این ویتامین مانع ابتلا به سرطان میشود
آنتی اکسیدان ها از سلول های بدن در برابر اثرات مضر رادیکال های آزاد محافظت می کنند و می توانند خطر ابتلا به بیماری های خطرناکی مانند سرطان، بیماری قلبی یا حتی آلزایمر را کاهش دهند. بنابراین، مقادیر کافی ویتامین E می تواند در برابر بیماری قلبی، سرطان و آسیب چشمی مرتبط با افزایش سن (دژنراسیون ماکولا) محافظت کند.
به گزارش سرگرمی روز، یکی از مهمترین فواید ویتامین E نقش آن به عنوان یک ویتامین محلول در چربی است که برای عملکرد صحیح بسیاری از اندام ها، فعالیت های آنزیمی و فرآیندهای عصبی ضروری است. در عین حال، مصرف بیش از حد ویتامین E از طریق مکمل ها می تواند منجر به خونریزی بیش از حد شود. البته مصرف غذاهای حاوی ویتامین E مانند موارد ذکر شده در زیر سالم و بی خطر است.
مقدار لازم برای مصرف ویتامین E روزانه 15 میلی گرم است. از جمله غذاهای حاوی بیشترین میزان ویتامین E می توان به موارد زیر اشاره کرد:
1- تخمه آفتابگردان
2- بادام
3- آووکادو
4- اسفناج
5- کدو حلوایی (از خانواده کدو حلوایی)
6- کیوی
7- کلم بروکلی
8- ماهی قزل آلا
9- روغن زیتون
10- میگو