فناوری و تکنولوژی

این قاشق باعث کاهش مصرف نمک می‌شود!

خرید فالوور از سایت اینبو

سازنده این قاشق برقی در حال حاضر تنها 200 عدد از آن را به صورت آنلاین با قیمت 127 دلار به فروش می رساند.

بیشتر مردم به دلایل پزشکی نیاز به کاهش مصرف نمک خود دارند، اما غذاهای کم سدیم می‌توانند آزاردهنده باشند، مخصوصاً برای ژاپنی‌ها که ذائقه‌شان بیشتر به سمت غذاهای شور است. اکنون یک شرکت ژاپنی به نام Kirin قاشقی تولید کرده است که حاوی الکترود است و با قرار دادن آن در دهان، شوری غذا را افزایش می دهد.

Kirin در حال حاضر تنها 200 عدد از قاشق های برقی را به قیمت 127 دلار به صورت آنلاین به فروش می رساند و فروش محدود آن از ماه آینده در خرده فروشان ژاپنی آغاز خواهد شد. اما این شرکت امیدوار است تا پنج سال آینده یک میلیون نفر در سراسر جهان این قاشق ها را خریداری کنند. به گفته این شرکت فروش این قاشق در خارج از ژاپن از سال آینده آغاز خواهد شد.

قاشق برقی کایرین برای کاهش مصرف نمک

این قاشق برقی از پلاستیک و فلز ساخته شده است و پروفسور هومی میاشیتا از دانشگاه میجی ژاپن که قبلا چاپستیک های برقی برای افزایش طعم غذا می ساخت، در ساخت آن همکاری داشته است. نحوه کار این قاشق به این صورت است که میدان الکتریکی ضعیفی از قاشق می گذرد و روی مولکول های یون سدیم روی زبان تمرکز می کند تا شوری غذا را افزایش دهد.

لازم به ذکر است که سازنده این قاشق در سال 2023 برنده جایزه ایگ نوبل در بخش وضو شد. این جایزه هر ساله به دستاوردهای علمی اعطا می شود که ابتدا مردم را بخندانند و سپس به تفکر بپردازند.

دستاورد محققان ژاپنی: ساخت قاشق برقی کاهش مصرف نمک

این قاشق 60 گرم وزن دارد و با باتری لیتیومی قابل شارژ کار می کند

Kirin، که تجارت اصلی آن مراقبت های بهداشتی است، می گوید که این فناوری به ویژه در ژاپن اهمیت دارد. زیرا به طور متوسط ​​بزرگسالان در این کشور روزانه حدود 10 گرم نمک مصرف می کنند که دو برابر میزان توصیه شده توسط سازمان بهداشت جهانی است.

محقق این شرکت می گوید که فرهنگ غذایی ژاپنی به سمت طعم های شور گرایش دارد. ژاپنی ها به طور کلی نیاز به کاهش مصرف نمک دارند، اما ظاهراً خلاص شدن از شر چیزی که ما به خوردن آن عادت داریم سخت است. به همین دلیل می توان از چنین ابتکاری استقبال خوبی کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا