سبک زندگی

خاصیت شیر برنج

خرید فالوور از سایت اینبو

خاصیت شیر برنج

خاصیت شیر برنج ؛ همه چیز درباره خواص بسیار زیاد مصرف شیر برنج همگی در سرگرمی روز و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

خاصیت شیر برنج

از دیدگاه حکمای طب سنتی ایران، طبع شیر برنج معتدل رو به سردی است و در تری و خشکی، اندکی میل به خشکی دارد. این نکته را نیز باید در نظر داشت که مقدار زیادی آنتی اکسیدان در شیر برنج وجود دارد که می تواند به سلامت پوست کمک کند.

از لحاظ ارزش غذایی، شیر برنج یکی از بهترین جایگزین های شیر لبنی است که سرشار از مواد مغذی می باشد. هر ۱۰۰ گرم شیر برنج ۱۱۱ کالری دارد و بهتر است در مصرف آن زیاده روی نشود، زیرا این ممکن است باعث اضافه وزن شود. به عنوان مقایسه، یک فنجان شیر کامل گاو بیشترین میزان چربی را دارد و تقریبا ۱۵۰ کالری دارد، در حالی که یک فنجان شیر برنج تقریبا ۱۴۰ کالری دارد و تنها حدود ۳ گرم چربی – بسیار کمتر از ۱۰ گرم چربی در یک فنجان شیر کامل گاو دارد.

بنابراین، شیر برنج یکی از گزینه های خوب برای جایگزینی شیر لبنی است و از لحاظ ارزش غذایی و مزایای سلامتی، مورد توجه قرار می‌گیرد. با این حال، باید در مصرف آن همیشه محدودیت داشته باشیم و زیاده روی نکنیم.

شیر برنج حاوی آنتی اکسیدان های مختلفی است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کنند و باعث می شوند بدن بتواند بهترین پاسخ را در برابر استرس اکسیداتیو و التهاب نشان دهد که این مسائل ممکن است منجر به بروز بیماری های مزمن شوند.

شیر برنج دارای کلسترول نیست که برای افرادی که با مشکلات قلبی عروقی و چاقی مبارزه می کنند، خبر خوبی است.

از آنجا که شیر برنج در مقایسه با سایر انواع شیرها، غنی تر است، حاوی مقادیر زیادی از مواد معدنی از جمله کلسیم، ویتامین D، آهن و منیزیم است که می تواند باعث کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در افرادی که سنشان بالاتر می رود، شود.

فرآیند هضم شیر برنج به دلیل عدم حضور لاکتوز در آن، برای گوارش راحت تر است و می تواند باعث بهبود باکتریایی مفید روده شما شود و به شما در مقابل عفونت و سوء هاضمه محافظت کند.

شیر برنج به عنوان یکی از مواد اصلی در تهیه غذاهای مختلف و شیرینی ها استفاده می شود. علاوه بر پودینگ برنج و بستنی، این نوشیدنی نیز برای تهیه دسر، کاسترد، پن کیک و آردی‌سویلا و … استفاده می شود. همچنین شیر برنج برای تهیه نوشیدنی های گرم مانند لاته و چای شیرین نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا