خواص کمپوت به در بارداری با عسل و شکر و سیب خوشمزه
خواص کمپوت به
خواص کمپوت به در بارداری با عسل و شکر و سیب خوشمزه همگی در سرگرمی روز و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
آشنایی با به
میوه به معروف است به سیب طلایی و برای درمان بسیاری از بیماری ها از قبیل افسردگی،
زخم معده و بیماری های قلبی از گذشته تا کنون مورد استفاده بوده است.
همانطور که در این بخش از سلامت نمناک خواهیم گفت به، مانند بسیاری از میوه ها غنی از مواد مغذی،
مانند:ویتامین های A،B،C، فیبر و همچنین مواد معدنی، مانند:
پتاسیم، مس، سلنیوم، روی، فسفر، کلسیم، آهن و منیزیم است و کم چرب می باشد.
خواص کمپوت به در طب سنتی
از نظر طب سنتی طبع کمپوت به گرم و تر است و کالری کمپوت به در حالت شیرین شده، آب گرفته شده، بدون حرارت ۶۷ کیلو کالری در ۱۰۰ گرم می باشد.
مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج به، مصرف آن همراه انیسون یا عسل و مربا کردن آن با عسل است.
به تقویت کنده قلب است.
ادرار آور است.
نرم کننده سینه است.
مقوی معده و دستگاه هاضمه است.
قابض است.
در تخلیه و کاهش ترشحات واژن موثر است.
برای عملکرد صحیح کبد و پاکسازی کبد مفید است.
به صورت قابل توجهی برای زخم های زخم معده مفید است.
در بیماری هایی مانند برونشیت نقش بهبود دهنده داردد.
تارهای صوتی و گلو را نرم می کند.
بدن را آرام می کند و استرس را کاهش می دهد.
تب را می کاهد.
از بیماران قلبی در برابر مشکلات جدی تر این عضو مهم محافظت می کند.
خونریزی را بند میآورد.
اسهالهای ساده و اسهال خونی را درمان میکند.
به، بهترین و مفیدترین میوه برای مسلولین است.
خونریزی از رحم را متوقف میکند.
اثر مفید روی بواسیر درد.
برای هضم غذا مفید است.
خواص کمپوت به در بارداری و شیردهی
بهتر است خانمهای باردار برای جلوگیری از سقط جنین به مصرف کنند.
میوه به قابض است و نیز باعث تقویت سلول های جداره رحم شده و از این دو نظر در جلوگیری از سقط جنین در دوران بارداری بسیار موثر است.
از آن جایی که در طول دوران بارداری خانم ها عادت ماهیانه آن ها قطع می شود
و در نتیجه مواد زائدی که از طریق خون حیض از بدن زن خارج می شدند در طول بارداری خارج نشده و در بدن خانم باردار باقی می مانند
این مواد زائد بر معده خانم باردار تاثیر منفی می گذارند. میوه به با تقویت معده
و دستگاه گوارشی نقش عمده ای در جلوگیری و بهبود ویار حاملگی دارد.
میوه به به واسطه خاصیتی که دارد باعث باهوش شدن جنین می شود.
میوه به باعث زیبا شدن جنین و فرزند می شود و اگر شما طالب فرزندی زیبا هستید
یکی از راه کارهای آن خوردن میوه به در طول دوران بارداری و حاملگی توسط مادر باردار می باشد.
خوردن میوه به عرق بدن را خوشبو می نماید. خوردن به توسط خانم باردار باعث خوشبو شدن نوزاد می شود.
مطابق حدیثی از حضرت علی (علیه السلام)، خوردن میوه به برای ضعف قلب مفید است
و معده را پاک کرده و ذهن را روشنی می بخشد و آدم ترسو را شجاع می کند.
مطابق این حدیث ، نقش میوه به در تقویت قلب جنین و شجاع شدن فرزند کاملا مبرهن است.
طبق حدیثی از حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام) ، به غم و اندوه را از بین می برد ؛
پس میوه به می تواند به مادران بارداری که ممکن است دچار حالت غم و اندوه شده باشند کمک موثری در جهت زدودن غم و غصه آن ها بکند.
ضمنا مادر باردار می تواند شب هنگام خوابیدن ، چند عدد میوه به را در ظرفی در بالای سر خویش بگذارد که بوی به موجب آرامش خواهد شد.
میوه به دارای ویتامین ب می باشد و از این نظر در سیستم عصبی جنین می تواند موثر باشد
و نیز میوه به می تواند سبب تعادل اعصاب مادر باردار شده و موجب کاهش استرس و احیانا افسردگی او بشود.
میوه به دارای مقدار زیاد پتاسیم می باشد و تحقیقات ثابت کرده است که مواد دارای پتاسیم در کاهش فشار خون موثر هستند؛
از اینرو مصرف به در دوران بارداری می تواند در کاهش فشار خون بارداری موثر باشد.
مصرف میوه به و کمپوت آن در دوران بارداری و شیردهی،
افزون بر آثار مثبت بر جسم کودک، در شخصیت، هوش، اخلاق و رفتار وی نقش مطلوبی دارد.
طرز تهیه کمپوت به با عسل
آب : چهار لیوان دسته دار
به : چهار عدد
عسل : ۴ قاشق غذاخوری
هل : یک عدد
زعفران : به میزان لازم
در روش تهیه این نوع کمپوت خوشمزه ابتدا به ها را به خوبی شسته و بعد از خشک شدن به شکلی که تمایل دارید خرد نمایید
سپس هسته آن را جدا کرده و قسمت هایی که لک و سیاه هستند را جدا نمایید.
حالا یک قابلمه مناسب انتخاب کرده و میوه به را همراه با آب داخل قابلمه ریخته و بر روی حرارت بگذارید
و بعد از جوشیدن آب به آن زعفران، هل و عسل افزوده و هم بزنید سپس حرارت را ملایم و اجازه دهید به پخته شود.
در مرحله پایانی از طرز تهیه کمپوت به، بعد از اینکه به کاملاً پخته و عسل نیز حل شد حرارت را خاموش کنید
و بعد از سرد شدن داخل ظرف شیشه ای درب دار ریخته سپس داخل یخچال قرار دهید و بعد از خنک شدن نوش جان کنید.
طرز تهیه کمپوت به با شکر
آب : چهار لیوان دسته دار
به : چهار عدد
شکر : یک دوم لیوان دسته دار
هل : یک عدد
زعفران : به میزان لازم
در روش تهیه این نوع کمپوت خوشمزه ابتدا به ها را به خوبی شسته و بعد از خشک شدن
به شکلی که تمایل دارید خرد نمایید سپس هسته آن را جدا کرده و قسمت هایی که لک و سیاه هستند را جدا نمایید.
حالا یک قابلمه مناسب انتخاب کرده و میوه به را همراه با آب داخل قابلمه ریخته و بر روی حرارت بگذارید
و بعد از جوشیدن آب به آن زعفران، هل و شکر افزوده و هم بزنید سپس حرارت را ملایم و اجازه دهید به پخته شود.
در مرحله پایانی از طرز تهیه کمپوت به، بعد از اینکه به کاملاً پخته و شکر نیز حل شد حرارت را خاموش کنید
و بعد از سرد شدن داخل ظرف شیشه ای درب دار ریخته سپس داخل یخچال قرار دهید و بعد از خنک شدن نوش جان کنید.
کمپوت به برای کرونا
برای بیماران کرونایی بهتر است که به جای کمپوت به از کمپوت سیب استفاده کنید.
در شرایطی که بیمار دارای علائم گوارشی اسهال است به جای سیب باید کمپوت سیب تهیه کنید
که سیب پوست کنده شده و خورده شده را، ده یا بیست دقیقه در آب کم جوشانده
و سپس به آن عسل طبیعی(بعد از سرد شدن) یا شکر اظافه میکنید.
کمپوت به در شیشه
به متوسط ۳ عدد
آب ۳ لیوان
شکر نصف لیوان
هل ۱ عدد
زعفران به مقدار لازم
در مرحله اول ابتدا میوه به را با پوست پاک شسته وبعد به دلخواه برش میزنیم .
حتی هسته آن را جدا و برای داخل کمپوت استفاده کردم چون لعاب می اندازد .
(بهتره از به کاملا رسیده وزرد رنگ استفاده شود ،
چون عطر و طعم فوق العاده بهتری پیدا میکند به کاملا رسیده برای کمپوت ) .
داخل یک قابلمه آب را اضافه وروی شعله گاز قرار میدهیم . سپس به برش زده
و هسته های آن ، اجازه میدهیم تا به کمی نرم بشود.سپس شکر ، هل درسته وزعفران را اضافه میکنیم .
شعله گاز ملایم واجازه میدهیم تا به پخته ولی له نشود . بعد از پخت کمپوت اجازه دهید
تا کمی سرد شود و بعد داخل یک شیشه دردار بریزید و داخل یخچال بگذارید ، خنک که شد نوش جان بکنید .
به ازای هر به متوسط برای تهیه کمپوت ۱ لیوان آب . ومیزان افزودن شکر کاملا اختیاری وبسته به ذائقه شما دارد.
زمان پخت کمپوت به
زمان پخت اینکمپوت بسته به نوع به بین نیم ساعت تا یک ساعت می باشد.
مضرات کمپوت به
کمپوت به دارای قند است و برای بیماران دیابتی مناسب نیست.
شواهد قطعی در مورد عوارض جانبی و مضرات این میوه نشان میدهد که دانههای آن دارای سیانید بوده که خوردن بیش از چند دانه باعث مسمومیت می شود.
یکی از نکاتی که باید در مصرف میوه به در نظر داشته باشید این است که حتما پرزها و کرک های روی میوه را پاک کنید سپس میوه را مصرف کنید.
پرزها و کرکهای روی میوه به علاوه بر اینکه بسیار سنگین هستند و باعث مشکلاتی در هضم می شوند ،
برای صدا و حلق نیز مضر هستند و می توانند باعث مشکلاتی در حلق شوند.
صرف زیاد به، به کسانی که مبتلا به انسداد مجاری هستند، توصیه نمیشود جون جرم به دیرهضم است و باعث تشدید گرفتگی مجاری میشود.
مضر روده (جرم آن) است و کسانی که مشکلات گوارشی دارند بهتر است فقط آب به را مصرف کنند.
چون دارای مزاج گرم است، مصرف زیاد آن به گرم مزاجان توصیه نمیشود.
خوردن به بصورت خام خوب نیست و مضر می باشد زیرا به خام رگهای بدن را مسدود می سازد
و چون گرم است برای کسانی که گرم مزاج اند خوب نیست .