سبک زندگی

خاصیت تخم مرغ با این ادویه خوشمزه چندبرابر می‌شود!

خرید فالوور از سایت اینبو

بسیاری از بیماری ها را می توان با افزودن فلفل سیاه به تخم مرغ درمان یا از بین برد.

به گزارش سرگرمی روز، ترکیب این دو ماده علاوه بر خوشمزه بودن، خواص تغذیه ای بالایی نیز دارد. تخم مرغ غنی از مواد مغذی، ویتامین های A، D، B-12. به عنوان صبحانه مصرف می شود.

نتایج تحقیقات نشان می دهد افرادی که به طور منظم تخم مرغ مصرف می کنند سیستم ایمنی بهتری دارند. بسیاری از بیماری ها را می توان با افزودن فلفل سیاه به تخم مرغ درمان یا از بین برد.

در این مقاله به برخی از این خواص اشاره می کنیم:

سطح انرژی را افزایش می دهد: شروع روز با تخم مرغ و فلفل باعث افزایش متابولیسم بدن و ایجاد انرژی برای کل روز می شود.

میزان گلبول های قرمز خون را افزایش می دهد: ترکیب این دو ماده سرشار از آهن است. آهن رساندن اکسیژن به سلول ها را تا حد مطلوب بهبود می بخشد و در نتیجه گردش خون و میزان گلبول های قرمز را افزایش می دهد.

عضله سازی می کند: با تامین پروتئین های لازم بدن و عضله سازی، فرم عضلات بدن را بهبود می بخشد.

سلامت مغز را تضمین می کند: مصرف این دو ترکیب به عنوان صبحانه باعث تقویت مغز می شود و مغز را سالم و فعال نگه می دارد. ماده ای به نام کولین در این میان وعده در تولید سلول های مغزی نقش دارد.

مشکلات بینایی را کاهش می دهد: مصرف منظم این دو ترکیب برای صبحانه، بروز مشکلات چشمی مرتبط با افزایش سن مانند دژنراسیون شبکیه و آب مروارید را کاهش می دهد. تخم مرغ سرشار از کاروتنوئیدها و ویتامین های مورد نیاز برای بهبود بینایی است.

استخوان های قوی می سازد: از آنجایی که تخم مرغ سرشار از ویتامین D است، ترکیب آن با فلفل سیاه توانایی جذب کلسیم در استخوان ها را افزایش می دهد. در نتیجه استخوان ها قوی تر می شوند و کمتر مستعد ابتلا به بیماری هایی مانند پوکی استخوان می شوند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا