با خوردن این میوه از پوکی استخوان جلوگیری کنید!
محققان دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا دریافتند که آلو ممکن است به پیشگیری یا کاهش از دست دادن استخوان در زنان یائسه کمک کند، احتمالاً به دلیل توانایی آن در کاهش التهاب و استرس اکسیداتیو که منجر به تحلیل استخوان می شود.
به گزارش مهر، کانی راجرز، سرپرست تیم تحقیقاتی گفت: در زنان یائسه، سطوح پایین استروژن می تواند استرس اکسیداتیو و التهاب را افزایش دهد و خطر ضعیف شدن استخوان ها را افزایش دهد که می تواند منجر به شکستگی شود. گنجاندن آلو در رژیم غذایی ممکن است با کند کردن یا معکوس کردن این روند به محافظت از استخوان ها کمک کند.
پوکی استخوان وضعیتی است که در آن استخوان ها ضعیف یا شکننده می شوند، که ممکن است برای هر فردی در هر سنی اتفاق بیفتد، اما محققان می گویند که در زنان بالای 50 سال شایع تر است. این بیماری بیش از 200 میلیون زن را در سراسر جهان تحت تاثیر قرار می دهد و هر سال باعث حدود 9 میلیون شکستگی می شود.
به گفته محققان، میوه ها و سبزیجات که سرشار از ترکیبات زیست فعال مانند اسیدهای فنولیک، فلاونوئیدها و کاروتنوئیدها هستند، به طور بالقوه می توانند به محافظت در برابر پوکی استخوان کمک کنند.
به گفته محققان، استخوان ها به طور مداوم در حال ایجاد سلول های استخوانی جدید و تخریب سلول های قدیمی در طول زندگی هستند. اما پس از 40 سالگی، این تجزیه سلول های قدیمی شروع به پیشی گرفتن از تشکیل سلول های جدید می کند. این فرآیند می تواند توسط عوامل متعددی از جمله التهاب و استرس اکسیداتیو، زمانی که رادیکال های آزاد و آنتی اکسیدان ها در بدن نامتعادل هستند، ایجاد شود.
با این حال، آلو دارای فواید تغذیه ای زیادی مانند مواد معدنی، ویتامین K، ترکیبات فنلی و فیبر رژیمی است که همگی ممکن است به مقابله با برخی از این اثرات کمک کنند.
محققان در این مطالعه، با بررسی داده های 16 مطالعه پیش بالینی در مدل های جوندگان، 10 مطالعه پیش بالینی و 2 کارآزمایی بالینی، دریافتند که خوردن آلو به کاهش التهاب و استرس اکسیداتیو و بهبود سلامت استخوان ها کمک می کند.
به عنوان مثال، مطالعات بالینی نشان می دهد که خوردن روزانه 100 گرم آلو (حدود 10 آلو) به مدت یک سال، تراکم استخوان استخوان های ساعد و پایین ستون فقرات را بهبود می بخشد و علائم چرخش استخوان را کاهش می دهد.