آشپزی

تمیز کردن سیرابی در خانه +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

تمیز کردن آبیاری در خانه

سیرابی غذایی خوشمزه و پرطرفدار است که در فرهنگ و غذاهای ایرانی جایگاه ویژه ای دارد. این غذا طعم و عطر بی نظیری دارد و در کشورهای دیگر نیز طرفداران خود را دارد. 24 اکتبر روز جهانی آب اعلام شده است. در این مقاله مراحل نظافت کامل به طور کامل بررسی خواهد شد.

لحظات مهم هنگام تمیز کردن سیستم آبیاری

شستشوی سطح آب

ابتدا سیرابی را در مسیر آب روان قرار دهید و به آرامی و با حوصله آن را لمس کنید تا پوست و خزه آن به خوبی جدا شود. برای این منظور می توانید از یک سینی بزرگ برای تمیز نگه داشتن آشپزخانه استفاده کنید.

تهیه محلول بی کربنات سودا

یک قابلمه بزرگ را روی اجاق قرار دهید و آب را به جوش بیاورید. سپس 1 قاشق چایخوری پودر جوش شیرین را به آب در حال جوش اضافه کنید و آن را کاملا هم بزنید تا در آب حل شود.

جوش شیرین

صافی را در آب جوش فرو کنید و بعد از چند ثانیه آن را بردارید. سپس شروع به برداشتن فلس و کرک کنید. این روش علاوه بر تمیز کردن آب، رنگ آن را نیز سفید می کند.

شستشوی نهایی

برای تمیز کردن داخل سیرابی آن را زیر آب روان قرار دهید و با دست بمالید تا کاملا تمیز شود. این مرحله بسیار مهم است، زیرا هر گونه آلودگی آب می تواند باعث ایجاد بوی نامطبوع و طعم نامطبوع شود. پس اصلا عجله نکنید و با حوصله و دقت این کار را انجام دهید.

آب یخ زده

بعد از تمیز کردن شربت آن را کاملا خشک کنید و در صورت نیاز می توانید مقداری از آن را فریز کنید. اما مراقب باشید شربت یخ نزند زیرا می توانید طعم و بوی آن را تغییر دهید.

از بین بردن بوی آب

به هر حال، برای از بین بردن بوی کپک زدگی در خانه می توانید از روش های مختلفی مانند استفاده از خوشبو کننده هوا یا کشیدن بخور در خانه استفاده کنید.

نظافت سرابی با کمک دو نفر

انتخاب گلدان مناسب

ظرفی را انتخاب کنید که به اندازه کافی بزرگ باشد تا شربت را نگه دارد. سپس آب را داخل قابلمه بریزید و بگذارید بجوشد.

تزریق را آماده کنید

سیرابی را از هزارلا و شیردان جدا کنید. سپس با یک چاقوی تیز یا قیچی سیرابی را برش دهید تا پوست صاف شود و از کیسه خارج شود.

نظافت کامل

سیرابی را به 3 یا 4 قسمت تقسیم کنید تا راحت تر تمیز شود. سپس مقداری از شربت را به مدت چند ثانیه در آب جوش قرار دهید. در این مرحله نباید آب زیادی در آب در حال جوش باقی بماند تا نجوشد و نتوانید آن را خوب تمیز کنید.

خزه ها را بردارید

با هم کار کنید، دو طرف شربت را بگیرید و با چاقوی تیز داخل شربت بزنید تا خزه های رنگی از بین بروند و شربت سفید یا صورتی ملایم شود. اگر تمام پرزها پاک نشد، مراحل قبلی را تکرار کنید تا بهترین نتیجه را بگیرید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا