سبک زندگی

بلغور جو در بارداری و فواید و مضرات خوردن بلغور جو برای زن باردار

خرید فالوور از سایت اینبو

بلغور جو در بارداری

بلغور جو در بارداری ؛ فواید و مضرات خوردن بلغور جو برای زن باردار همگی در سرگرمی روز و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

بلغور جو در بارداری

مصرف جو دوسر و جود دوسر پرک ممکن است باعث نفخ و احتباس گاز در روده ها شود به همین دلیل متخصصان توصیه می کنند که زنان در دوران بارداری و شیردهی از مصرف جو دوسر و ترکیبات آن اجتناب کنند.

آشنایی با دیگر خواص بلغور جو

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص بلغور جو آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با بلغور جو

بلغور جو دو سر به عنوان یکی از ماده های غذایی بسیار غنی شناخته شده است که از پرک شده گیاه جو دو سر تهیه می شود. این بلغور کلسترول پایینی دارد و مناسب افرادی است که به بالا بودن کلسترول خون مبتلا هستند. همچنین از له و آسیاب کردن یک نوع دانه غلات به دست می آید. یک صبحانه مقوی می باشد که البته به عنوان شام نیز می توان مصرف کرد.

جو دو سر در مقایسه با دیگر غلات، از ارزش غذایی بالایی برای انسان برخوردار است و از نظر چربی و پروتئین، بسیار غنی می باشد. قسمت اعظم جو ذخیره شده، به مصرف خوراک دام می رسد؛ ولی توجهات اخیر به فیبر موجود در جو دو سر، کاربرد انسانی آن را نیز افزایش داده است. عصاره ی جو دو سر برای بیش از یک قرن، به عنوان تسکین دهنده جلدی به کار می رود. از یک صد سال قبل از میلاد جو دو سر بیش تر در نواحی شمالی کشت می شده است.

خواص بلغور جو برای لاغری

بلغور جو سرشار از فیبر است که باعث کاهش اشتها شده و با جلوگیری از پرخوری، شاخص توده بدنی را کاهش داده و به لاغری و کاهش وزن کمک می کند. پیشنهاد می شود که افراد چاق، جو دوسر پرک را هر روز به عنوان صبحانه به رژیم غذایی خود اضافه کنند تا زودتر نتیجه بگیرند؛ شما می توانید جو دوسر پرک را برای تهیه پنکیک صبحانه، غلات صبحانه با انواع میوه های تازه مانند بلوبری، انبه، آناناس، انگور، موز، میوه های خشک شده و مغزیجات استفاده کنید.

خواص بلغور جو برای کودکان و نوزادان

گفته می شود که اگر به نوزاد پس از ۵ ماهگی جو دوسر پرک داده شود، به دلیل خواص ضد التهابی که دارد خطر ابتلا به آسم در دوران کودکی را کاهش می دهد.لغور جو دوسر (از هفت ماهگی) انرژی مورد نیاز کودک را برای روز های آینده تامین میکند، جو دوسر یکی از بهترین غذاهای صبحانه در نظر گرفته شده است.

تحقیقات نشان می دهد که بچه هایی که جو برای صبحانه میخورند می تواند بهتر تمرکز کنند و توجه بیشتری در مدرسه بر روی درسها دارند. جو را با شیر یا ماست، یا با میوه بخورید.

خواص بلغور جو برای پوست

اسید های چرب و پروتئین های موجود در بلغور جو دوسر به عنوان ضد آفتاب طبیعی پوست را در برابر اشعه ماورا بنفش خورشید محافظت کرده و خطر آفتاب سوختگی را کاهش می دهند.انواع ویتامین‌ها، الیستاسین، ویتامین E، کلاژن و آهن موجود در جو دوسر مانع پیری و چین و چروک پوست شده و از فعالیت رادیکال‌های آزاد جلوگیری کرده و فرایند پیری را به تعویق می‌اندازد.

جو دوسر یکی از بهترین مواد طبیعی برای کاهش چربی پوست می باشد؛ افرادی که پوست چرب دارند بیشتر دچار آکنه و جوش صورت می شوند و جو دوسر می تواند به درمان این بیماری پوستی کمک کند. همچنین جو دوسر دارای خواص ضد التهابی قوی است که می تواند به درمان آکنه و جوش صورت کمک کند.

خواص بلغور جو در بارداری و شیردهی

مصرف جو دوسر و جود دوسر پرک ممکن است باعث نفخ و احتباس گاز در روده ها شود به همین دلیل متخصصان توصیه می کنند که زنان در دوران بارداری و شیردهی از مصرف جو دوسر و ترکیبات آن اجتناب کنند.

خواص بلغور جو و گندم

بلغور چربی کمی دارد، مقدار زیادی مواد معدنی مثل منگنز، منیزیم و آهن دارد،

ضمن اینکه منبع خوبی از پروتئین‌های گیاهی است.

پیش از همه اینها، بلغور مقدار بسیار خوبی از فیبر مورد نیاز در رژیم غذایی را تامین می‌کند

که برای سلامت قلب و گوارش‌تان لازم است؛ با مصرف یک پیمانه بلغور، بیش از ۲۵درصد نیاز روزانه شما به فیبر تامین می‌شود

بلغور جو دوسر حاوی مقادیر بالایی از آنتی اکسیدان‌ها می‌باشد.

برخی از ویتامین‌های موجود در جو که به عنوان آنتی اکسیدان عمل می‌کنند،

شامل فیتیک اسید، ترکیبات فنولی، فلاونوئیدها و استرول هستند. این آنتی اکسیدان‌ها

در پوسته خارجی جو وجود دارند. Avenanthramides نوعی از آنتی اکسیدان است

که به طور انحصاری در جو وجود دارد. این آنتی اکسیدان می‌تواند به افزایش تولید اسید نیتریک

(منجر به کاهش فشار خون می‌شود)، کاهش خارش، بهبود جریان خون و کاهش التهاب کمک نماید.

بلغور جو برای سوپ

بلغور جو دوسر را برای تهیه فرنی، پنکیک و حلیم گیاهی بدون گوشت استفاده می کنند. جو دوسر پرک را برای تهیه غلات صبحانه، انواع کیک، کوکی و کلوچه، انواع سوپ و آش استفاده می کنند. جو پرک با شکر ترکیب می کنند و از آن برای تهیه یک اسنک خوشمزه مانند گندمک استفاده می کنند.

موارد مصرف بلغور جو دو سر را می توان در صبحانه، آش، دلمه، سوپ، سالاد و خورش نام برد. مردم کشور آلمان بلغور جو دوسر را شب خیس کرده و صبح بدون پختن به عنوان صبحانه با عسل، شکر، میوه و آجیل مصرف می کنند. به جای بلغور گندم و برنج ، می توانید از بلغور جو دوسر استفاده کنید. به عنوان مثال در تهیه دلمه و کوفته

بلغور جو برای جوجه

برای تغذیه جوجه ها هرگز از گندم و بلغور آن استفاده ننمایید و به جای آن سعی شود از بلغور ذرت به همرا سویا و جو استفاده شود.

البته وقتی که جوجه کمی بزرگتر شد می توانید از بلغور گندم استفاده کنید.

بلغور جو برای سگ

همه مواردی که بلغور آرد جو را برای انسان‌ها سالم و خوب نگه میدارد. برای سگ هم همین گونه است. منتها تعدادی اخطار وجود دارد که باید به آنها توجه کنیم

یک دلیل وجود دارد که چرا شوربای آرد جو یک انتخاب سالم برای سگ هاست این است که کلا مزه شیرین و خوبی دارد. آرد جوی دوسر فقط با آب پخته می‌شود و هیچ نوع شیر، شکر یا دیگر مواد مقوی و اضافه وجود ندارد. می توانید به سگ پاپی خود اسنک های کامل یا غذایی دیگری که همه ویتامینها و مواد مغزی ذکر شده در بالا را دارند, بدهید. بدون این که حاوی هیچ مواد افزودنی که بخواهید درباره آن نگران شوید.

می تواند روش خوبی باشد تا مقدار بیشتری آب رژیم سگتان اضافه کنید. یا اینکه مقدار آب گرم اضافی را به این که پخته شد به شور با آرد جو بیافزاید.

بلغور جو برای دیابتی ها

زیاده روی در مصرف جو دوسر به دلیل مقادیر بالای فیبر که دارد ممکن است باعث نفخ شکم و احتباس گاز در روده ها شود.برای بسیاری از افراد مبتلا به دیابت، مصرف بلغور جو دوسر منافع زیادی ندارد.

خوردن بلغور جو دوسر می تواند میزان قند خون را افزایش دهد اگر بلغور جو دوسر فوری را که مملو از قند اضافه است انتخاب کنید یا یکباره زیاد مصرف کنید. بلغور جو دوسر می تواند برای افرادی که گاستروپارزی نیز دارند، تأخیر در تخلیه معده داشته باشد. برای کسانی که دیابت و گاستروپارزی دارند، فیبر موجود در بلغور جو دوسر می تواند تخلیه معده را آهسته تر کند.

بلغور جو برای کبد چرب

بلغور گندم و جو به دلیل داشتن فیبر و آنتی‌اکسیدان فراوان به سم‌زدایی کبد کمک می‌کند

و یکی از بهترین راهها برای پیشگیری از بیماری کبد چرب است.

می‌دانید که کبد یکی از بزرگ‌ترین اندام‌های داخلی در بدن بوده

و برای این‌که سالم باقی بماند باید سموم به‌صورت منظم از بدن خارج شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا