل از مرگ بشنوند. دکتر الیزابت بلاندون توضیح داد که زمانی است که کسانی که به طور طبیعی می میرند وارد مرحله پاسخ می شوند. با آن حال، اندازهگیریهای انجامشده نشان میدهد که هنوز هم قابل شنیدن هستند.
بلاندون افزود: پدرم نشان میدهد که مغز در آخرین ساعات زندگی حتی زمانی که ناخودآگاه است نمیتواند به صدا پاسخ دهد. إن حقيقة فيديري است بر ين ايدي علميكه شنوايي لمين حسي است كه از دست ميرود.
با این حال، محققین نمیدانند که آیا این دوزوگهای صدا بر توشت هوشیاری دلالت دالت یا خیر. به عبارت دیگر، ما نمی دانیم مردم چگونه معنای صداها را درک می کنند.
رومن گالاگر، دکتری که این موضوع را مطالعه کرده است، معتقد است که سطحی از آگاهی وجود دارد. به همین دلیل است که او در طول زندگی حرفهایاش واکنشهای بسیار مثبتی را نسبت به افرادی که در آستانه مرگ بودند، مشاهده میکرد که به صدای افرادی که او را دوست داشتند گوش میداد. با آن وجود، استودو زيكر شده نتوانست اين احتمال را تاييد يا رد كند.
چیزهای جالب
در سال 2017، دکتر سام پرنیا از دانشگاه نیویورک نیز سوالات زیادی در مورد لحظات پایان زندگی پرسید. تجربیات او با بیمارانی که حملات قلبی داشتند و سپس به زندگی بازگشتند، او را به این باور رساند که فعالیت مغز حتی پس از مرگ نیز حفظ می شود.
پرنیا تاکید کرد که مرگ یک فرآیند و یک لحظه نیست. بنابراین، هنگامی که تنفس ریه ها متوقف می شود و قلب از تپش باز می ایستد، همچنان فعالیت در مغز وجود دارد. حداقل برای سه دقیقه معلوم نیست فردی از مرگ آگاه است یا نه، اما از مرگ آگاه است.
پرنیا همچنین توجه را به این واقعیت جلب می کند که اگر آسیب مغزی وجود نداشته باشد، فرد می تواند پس از حمله قلبی بهبود یابد. و او می گوید که حتی پنج یا شش ساعت پس از “مرگ” می توان به آن دست یافت و فقط به این دلیل ممکن است که مغز به کار خود ادامه دهد. موضوع جذاب است، اما، مانند بسیاری از موضوعات دیگر، تعداد سوالات بیشتر از پاسخ است.