خواص مالت جو در طب سنتی و تاثیر مالت جو از نظر طب سنتی چیست
خواص مالت جو در طب سنتی
خواص مالت جو در طب سنتی ؛ تاثیر مالت جو از نظر طب سنتی چیست همگی در سرگرمی روز و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.َ
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
خواص مالت جو در طب سنتی
کالری آرد مالت جو در حالت حالت طبیعی ۳۶۱ کیلو کالری در ۱۰۰ گرم می باشد.
عصاره مالت جو دارای طبع گرم از نظر طب سنتی می باشد.
این گیاه مقدار بالایی کربوهیدرات دارد به طوری که حدود ۷۷٪ از محتوای آن را کربوهیدرات تشکیل می دهد.
عصاره مالت جو به ممانعت از وقوع اختلالات روده ای کمک می کند.
عصاره مالت جو به دلیل داشتن کالری کم به لاغری شما کمک می کند.
در تحقیقی که اخیرا انجام شد، نشان داده شد که عصاره جو با افزایش واکنش های اکسیژنی در داخل سلول باعث مرگ سلول های سرطانی می شود.
تمامی غلات مانند جو، آنتی اکسیدان قوی هستند غلات قادر هستند تا با رادیکال های آزاد در بدن ما مبارزه کنند و در نتیجه مانع از تومورهای سرطانی شوند.
عصاره مالت جو منبع بسیار خوبی از فیبرهای محلول است. فیبرها اثرات مفید بسیاری از جمله کاهش خطر بیماری های قلبی
و جلوگیری از ابتلا به بعضی انواع سرطان دارند. این فیبر محلول باعث کاهش ۱۰تا ۱۵ درصدی کلسترول میشود.
در تحقیقی که اخیرا در سوئد انجام شد، دریافته شد که عصاره مالت جو به تجزیه سنگ صفرا در موش ها کمک کرده است.
عصاره مالت جو یک شیرین کننده ی طبیعی و مغذی در بین تمامی غلات است. پس مقداری از آن را تهیه کنید و از فواید آن بهره مند شوید.
نوشیدن قهوه درست شده از مالت جو بو داده به مبارزه با پوسیدگی دندان کمک می کند.
ملانویید های حاوی در این گیاه، آن را به یک نوشیدنی محبوب بدل ساخته است.
جو حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان است. بنابراین مصرف آن فروپاشی تدریجی بدن ما را کاهش می دهد.
نوشیدن یک فنجان دم نوش مالت جو جریان خون را افزایش می داد. آلکیل پیرازین موجود در عصاره جو، عامل به وجود آمدن چنین اثری است.
مصرف عصاره مالت جو در کودکان دچار سوء تغذیه که نیاز به یک خوراک با کربوهیدرات بالا ،مواد معدنی و همچنین ویتامین ها دارند بسیار مفید است.
آشنایی با خواص دیگر مالت جو
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص مالت جو آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با مالت جو
مالت جو از دانه های جویی که جوانه زده و خشک شده اند و طی فرآیندی به نام آبجو سازی به وجود می آید.
دانه های این غله ی شگفت انگیز به منظور گسترش آنزیم های ضروری برای تغییر دادن نشاسته به شکل قندهای قابل گوارش، به آبجو تغییر می یابند.
این دانه ی آبجویی شده برای درست کردن چندین نوع نوشیدنی مختلف، طعم دادن به نوشیدنی ها
و پختن خوراکی ها مانند ژله ها، ذرت، نان و بیسکوییت های جو استفاده می شود.
اغلب هر کسی با عصاره جو آشنا است.
این عصاره ها از جوی خام طی فرآیندی به نام تخمیر به وجود می آید که طی آن قندها به عصاره تبدیل می شود.
این محصول به صورت محبوبی به عنوان مکمل های غذایی برای ارتقای مواد مغذی در کودکان
و بزرگسالان طی فراهم آوری آمینو اسیدهای ضروری، ویتامین ها و مواد معدنی استفاده می شوند.
عصاره مایع جو معمولا به صورت جامد برای مشتریان تولید می شود.
جدای استفاده از آن برای مکمل های غذایی، این ماده برای بسیاری از مقاصد دیگر مانند دم نوش ها و پختن و پز استفاده می شود.
خواص پودر مالت جو برای چاقی
برای چاقی و یا چاقی صورت می توانید عصاره مالت جو و یا پودر آن را با شیر ترکیب کنید و میل کنید.
خواص مالت جو برای مو
عصاره مالت به دلیل داشتن مواد معدنی از ریزش مو و سفیدی مو جلوگیری می کند.
گروه کاملی از ویتامین B را شامل می شود و کلسترول و تری گلیسیرید را پایین می آورد.
خواص مالت جو برای کودکان
کودکان، بخش قابل توجهی از عمر خود را در مدرسه می گذارنند.
رفتن به مدرسه و علم آموزی به صورت روزانه، نیازمند انرژی زیادی می باشد.
والدین باید با در نظرگرفتن یک برنامه غذایی اصولی و سلامت محور، انرژی مورد نیاز روزانه کودکان خود را تأمین کنند.
عصاره مالت یکی از مکمل های غذایی می باشد که می توانید برای دریافت انرژی
مورد نیاز، حساب ویژه ای روی آن باز کنید و آن را در برنامه غذایی کودکان قرار بدهید.
تشنگی یکی از مشکلاتی است که در روز های گرم سال، به ویژه فصل تابستان، ایجاد می شود.
عصاره مالت توانایی رفع تشنگی فرزندان شما را دارد.
کودکان، معمولاً جنب و جوش زیادی دارند و ممکن است که سریعاً احساس خستگی و تشنگی زیادی را تجربه کنند.
عصاره مالت قادر است که احساس خستگی و تشنگی را از بین ببرد.
یکی از مهمترین خواص عصاره مالت برای کودکان، تقویت حافظه و بهبود عملکرد مغز می باشد.
با مصرف این محصول توسط کودکان، رشد سلول های مغزی آن ها افزایش پیدا می کند.
بالا رفتن ضریب هوشی آن ها یکی از نتایج درخشان این اتفاق است.
این خاصیت برای بزرگسالان هم وجود دارد ولی به دلیل برخی دلایل، تأثیر بیشتری روی عملکرد مغز کودکان خواهد داشت.
در کل عصاره مالت یا پودر عصاره مالت یک مکمل غذایی مقوی برای کودکان می باشد و می تواند به روند رشد آن ها کمک ارزشمندی کند.
خواص مالت جو برای پوست
ویتامین K موجب منعقد شدن خون می شود و این ویتامین به مقدار فراوان در عصاره مالت وجود دارد.
ضمن اینکه این ویتامین سبب التیام زخم های پوستی، استحکام استخوان ها
و رشد آن، جلوگیری از سنگ کلیه می شود. ویتامین E نیز از خواص عصاره مالت می باشد.
خواص مالت جو برای لاغری
این موضوع نیز هنوز به محتوای بالای فیبری جو مربوط است.
در یک رژیم غذایی با فیبر بالا، غذا حجم زیادی بدون محتوای کالری دارد.
به همین علت میخورید و سیر می شوید، در حالیکه که کالری کمی خورده اید.
این موضوع حس رضایتی را برای شما به وجود می آورد که مقدار کمی غذا بخورید.
خواص مالت جو در بدنسازی
پودر عصاره مالت به دلیل دارا بودن مقادیر بسیار بالای آنتی اکسیدان و ویتامین های B برای بدنسازی بسیار پرکاربرد می باشد.
ویتامین های B( نیاسین، ریبوفلاوین، تیامین و ویتامین B6) و آمینواسیدها یکی از مهم ترین علت استفاده این پودر برای بدنسازان و ورزشکاران می باشد.
عصاره مالت یکی از عناصر کلیدی در رژیم غذایی بدنسازان و تمام افرادی است
که به سلامت ماهیچههای خود اهمیت میدهند و مصرف آن نیز به رشد و افزایش حجم ماهیچهها کمک میکند.
طرز تهیه مالت جو
قصد داریم تا نگاهی گذرا به شکل مربایی مالت جو که به آن عصاره مالت کفته می شود نیز داشته باشیم،
برای این منظور به طور مختصر باید گفت که پس از جداسازی و آسیاب کردن
مالت آن را با مقدار معینی آب مخلوط و حرارت می دهند تا پخته شده و شربت شیرین مالت بدست آید،
شربت حاصله را پی از جدا کردن تفاله در خلاء می چوشانند تا غلیظ شود
و به شکل مربا به صورت بسته بندی شده به بازار مصرف عرضه می کنند.
پودر مالت جو
حاوی فیبر و پروتئین بوده و جهت رفع ناراحتی های گوارشی مفید است.
سبب کاهش کلسترول خون و رفع درد های عضلانی می گردد.
به دلیل داشتن مقادیر مناسب ویتامین های گروه B و آهن برای درمان کم خونی و فقر آهن مفید می باشد.
سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی می باشد که باعث تقویت قوای جنسی می گردد.
به دلیل داشتن مقادیر قابل توجه روی، سلنیوم و فسفر برای تقویت حافظه و ایجاد تمرکز در دانش آموزان مفید می باشد.
به دلیل دارا بودن فیبر و پروتئین مناسب برای کسانی که از یبوست، خستگی و بی حالی، کلسترول بالا و دردهای عضلانی رنج می برند مفید است.
حاوی ویتامین های گروه B بوده و در درمان ریزش مو، رفع شوره سر و رفع انواع جوش صورت و ناراحتی پوستی مؤثر است.
سرشار از فیبر محلول و نامحلول و حاوی ارزش غذایی و خواص درمانی بسیار است.رفع یبوست ، بیماریهای گوارشی
جهت غنی سازی نان، کیک و بیسکویت و پخت نان و کیک های خانگی کاربرد داشته و سبب افزایش ماندگاری و عطر و طعم آنها می گردد.
در صنایعی از جمله قنادی ها، نان فانتزی،تولید بیسکویت،کراکرهای تخمیری، انواع کارامل، شیرینی و طعم دهنده برای شیر جهت شرکت های لبنی کاربرد دارد.
به عنوان مکمل های تقویتی و غذایی برای کودکان و ورزشکاران قابل استفاده می باشد.
در غذاهای رژیمی موجود در رژیم های چاقی و لاغری قابل مصرف است.
می تواند به عنوان جبران کننده حذف سبوس گندم و برنج از جیره غذایی مردم به سوپ، حلیم، عدس، کتلت، کوکو و غیره اضافه گردد.
به همراه شیر، عسل، آبمیوه یا شیر موز به دلیل داشتن آهن ، پروتئین و کلسیم یک غذای مقوی برای ورزشکاران و کودکان در حال رشد می باشد.
به همراه ماست، روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل یک سس بسیار مغذی می باشد که می تواند جایگزین سس مایونز گردد.
می تواند به عنوان یک مکمل غذایی همراه با پودر غلات دیگر و یا مخلوط با آب میوه ها استفاده گردد.
به همراه ماست و مقدار کمی عسل بهترین ترمیم کننده، لایه بردار و شفاف کننده پوست می باشد.
می توان در حلوا به جای آرد گندم از این پودر استفاده نمود زیرا در زمان پخت قند طبیعی حاصل می شود و نیاز کمتری به شیرین کننده ها می باشد.
دانه مالت جو
مالت، در واقع دانه غله جوانه زده و خشک شده است که طی فرایند مالت سازی به دست میآید.
برای تهیه مالت میتوان از غلات مختفی مانند گندم، جو، سورگوم و چاودار استفاده کرد؛
اما غلات اصلی مورد استفاده در تولید مالت، جو است و هنگامی که صحبت از مالت به میان میآید،
عموما مالتِ جو مد نظر است. جو حاوی مقادیر زیادی بتا-گلوکان و ترکیبات فنولی است.