سبک زندگی

خواص نشاسته گندم در بارداری و فواید مصرف نشاسته گندم برای زنان باردار

خرید فالوور از سایت اینبو

خواص نشاسته گندم در بارداری

خواص نشاسته گندم در بارداری ؛ فواید مصرف نشاسته گندم برای زنان باردار همگی در سرگرمی روز و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.َ

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

خواص نشاسته گندم در بارداری

مصرف نشاسته گل در بارداری مخصوصا در ماه های ابتدایی به شدت منع شده است

زیرا باعث نقص لوله های عصبی و نخاعی در جنین می شود و همین باعث سقط جنین می شود.

آشنایی با دیگر خواص نشاسته گندم

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص نشاسته گندم آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با نشاسته گندم

توجه داشته باشید که نشاسته گل همان نشاسته گندم می باشد و به هر دو نام معروف است.

نشاسته گندم یک کربوهیدرات است که در بسیاری از گیاهان یافت شده و بخش مهمی از رژیم غذایی انسان ها و همچنین غذای حیوانات خانگی را تشکیل می دهد.

از منابع مهم نشاسته می توان به ذرت، گندم و سیب زمینی اشاره کرد که شامل مجموعه فراوانی از مولکول های گلوکز می باشند.

کاربرد نشاسته وسعت زیادی دارد و از آن در مواد غذایی و همچنین صنعت تولیدی نیز استفاده می شود.

نشاسته ای که در مواد غذایی به کار می رود، موجب غلیظ شدن و انسجام در آن ها می شود.

برخی از مواد غذایی که می توان با اضافه کردن نشاسته، به غلظت آن ها افزود عبارتند از:

پودینگ ها، انواع سس ها، سوپ ها، خمیر پای ها، چاشنی و افزودنی های سالاد و بسیاری مواد غذایی دیگر.

البته نوعی از نشاسته در مواد غذایی که قابلیت گرم شدن ندارند نیز به کار می رود.

ابتدا تنها منبع اصلی نشاسته، گندم بود.

اما رفته رفته ذرت و سیب زمینی جزو منابع اصلی استخراج نشاسته قرار گرفتند و کاربرد وسیع و گسترده ای پیدا کردند.

امروزه انواع نشاسته از جمله نشاسته ذرت و نشاسته گندم یا نشاسته گل در بازار موجود می باشند.

خواص نشاسته گندم برای چاقی

نشاسته گل کالری بسیار بالایی دارد و کالری آن تقریبا برابر قند و شکر است و مصرف آن می تواند باعث اضافه وزن و چاقی شود.

مصرف نشاسته گندم همراه با شیر در صبح باعث چاقی صورت می شود.

خواص نشاسته گندم برای سرماخوردگی گلو درد و سرفه

یکی از راه های درمان سرفه و گلودرد مصرف نشاسته گل است. برای این کار مقداری نشاسته گل را با مقدار کمی آب ولرم مخلوط کنید.

پس از حل شدن نشاسته گل آب گرم روی آن بریزید و مخلوط کنید و بنوشید. اگر ابتدا داخل آب گرم بریزید نشاسته ی شما حل نمی شود.

اگر میزان آب ولرم شما زیاد باشد. بعد از اضافه کردن آب گرم هنوز هم گرم نیست و گلوی شما را نرم نمی کند.

خواص نشاسته گندم برای پوست

شما می توانید از نشاسته گل برای بهتر شدن آفتاب سوختگی، سوزش پوست، گزیدگی و ناراحتی های دیگر پوستی استفاده کنید.

برای این منظور باید ۳ قاشق غذاخوری نشاسته گل را با مقدار کافی آب سرد مخلوط کنید، تا زمانی که مانند کره بادام زمینی غلیظ شود؛

سپس آن را روی پوست قرار بدهید و با پارچه کتان یا گاز بپوشانید و بگذارید تا خشک شود.

پودر نشاسته گل با خاصیت تسکین دهندگی و ضدالتهابی در طب سنتی برای بهبود التهابات،

سوختگی ها و عرق سوز (ناشی از پوشک زیاد) در نوزادان استفاده می شد.

نشاسته گل باعث کنترل چربی پوست می شود. برای این کار باید نشاسته را با آب لیموی تازه مخلوط کنید،

تا وقتی که حالت چسبندگی پیدا کند، سپس آن را روی قسمت های مورد نظر بزنید.

این ترکیب چربی اضافی پوست را خارج می کند و جوش و آکنه را درمان می کند. همچنین پوست شما را شفاف و درخشان می کند.

خواص نشاسته گندم برای رحم

یک قاشق غذاخوری نشاسته در یک لیوان آب جوش ریخته و مصرف شود.

این کار باعث کاهش خونریزی های قاعدگی می شود.

برای قطع پریود و کاهش علائم سندروم پیش از قاعدگی باید قند خون را در سطح نرمال نگه داشته و از پایین آمدن پیشگیری کرد.

نشاسته جزء کربوهیدرات های پیچیده شناخته شده است که از ترکیب هزاران قند تشکیل شده است.

روند هضم کندی دارد و به تدریج جذب بدن می شود.

خواص نشاسته گندم برای کودکان

پودر نشاسته کودک با خاصیت تسکین دهندگی و ضدالتهابی در طب سنتی برای بهبود التهابات،

سوختگی ها و عرق سوز (ناشی از پوشک زیاد) در نوزادان استفاده می شد.

نشاسته گل به ندرت امکان دارد حساسیت پوستی، ایجاد کند اما بهتره در کودکان و افراد حساس زیاده روی نشود.

خواص نشاسته گندم برای بدنسازی

نشاسته گندم دارای کربوهیدارت هایی است که به جذب کالری، آب و مواد مغذی کمک کرده و نقش مهمی در عضله سازی دارد.

از بهترین راه حل ها برای حجم گیری در بدن سازی استفاده از مواد دارای کربوهیدرات است.

مصرف کربوهیدرات های نشاسته ای به تسریع جذب کالری کمک کرده و باعث میشود کالری دریافتی روزانه شما افزایش پیدا کند.

این کربوهیدرات ها در عضلات بدن به عنوان گلیکوژن ذخیره شده و با کمک به ذخیره ی آب

و مواد مغذی در سلول های عضلانی سبب رشد سلولهاس عضلانی میشود.

خواص نشاسته گندم در بارداری

مصرف نشاسته گل در بارداری مخصوصا در ماه های ابتدایی به شدت منع شده است

زیرا باعث نقص لوله های عصبی و نخاعی در جنین می شود و همین باعث سقط جنین می شود.

کاربرد نشاسته گندم

از نشاسته گندم علاوه بر صنایع غذایی، در صنایع بافندگی، شست و شو لباس به روش صنعتی و برای تولید چسب و کاغذ نیز استفاده می شود.

در سده ۱۹ و اوایل ۲۰ از محلول نشاسته و آب رختشویی برای آهار و صاف کردن یقه و آستین هنگام اتو استفاده می شد.

اما امروزه بیشترین کاربرد آن در پخت و پز و آشپزی است. از نشاسته در تهیه انواع سس و چاشنی استفاده شده و سبب افزایش غلظت آن ها می شود.

نشاسته به عنوان بستری برای کشت دانه های ژله ای و رشد مخمرها نیز کاربرد دارد.

در تهیه بسیاری از دسرهای خوشمزه از نشاسته استفاده می شود.

می توانید طرز تهیه فرنی با نشاسته گل یا طرز تهیه مسقطی با نشاسته گل را در ایران کوک مشاهده کنید.

فرق نشاسته گندم و ذرت

اغلب نشاسته گل به شکل دونه‌های درشت فروخته می‌شه.

ولی همیشه هم اینجوری نیست و بعضی وقت‌ها نشاسته گندم به شکل پودری هم فروخته می‌شه،

نشاسته گندم بیشتر به نشاسته گل معروفه یعنی با این‌ اسم شناخته می‌شه.

با این نشاسته بیشتر مسقطی، باسلوق، فرنی، مشکوفی، زولبیا و فالوده درست می‌شه.⠀

دانه های ذرت دارای مقادیر قابل توجهی نشاسته هستند که این نشاسته

به طور معمول طی فرآیندی صنعتی به صورت خالص از دانه های ذرت استخراج و استفاده میشه.

همینطور گفته میشه که حدودا ۸۵ درصد از نشاسته تولیدی در جهان دارای منشأء ذرت هست.

نشاسته ذرت سفید رنگه و به صورت پودریه که طی فرآیندی از دانه‌های ذرت گرفته می‌شه

و مثل نشاسته‌های دیگه معمولا عامل غلظت در غذاها و شیرینی‌هاست.

در دستورات شیرینی عموما از نشاسته ذرت استفاده می‌شه.

نشاسته ذرت معمولا برای لطافت کیک و شیرینی به جای مقداری از آرد دستور جایگزین می‌شه

یا در تهیه دسرهایی مثل پودینگ و کاسترد کاربرد داره یا عامل غلیظ کننده سوپ‌هاست.

(برای غلیظ کردن و لعاب دهی به سوپ مقداری از نشاسته ذرت را داخل آب سرد حل کنید.)⠀

⠀علاوه بر این نشاسته ذرت به دلیل خنثی بودنش از لحاظ طعم و بو و رنگ در شیرینی‌پزی

و کیک پزی و همچنین تزئین‌هایی که با فوندانت صورت می‌گیره کاربرد زیادی داره.

در دستور رولت و کیک اسفنج ساده از نشاسته ذرت برای لطافت بافت کیک استفاده می‌شه.⠀

همچنین از نشاسته ذرت در تهیه ماست خانگی هم میشه استفاده کرد که علاوه بر سفت شدن ماست

باعث افزایش ارزش غذایی ماست هم میشه چون که نشاسته ذرت دارای فواید درمانی زیادی است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا