رابطه نوشیدن چای با زوال عقل
بر اساس تحقیقات جدید در مجله Aging، افرادی که به طور منظم چای می نوشند نسبت به افرادی که چای نمی نوشند سازماندهی ساختاری کارآمدتری در مغز خود دارند. این سازمان بهبودیافته ممکن است به محافظت در برابر زوال شناختی – اختلالات روانی مانند زوال عقل و بیماری آلزایمر کمک کند.
به گزارش سرگرمی روز، این مطالعه بر روی چای سبز، سیاه و اولانگ متمرکز شده است. محققان اطلاعاتی در مورد سلامت، سبک زندگی و وضعیت روانی شرکت کنندگان جمع آوری کردند. هر یک از شرکت کنندگان برای درک بهتر سلامت مغز خود تحت MRI و آزمایشات عصبی روانشناختی قرار گرفتند. این مطالعه به مدت سه سال از سال 2018-2015 انجام شد.
نتایج این مطالعه نشان داد افرادی که حداقل چهار بار در هفته چای سبز، اولانگ یا سیاه می نوشند، ارتباط بین نواحی مختلف مغزشان بهبود یافته است.
اگرچه این تحقیق دلیل ارتباط بین چای و مغز سازمان یافته تر را ثابت نمی کند، یافته های آنها نشان می دهد که نوشیدن منظم چای ممکن است عملکرد شناختی را که به سازماندهی مغز متکی است، بهبود بخشد یا از آن پشتیبانی کند.
چای حاوی چندین ماده کلیدی است که برای سلامتی ما مفید است، از جمله پلی فنول ها، که مواد شیمیایی آلی هستند که دارای خواص آنتی اکسیدانی هستند. پلی فنول ها به پیشگیری از بیماری هایی مانند بیماری های قلبی و سرطان، بیماری های عصبی و حتی دیابت و پوکی استخوان کمک می کنند.
چای همچنین حاوی سایر ویتامین ها و مواد معدنی مفید از جمله ویتامین C و E، فولات و پتاسیم و همچنین اسیدهای آمینه مانند L-theanine است که می تواند هوشیاری ذهنی را افزایش دهد و در عین حال آرامش را افزایش دهد.