جوز هندی در چه غذاهایی استفاده میشه نی نی سایت و استفاده از جوز هندی به عنوان ادویه برای پخت غذا
جوز هندی در چه غذاهایی استفاده میشه نی نی سایت
جوز هندی در چه غذاهایی استفاده میشه نی نی سایت ؛ استفاده از جوز هندی به عنوان ادویه برای پخت غذا همگی در سرگرمی روز و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
جوز هندی در چه غذاهایی استفاده میشه
جوز هندی در لوبیا پلو
می توانید در هنگام طبخ خورش لوبیا به همراه سایر ادویه هایی که به این خورش خوشمزه اضافه می کنید، کمی نیز پودر جوز هندی بیفزایید.
چرا که این ادویه جزو آن دسته از انواع ادویه ها می باشد که علاوه بر افزودن عطر و بوی خاص به خورش، طعم غذای شما را نیز خاص و منحصر به فرد خواهد کرد.
استفاده از جوز هندی در هویج پلو
در زمان طبخ هویج پلو، یک تکه کوچک از جوز هندی را ریز رنده کنید و در زمان دم گذاشتن به غذا اضافه کنید.
افزودن این ادویه محبوب به غذا، مطمئناً هویج پلو را مخصوص به نوع دستپخت شما و بسیار عالی و متمایز می کند.
جوز هندی در خورش قیمه و قرمه سبزی
برای خوش طعم کردن خورش قیمه و قورمه سبزی از کمی پودر جوز هندی استفاده کنید. تاثیر و فایده این ادویه در هضم غذا بسیار عالی می باشد.
همچنین افزودن این نوع چاشنی به خورش، طعم دلچسب غذای شما را دوچندان خواهد کرد.
استفاده از جوز هندی در فلافل
برای تغییر طعم مواد فلافل و بهتر کردن طعم آن حتی به نسبت ساندویچ فروشی ها می توانید پودر جوز هندی را به خمیر فلافل اضافه کنید.
مطمئنا فلافل شما با این ادویه، عالی و خوشمزه خواهد شد.
لازانیا و مخلوط جوز هندی
همان طور که می دانید طبخ لازانیا در منزل نیاز به رعایت چند نکته ریز و افزودن مواد و ادویه های خاص و متفاوت می باشد تا در نهایت یک غذای عالی و باب طبع تمام افراد طبخ شود.
یکی از همین ادویه های خاص، جوز هندی می باشد که می تواند لازانیای شما را متمایز و با طعم و عطر خاص طبخ نماید.
از این رو در کنار سایر ادویه هایی که در زمان طبخ لازانیا استفاده می کنید، حتما مقدار کمی از جوز هندی نیز به آن اضافه کنید تا عطر و طعم غذای شما منحصربه فرد و عالی شود.
شیر + جوز هندی
میل کردن یک لیوان شیر و کمی جوز هندی پودرشده در آن می تواند خواب انسان را عمیق و آرامش بخش کند.
به دلیل سرشار بودن از املاح معدنی همچون: پتاسیم و کلسیم و آهن سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.
مرغ
اضافه کردن جوز هندی به مرغ باعث می شود که طعم مرغ خوشمزه تر شود.
رای از بین بردن بوی مرغ و ماهی بهترین ادویه زنجبیل و پودر سیر هست! برای طعم دادن به گوشت های خورشی بطور خالص , از جوز هندی استفاده میشه .
از یک دانه جوز رنده شده دو تا سه قاشق پودر جوز هندی به دست می آید.
در کشورهای اروپا از این ادویه به منظور طعم بخشی به کلم، سیب زمینی استفاده می شود.
پیتزا
یکی از غذاهایی که می توانید در ان از جوز هندی استفاده کنید پیتزا است که طعمی بسیار خاص و ویژه به غذای شما می دهد.
آشنایی با دیگر خواص جوز هندی
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص جوز هندی آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با جوز هندی
جوز هندی نوعی ادویه معروف و پر مصرف در نقاط گرمسیری است که بومی قسمت های از قاره آسیا و کشور اندونزی می باشد.
درخت جوز هندی مانند درختانی مثل درخت دارچین ، برگ بو و پرتقال از انواع درختان همیشه سبز می باشد.
میوه جوز هندی یک میوه آلویی به اندازه زردالو است که هسته آن از پوشش قرمز رنگ به نام “میس” و دانه جوز هندی تشکیل شده است.
هنگام برداشت جوز هندی، میوه آن جدا می شود و از دانه داخل میس جوز هندی برای تهیه ادویه استفاده می شود.
جوز هندی در واقع یک ادویه آسیایی است و درخت جوز هندی بومی جزایر اطراف اندونزی می باشد.
جوز هندی اولین بار در قرن یازدهم توسط اعراب به اروپا منتقل شد.
در گذشته دور جوز هندی به عنوان یک ادویه با ارزش و گران شناخته شده بود.
در دوران ملکه الیزابت، جوز هندی به عنوان ماده ضد طاعون مشهور بود.
علاوه بر میوه، از روغن های به دست آمده از برگ و پوست درخت جوز هندی نیز برای مصارف پزشکی و دارویی در طب سنتی استفاده می شود.
مصرف مقدار زیاد جوز هندی توهم زا است.
درخت جوز هندی معمولا بین ۵ تا ۱۳ متر و گاهی تا ۲۰ متر رشد می کند و می تواند بیش از شصت سال میوه دهد.
گیاه جور هندی و در حقیقت، درخت جوز بویا با نام علمی «میریستیکا فراگرانس» (Myristica fragrans) خوانده میشود.
درخت جوز بویا جزو درختان همیشه سبز است.
هستهی جوز هندی دارای پوستی سخت و قهوهای رنگ است که از درخت جوز بویا به دست میآید و به رنگ خاکستری نیز متمایل است.
بر روی هستهی جوز هندی شیارهای عمیقی به چشم میخورد.
جوز هندی شکلی تخم مرغی دارد و در درون پوست سختش دانهی جوز هندی قرار دارد.
طول جوز هندی بین ۲۰ تا ۳۰ میلیمتر و عرض آن بین ۱۵ تا ۱۸ میلیمتر است.
جوز هندی پس از چیده شدن هفتهها طول میکشد تا کاملاً خشک شود.
طبع جوز هندی گرم است.
از دانهی جوز هندی بهعنوان طعمدهندهی انواع غذاها و ادویه استفاده میشود.
خواص جوز هندی برای پاک سازی کبد
جوز هندی به عنوان یکی از مواد طبیعی سمزدا میباشد که میتواند نمک های اضافه و سموم را از کبد پاکسازی کرده و از بروز مشکلات کبدی جلوگیری کند.
خواص ضد سرطان
به نظر میرسد جوز هندی به دلیل خواص آنتیاکسیدانی قوی که دارد میتواند با رادیکالهای آزاد موجود در بدن مبارزه کرده و از رشد و تکثیر سلولهای سرطانی جلوگیری کند.
روغن جوز هندی خطر بروز سرطان کولون را کاهش میدهد، البته باید خاطر نشان کرد که تحقیقات در این زمینه بهصورت کامل انجام نشده است.
خواص جوز هندی برای تسکین دهنده درد
بسیاری از مطالعات نشان می دهد جوز هندی به دلیل داشتن خواص آنتیاکسیدانی و ضد التهابی فراوان میتواند از دردهای ناشی از آسیبهای مختلف مانند زخم ها و سردردها جلوگیری کند.
جوز هندی برای کاهش کلسترول خون
برخی تحقیقات نشان می دهد جوز هندی به دلیل داشتن منگنز می تواند یک کاتالیزور طبیعی باشد و با تجزیه کلسترول به کاهش چربی خون و سلامت قلب کمک کند.
جوز هندی برای درمان بی خوابی
جوز هندی میتواند به راحتی تنش های روحی را کاهش دهد و با از بین بردن فشار روانی کیفیت خواب را بهبود بخشیده و بیخوابی را درمان کند.
برای درمان بیخوابی شما میتوانید مقداری پودر جوز هندی را به یک لیوان شیر گرم اضافه کرده و قبل از خواب میل کنید.
جوز هندی برای کاهش فشار خون
در جوز هندی پتاسیم به مقدار فراوان وجود دارد که به آرامسازی عروق خونی و گردش خون کمک کرده و فشارخون بالا را کاهش میدهد.
خواص جوز هندی برای سلامت دهان و دندان
جوز هندی برای سلامت دهان و دندان بسیار مفید می باشد چرا که دارای خاصیت ضد باکتری بوده است.
همچنین میتواند مشکلات مختلف دهانی مانند حفرههای دهان، خونریزی لثه، دندان درد و غیره را درمان کند.
خواص جوز هندی و میخک
از روغن جوز هندی مانند روغن دانه میخک برای کاهش موقتی دردهای دندان نیز میتوان استفاده کرد؛
کافی است چوب پنبهای را به مقداری روغن جوز هندی آغشته کرده و روی دندان دردناک قرار دهید.
در کشور فرانسه- علاوه بر مصرف آن بهعنوان ادویه- مخلوط جوز هندی و عسل را برای درمان ناراحتیهای گوارشی و تنفسی مورد استفاده قرار میدهند.
جوز هندی موجب تحریک سیستم قلبی، عروقی می شود که برای حفظ سلامت قلب مفید است.
جوز هندی مانند میخک، حاوی ترکیبی به نام «یوجینول» است که برای قلب مفید می باشد.
برای درمان اسهال، یک مخلوط صاف شده شامل یک چهارم قاشق چای خوری جوز هندی به همراه یک قاشق چایخوری قهوه در یک فنجان آب حل کرده و بنوشید.