سبک زندگی

توت فرنگی هدیه‌ای برای سلامتی

خرید فالوور از سایت اینبو

مینا کاویانی در مورد خواص توت فرنگی و احتیاط در مصرف این میوه نکاتی را متذکر شد.

به گزارش مهر، وی می افزاید: مواد گیاهی موجود در توت فرنگی شامل فلاونوئیدها مانند آنتوسیانین و کاتچین، اسیدهای فنولیک، تانن ها و رسوراترول است و این ترکیبات دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی هستند.

کاویانی با اشاره به نتایج تحقیقات علمی گفت: مصرف توت فرنگی در پیشگیری از سرطان، پیری، التهاب و بیماری های عصبی موثر است. توت فرنگی قدرت آنتی اکسیدانی بالایی دارد و ظرفیت بسیار بالایی در جذب رادیکال های اکسیژن دارد و می تواند خطر ابتلا به سرطان و بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهد.

وی توت فرنگی را سرشار از ویتامین C می داند و می افزاید: هر 100 گرم توت فرنگی حاوی 58.8 میلی گرم ویتامین C می تواند حدود 98 درصد نیاز روزانه به این ویتامین را تامین کند. در این میوه مانند انواع توت ها علاوه بر ویتامین C، آنتی اکسیدان های دیگری مانند ویتامین E، بتاکاروتن (پیش ساز ویتامین A)، لوتئین و گزانتین یافت می شود.

به گفته کاویانی، توت فرنگی سرشار از ویتامین های گروه B مانند B2، PP، B6 و اسید فولیک است و دارای مقادیر نسبتا بالایی مواد معدنی از جمله پتاسیم، منگنز، فلوراید، مس، آهن و ید است.

وی با اشاره به نقش میوه در تنظیم قند خون افزود: یکی از خواص توت فرنگی کمک به تنظیم بهتر قند خون است. محققان معتقدند با مصرف توت فرنگی به خصوص بعد از غذا، تنظیم قند خون و انسولین بهتر صورت می گیرد.

کاویانی گفت توت فرنگی دارای شاخص گلیسمی 40 است که نسبتاً پایین است، به این معنی که توت فرنگی باعث افزایش ناگهانی قند خون نمی شود و در نتیجه برای افراد دیابتی کم خطر محسوب می شود.

وی فیبر غذایی را از دیگر موادی که در توت فرنگی به مقدار کافی وجود دارد نام برد و یادآور شد: مصرف توت فرنگی عبور غذا از دستگاه گوارش را تسهیل می کند و به دفع مواد مضر و زائد کمک می کند.

اقدامات احتیاطی هنگام استفاده از توت فرنگی

مسئول آموزش همگانی انستیتو تغذیه با اشاره به احتیاطات در مصرف توت فرنگی گفت: حساسیت به توت فرنگی در برخی افراد به ویژه در کودکان دیده می شود.

به گفته وی تورم و قرمزی دهان، لب ها و زبان، اگزما، کهیر، سردرد، آبریزش بینی، خارش چشم، وزوز گوش، ناراحتی گوارشی، افسردگی، بیش فعالی و بی خوابی از علائم آلرژی به توت فرنگی و افرادی است که مبتلا به آن هستند. آنها به توت فرنگی حساسیت دارند، باید از مصرف آن خودداری کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا