سبک زندگی

این غذا گوشتان را تیز می‌کند

خرید فالوور از سایت اینبو

محققان دانشگاه هاروارد در مطالعه اخیر خود به این نتیجه رسیدند که مصرف ماهی می تواند شنوایی را افزایش دهد.

به گزارش ایرنا، امگا 3 موجود در ماهی برای افرادی که از سالخوردگی رنج می برند نیز مفید است. (سالمندی کم شنوایی است که با افزایش سن ایجاد می شود).

تحقیقات قبلی نشان داده بود که خوردن ماهی می تواند شروع بیماری آلزایمر را به تاخیر بیندازد و اکنون محققان فواید دیگری از ماهی را کشف کرده اند.

همه انواع ماهی ممکن است فوایدی مانند کاهش علائم آلزایمر و افزایش شنوایی داشته باشند. محققان توصیه می کنند که حداقل دو وعده ماهی در رژیم غذایی هفتگی برای کاهش یا به تاخیر انداختن بیماری های دوران سالمندی استفاده شود.

در این مطالعه بیش از 65 هزار نمونه زن مورد بررسی و آزمایش قرار گرفتند. ماهی حاوی اسیدهای چرب امگا 3 است که باعث بهبود گردش خون در رگ های خونی می شود.

تحقیقات گذشته فواید امگا 3 را برای قلب نیز مشخص کرده است، اما علاوه بر داشتن پروتئین و اسیدهای آمینه، ماهی ممکن است باعث ایجاد احساس سیری و کاهش وزن شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا