سبک زندگی

خواص آب انبه برای لاغری و سرماخوردگی و کودکان و مردان و معده

خرید فالوور از سایت اینبو

خواص آب انبه

خواص آب انبه برای لاغری و سرماخوردگی و کودکان و مردان و معده همگی در سرگرمی روز و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

آشنایی با انبه

انبه نوعی میوه گرمسیری است که با درخت های شناخته شده ای مانند درخت سماق ، پسته و بادام هندی در خانواده پسته ایان دسته بندی می شود.

درختی انبه یکی از بلندترین درخت های میوه است و در شرایط آب و هوایی مناسب می تواند تا ارتفاع بیش از ۴۰ متر هم برسد.

این میوه جزو مقوی ترین میوه های روی کره زمین است و به خاطر خواص به پادشاه میوه ها معروف است.

این میوه از پرمصرف‌ترین میوه‌ها در سرتاسر جهان است که در مناطق گرمسیری می‌روید و قدمتی ۴۰۰۰ ساله دارد.

هر جا گفتند سلطان میوه ها بدانید که در مورد انبه صحبت می کنند.

این میوه نوعی ابر خوراکی محسوب می‌شود. نام علمی میوه انبه ، “منگیفرا ایندیکا” است.

جالب است که بسیاری از افراد با فرهنگ‌های مختلف از این میوه و برگ آن برای مراسم عبادی و تزئین استفاده می‌ کنند.

خواص آب انبه در طب سنتی

اگر انبه رسیده باشد، طبع آن گرم و خشک است ولی طبع انبه نارس، سرد و خشک است.

معمولا آب انبه را از انبه‌های رسیده تهیه می‎کنند، به همین دلیل طبع گرمی دارد.

یک لیوان آب انبه حاوی حدود ۸۶ کالری و نشاسته است که به راحتی جذب بدن می شوند.

علاوه بر وجود مواد معدنی و ویتامین‌های موجود در انبه، این آبمیوه حاوی طیف وسیعی از آنتی‌اکسیدان‌ها است

که می‌توانند به کاهش فشار اکسیداتیو و فعالیت رادیکال‌های آزاد کمک کنند.

مقدار قابل توجه پتاسیم موجود در آب انبه، به این معنی است که مصرف روزانه

یک لیوان از این آب میوه به دلیل خاصیت گشاد شدن عروق، می‌تواند به کاهش فشار خون کمک کند.

مقدار قابل توجه کاروتنوئیدها و ویتامین A موجود در این آبمیوه می‌توانند به طور مستقیم بر قدرت بینایی شما تاثیرگذار باشند.

سطح بالای ویتامین C فراتر از تقویت سیستم ایمنی بدن عمل می‌کند. سطح بالای

این ویتامین می‌تواند سطح پایین چربی لیپوپروتئین را نیز کاهش دهد، که شکل “بد” کلسترول است.

صدها سال است که آب انبه برای تحریک هضم و کاهش علائم یبوست توصیه می‌شود.

در مقادیر زیاد، این آبمیوه همانند یک ملین عمل می‌کند، اما در مقادیر متوسط،

می‌تواند موجب نرمی مجاری گوارشی شود و به رهایی از نفخ، گرفتگی و ناراحتی معده کمک کند.

ماهیت آب انبه قلیایی است، به این معنی که PH آن بالاتر از ۷ است و می‌تواند به تعادل در میزان اسیدیته بالا در روده کمک کند.

در مقادیر کم و یا متوسط، قندهای طبیعی موجود در انبه می‌توانند به تنظیم قند خون کمک کنند،

زیرا این قندها طول می‌کشد تا توسط بدن هضم شوند. بنابراین از بالا و پایین شدن

ناگهانی گلوکز که می‌تواند برای بیماران دیابتی بسیار خطرناک باشد، جلوگیری می‌کند.

تنها مصرف یک وعده آب انبه، بسته به نوع انبه‌ای که استفاده می‌کنید، می‌تواند ۶۰ تا ۸۰ درصد نیاز روزانه ویتامین C شما را تامین کند.

مصرف انبه و یا حتی آب انبه بهترین روش برای تامین مواد مغذی مثل ویتامین آ است. این میوه و آب آن می تواند بینایی و خشکی چشمان را بهبود بخشد.

در انبه مقدار زیادی ویتامین K وجود دارد. این ویتامین برای بهبود جذب کلسیم بدن برای سلامت کامل استخوان ها ضروریست.

آب انبه (بدون قند) قند را به سادگی با نرمال کردن سطح انسولین، فشار خون و کاهش کلسترول کنترل می کند.

خواص آب انبه برای لاغری

آب انبه سرشار از انواع ویتامین‌ها و مواد مغذی است. زمانی‌که شما آب انبه مصرف می‌کنید

تا چند ساعت پس از آن، احساس گرسنگی نمی‎کنید که به کنترل اشتها کمک بسیاری می‌کند.

علاوه بر آن، فیبرهای موجود در انبه باعث افزایش کارکرد دستگاه گوارش می‌‎شود که در نهایت موجب سوزاندن کالری بدن می‌شود.

یکی از ساده ترین روش های افزایش وزن نوشیدن یک لیوان آب انبه بطور مرتب است.

یک لیوان آب انبه حاوی حدود ۸۶ کالری و نشاسته است که به راحتی جذب بدن می شوند.

به همین دلیل به شما کمک می کند وزن خود را ثابت نگه دارید.

خواص آب انبه برای معده و یبوست و اسهال

صدها سال است که آب انبه برای تحریک هضم و کاهش علائم یبوست توصیه می‌شود.

در مقادیر زیاد، این آبمیوه همانند یک ملین عمل می‌کند،

اما در مقادیر متوسط، می‌تواند موجب نرمی مجاری گوارشی شود و به رهایی از نفخ، گرفتگی و ناراحتی معده کمک کند.

ماهیت آب انبه قلیایی است، به این معنی که PH آن بالاتر از ۷ است و می‌تواند به تعادل در میزان اسیدیته بالا در روده کمک کند.

اگر معده ما بیش از حد اسیدی باشد، می‌تواند موجب بیماری ریفلاکس اسید و جذب پایین مواد مغذی شود، اما انبه می‌تواند به حفظ تعادل pH بدن کمک کند.

سوءهاضمه و یبوست دو شکایت رایج افرادی است که بیش از حد آب انبه مصرف می‌کنند.

یک تا دو لیوان در روز برای دستیابی به فواید آن می‌تواند کافی باشد،

اما بیشتر از آن، باعث می‌شود اسیدها و مواد فعال آب انبه در معده مشکل ایجاد کنند.

آب انبه برای بهبودی سلامت دستگاه گوارش بسیار مفید است.

تسکین ناراحتی‎های معده و رفع یبوست از خواص مهم آب انبه است.

خواص آب انبه برای مردان

آب انبه سرشار از بتاکاروتن است که به بهبود و حفظ سلامت سلول جنسی مردان کمک می‌کند و میزان باروری را افزایش می‌دهد.

به انبه میوه‌ی عشق گفته می‌شود. چون روی میل جنسی تأثیر دارد، باعث تقویت قوای جنسی در مردان می‌شود و هورمون‌های جنسی را تنظیم می‌کند.

این میوه‌ی پرخاصیت سرشار از ویتامین E است. تحقیقات نشان داده که افزایش مصرف ویتامین E با بهبود قدرت جنسی مرتبط است.

خواص آب انبه در بارداری و شیردهی

یکی از مهم ترین مواد مغذیی آهن است که کمبود آن می تواند منجر به مشکلات جدی نظیر کم خونی شود.

شما می توانید با مصرف آب انبه یک روز درمیان مقدار قابل توجهی از آهن مورد نیاز بدن را تامین کنید.

آب انبه برای زنان بارداربسیار مفید است چون آن ها به مقدار زیادی آهن نیاز دارند.

آب انبه به دلیل میزان قابل توجهی ویتامین ث، فیبر و نیز ویتامین آ برای رشد ذهنی و فیزیکی کودک مفید است.

علاوه براین بتاکاروتن موجود در این میوه به جلوگیری از بیماری قلبی در مادر و کودک کمک می کند.

انبه تاثیر نسبتا مفیدی بر روی الگوهای رشد کودک دارد به همین دلیل آب انبه برای دوران بارداری انتخابی عالی است.

اگر به تازگی زایمان کرده‌اید، از خواص انبه در دوران شیردهی غفلت نکنید.

ویتامین C، ویتامین A و پتاسیم موجود در انبه به حفظ سلامت مادر کمک می‌کنند و فیبر آن احتمال یبوست را کاهش می‌دهد.

علاوه بر این، ویتامین C باعث افزایش جذب آهن در روده می‌شود و از بروز کم‌خونی جلوگیری می‌کند.

طرز تهیه آب انبه

انبه رسیده: ۲ عدد

آب خنک: ۶ لیوان

شکر: ۱۰ قاشق غذاخوری

جوهر لیمو: ۲/۳ قاشق چایخوری

ابتدا انبه‌های تازه و رسیده را پوست بگیرید و سپس آنها را خرد کنید و هسته‌های آن‌ها را جدا کنید.

همه مواد ذکر شده را در مخلوط کن بریزید و آن‌ها را با هم میکس کنید.

شما میتوانید شکر را به میزان دلخواه کم و زیاد کنید. توصیه می‌شود که این نوشیدنی را حتما خنک بنوشید

آب انبه برای سرماخوردگی و سرفه

ویتامین سی، ویتامین آ و کاروتنوئید موجود در آب انبه باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و برای جلوگیری از بیماری سرماخوردگی مفید است.

مخلوط انبه با عسل و یک نوک قاشق نمک برای سرماخوردگی و اسهال تابستانی معجزه می کند.

مصرف آب انبه برای درمان سردرد و سرفه نیز مفید می باشد.

آب انبه برای کرونا

آب انبه به دلیل داشتن ویتامین c و همچنین خاصیت تقویت کنندگی سیستم ایمنی بدن باعث می شود که شما کمتر به بیماری مبتلا شوید.

کرونا بیماری بدون درمان قطعی است ولی هر چه شما سیستم ایمنی قویتری داشته باشید راححتر در مقابل این بیماری دوام می اورید.

آب انبه برای فشار خون

یکی از مهم ترین فواید آب انبه درمان بیماری های قلبی – عروقی بشمار می رود.

آب انبه با پتاسیم فراوان برای تقویت ماهیچه های قلب عالی است.

طبق تحقیقات انجام شده، یک فنجان آب انبه با حدود ۳۰۰ میلی گرم

پتاسیم در کنترل سطح فشار خون و افزایش عملکرد سیستم عصبی مرکزی مفید است.

مقدار قابل توجه پتاسیم موجود در آب انبه، به این معنی است که مصرف روزانه یک لیوان

از این آب میوه به دلیل خاصیت گشاد شدن عروق، می‌تواند به کاهش فشار خون کمک کند.

این امر باعث کاهش فشار بر سیستم قلبی عروقی شما می‌شود

و خطر ابتلا به حمله قلبی، سکته مغزی و بیماری قلبی را کاهش می‌دهد.

آب انبه برای تب خوبه

آب انبه برای تب، آب روی آتش است و به طور عجیبی به سرعت تب رو پایین می آورد.

مضرات آب انبه

واکنش‌های آلرژیک، ناراحتی معده و سطح قند خون بالا از جمله عوارض منفی مصرف بیش از حد آب انبه است.

زیاده روی در مصرف آب انبه به دلیل پتاسیمی که دارد باعث آسیب رساندن به کلیه می شود ، پس بهتر است از مصرف زیاد این میوه خودداری کنید.

برخی از فروشندگان انبه ، برای اینکه بتوانند این میوه را به مدت طولانی تری در فروشگاه خود نگه داری کنند

آنرا به صورت کال و نارس خریداری می کنند و با استفاده از کاربید کلسیم که ترکیبی شیمیایی است انبه ها را رسیده می کنند.

این ترکیب شیمیایی می تواند مشکلات جدید برای سلامتی ایجاد کند ، به همین دلیل سعی کنید

از انبه ها ارگانیک استفاده کنید. اگر مطمئن نیستید انبه ای که خریداری کرده اید

ارگانیک است آنرا به مدت ۸ ساعت در آب بخیسانید تا سموم آن خارج شود.

برخی افراد پس از مصرف آب انبه دچار خارش در دهان و دور لب ها می شوند. این خارش به دلیل ماده ای به نام اوروشیول است

که در گیاهانی مانند سماق سمی ، بلوط سمی و پیچک سمی نیز وجود دارد.

البته این ماده آب انبه را سمی نکرده است فقط باعث ایجاد حساسیت در برخی افراد می شود.

آب انبه اندیس گلایسمی بالایی دارد و باعث افزایش یکباره قند خون و موجب ترشح هورمون انسولین می شود ،

در نتیجه بیماران دیابتی باید این میوه را با احتیاط مصرف کنند.

کسانی که به پلاستیک خام حساسیت دارند معمولا به انبه کال هم حساسیت نشان می دهند.

انبه میوه ای گرم است و برای افراد گرم مزاج باعث خراب شدن کبد و لثه ها می شود.

مصرف بیش از حد انبه کال و ترشی انبه و هسته آن باعث ناباروری می شود.

اگر انبه را با شکم خالی بخورید باعث مشکلاتی در معده و روده شما می شود.

مصرف انبه کال برای روده مضر است.

اگر مردان بیش از حد از انبه مصرف کنند به اسپرم های آنها ضربه وارد می شود.

تحقیقات نشان می دهد که مصرف سس انبه باعث تشدید وضعیت التهاب کبد، کهیر، حساسیت پوستی،

خارش پوست، اگزما، انواع سردرد، میگرن، رعشه، جنون، صرع، سرگیجه، مانیا، سادیسم،

تشنج، و آتروفی مغزی، آلزایمر ، لکنت زبان، همچنین کبد چرب و خارش شدید کف دست و پا ناشی از کبد چرب می شود.

اگر با خوردن انبه دچار نفخ شدید ان را با زنجبیل بخورید.

امکان دارد که انبه در تأثیر قرص‌های وارفارین که یک داروی رقیق‌کننده‌ ی خون است اختلال ایجاد کند.

در کودکان ممکن است ایجاد حساسیت کند.

خانم های باردار در سه ماه آخر بارداری باید در خوردن این میوه احتیاط کنند چرا که ممکن است چاق شوند و دچار دیابت بارداری شوند.

در هفته آخر بارداری به این علت که ممکن است ایجاد حساسیت در مادر و جنین کند مصرف آن را قطع کنید.

مصرف انبه های مصنوعی در دوران بارداری برای مادر و جنین خطرناک است.

مصرف انبه از ریه در برابر سرطان محافظت می کند و ضرر خاصی ندارد

مگر در صورت خوردن انبه تقلبی یا زیاد مصرف کردن که می تواند هر مشکلی در بدن شما ایجاد کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا